e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΟΥ BIG BROTHER.

 

Το τεστ του διαστημικού αποικισμού άρχισε. Η ιδέα υπήρχε εδώ και εκατονταετίες, αλλά άρχισε σιγά-σιγά να εφαρμόζεται στην πράξη μόλις πριν μερικές δεκαετίες μέσω του μοντέρνου ηθικοπλαστικού Αμερικάνικου σινεμά, στο οποίο μόνο βία συναντά κανείς. Σπάνιο πια να δείτε ταινία που να μην έχει άγριο ξύλο, πιστολίδι, μαχαιρώματα και συμμορίες στις γειτονιές, ναρκωτικά, ληστείες, βιασμούς κι ότι άλλο βάλει ο νους σας. Μέσω ζωντανών φερέφωνων αλλά και μέσω κινηματογράφου, έχουν καταφέρει πλέον να διαπλάσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και τον ιδιοκτήτη αυτού, σε ένα αλλόκοτο πλάσμα που αν η ψυχαγωγία του δεν περιέχει σεξ και βία δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Δύσκολο να κάνει κανείς σχέση αν το άλλο φύλλο δεν κάνει στο κρεβάτι τα πάντα.

Αν ο ένας κουραστεί, αλλάζουν παρτενέρ. Οι νεο-δημιουργηθείσες οικογένειες δεν στεριώνουν αφού σαν βάση της σχέσης έχουν το σεξ. Άσε δε που την σημερινή εποχή είναι δύσκολο να βρεις άντρα που να μην είναι.... Volkswagen. Ξέρετε... αυτά τα αμάξια που έχουν την κίνηση από πίσω. Και γυναίκα που να μην είναι Λεσβία. Έτσι, αποχαυνωμένοι πλέον από τα Χολιγουντιανά effects και τους «τζάμπα μάγκες» στυλ Ράμπο και τα συναφή που πυροβολούν μία και πέφτουν κάτω δεκατρείς, που ο γενναίος πενηντάκιλος 1,65 ύψος Αμερικάνος  ρίχνει μία γροθιά στον 100 κιλών καλογυμνασμένο 1.95 ύψος αντίπαλο και τον αφήνει αναίσθητο στο έδαφος, αποτυπώθηκε στο υποσυνείδητό μας ότι: 1) Είμαστε ένα τίποτα μπροστά σε έναν Αμερικάνο. 2) Αν δεν είσαι πούστης δεν είσαι άντρας.

3) Είναι υποτιμητικό το να μην είσαι Λεσβία. 4) Για να είσαι αποδεκτός πρέπει να έχεις μουστάκι και να δέρνεις, ή να δέρνεις χωρίς μουστάκι. 5) Δεν χρειάζεται να ξέρεις να μιλάς ή να είσαι ευγενικός σε μία κοπέλα, αρκεί να είσαι γυμνασμένος, να σου σηκώνεται, να μην σου πέφτει εύκολα και να μην διστάσεις να την σαπίσεις στο ξύλο αν στο ζητήσει. 6) Πιστεύεις πλέον ότι το ξυρισμένο κεφάλι είναι γοητεία για τον άντρα, ενώ λίγο παλιότερα αν δεν είχες το μαλλί μέχρι τα οπίσθια αισθανόσουν μειονεκτικά. 7) Τα υπόλοιπα βάλτε τα μόνοι σας.

Οπότε, μας έφθασαν στο απόγειο της ηθικής παρακμής ώστε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το αν μας βλέπει ο πατέρας, ο γείτονας, το μικρό παιδάκι όταν πιάνουμε το αποτέτοιο της γκόμενας καθισμένοι στο παγκάκι, μα ούτε και κείνη ενδιαφέρει. Πόσο μάλλον αν θα τους έδειχνε και η τηλεόραση παγκοσμίως. Το εύκολο χρήμα, τα πάντα για το χρήμα.

(Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τα Big Brothers).

Πέσαμε (ή μάλλον πέσατε) στην παγίδα τους και πιστεύω ότι για να βγείτε χρειάζεται άλλος ένας κατακλυσμός. Μία καινούρια αρχή μέχρι τον καινούριο βούρκο πολύ αργότερα. Τα γεγονότα επαναλαμβάνονται και κάνουν τον συνήθη κύκλο τους. Έπειτα από το «Big Brother» ακολούθησε το «Big Mother», όπου εκεί ξεφτιλίζονταν και οι μητέρες σας. Οικογενειακό ξεφτίλισμα. Συνέχισαν με το «Survivor» και με άλλες εκκεντρικές και ακραίες καθημερινές εκπομπές, όπου οι πρωταγωνιστές ήταν αναγκασμένοι να επιζήσουν χωρίς νερό, τρόφιμα, να τρώνε σκουλήκια, κατσαρίδες, σκορπιούς, έντομα, σκατά, να κυλιόνται σε βούρκο με κόπρανα και ποντίκια και γενικά να ρισκάρουν την ζωή τους για το χρήμα.

Αυτό που ήλπιζαν και τελικά κατάφεραν οι Σιωνιστές παραγωγοί, ήταν το να δουν την αντοχή του ανθρώπου σε πανάσχημες συνθήκες διαβίωσης, καθώς και το τί μπορούσαν να κάνουν για το χρήμα. Όλα αυτά, τα έβλεπε μία κάμερα και μεταφέρονταν σε όλο τον πλανήτη. Πλανητικό ρεντίκολο και σίγουρα «διαπλανητικό», γιατί δεν μας βλέπαμε μόνο εμείς.

Απόδειξη, το «Αγρογλυφικό που παραθέτω εδώ και έγινε από τον αέρα, από ιπτάμενο όχημα όχι αγνώστου ταυτότητος πια μα γνωστής, εφόσον και η γάτα του Πακιστανού λαθρομετανάστη γείτονά σας, γνωρίζει ότι είναι Αμερικάνικης υποχθόνιας κατασκευής. Αυτό, είναι ένα μάτι. Το μάτι του «Big Brother». Στις υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από την TV διαφόρων κρατών αλλά και από την κορυφή της πυραμίδας του δολαρίου. Αυτό και μόνο, δείχνει το ποίος έχει αναλάβει την οργάνωση και στο πού αποσκοπεί. Στην μεταφορά του πιο ηλίθιου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη, σε έναν άλλο πλανήτη όπου θα χρησιμεύσουν σαν υπάκουοι εργάτες έναντι αδράς αμοιβής, την οποία και δεν θα λάβουν ποτέ εφόσον δεν θα έχουν μέσον διαφυγής από την ουράνια φυλακή τους. Από τους εκεί εργάτες που θα είναι αρκετές χιλιάδες, θα αρχίσουν να κλωνοποιούν και γενικά να αναπαράγουν το ανθρώπινο είδος που θα αντέχει στις εκεί συνθήκες, όπως έκαναν και στην γη πριν χιλιάδες χρόνια. Οι υπεύθυνοι αυτής της πράξεως είναι οι «Αποστάτες», που «πείραξαν» το ανθρώπινο είδος κάποτε και διαστρέβλωσαν την ιστορία και προϊστορία, ώστε να μην γνωρίζουμε τα συμβάντα και να χάσουμε τον μπούσουλα, κρεμασμένοι από ανύπαρκτους Θεούς δημιουργούς.

Εκεί, στον πλανήτη «Χ» θα βάλουν μερικούς ανθρώπους δίνοντάς τους ορισμένα προνόμια και θα τους αναγκάσουν να διδάξουν τους εργάτες-κλώνους ότι είναι οι Θεοί που τους έπλασαν ή ότι κατάγονται από αυτούς. Έτσι θα δημιουργηθεί μία ακόμη ψευδής ιστορία, ένας φαύλος κύκλος κάπου αλλού.

Για να μην διηγούνται την ιστορία στα παιδιά τους οι εργάτες που ήλθαν από την γη στον νέο πλανήτη, θα υποστούν κάτι σαν λοβοτομή. Ή μαζί με την σίγουρη αφαίρεση της προσωπικότητας θα αφαιρέσουν με ψηφιακά μέσα και τις μνήμες από τον εγκέφαλο. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Απλός μαγνητισμός είναι. Νομίζετε ότι δεν σας το κάνουν ήδη με τα κινητά τηλέφωνα; Αυτός ο πλανήτης θα είναι σαν το ερημονήσι που εγκατέλειπαν τους παίκτες του «survivor». Αυτό ήθελαν να δουν, την αντοχή στις κακουχίες, πείνα, δίψα και στην συνεχή παρακολούθηση. Εκείνοι θα έχουν όλα τα αγαθά, τα πάντα και σειρά έχει πλέον η καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων. Δηλαδή του πλανήτη «Γη». Όπως έκαναν και με τον πλανήτη «Άρη». Πιστεύετε ότι ο Άρης δεν κατοικήθηκε; Πάρτε εδώ φωτογραφίες τις οποίες δεν θα παραδεχτούν ποτέ, γι’ αυτό και τις βάζω εδώ και δείτε ποτάμια, οροσειρές, δέντρα, παγόβουνα και πολλά άλλα.

Εδώ έχουμε ένα θέατρο αρχαίο επί του πλανήτη «ΓΗ» κι ένα άλλο πάνω στον «ΑΡΗ». Δείτε τις ομοιότητες.

Θάλασσα και διαφανή τούνελ με φωτισμό.

Τούνελ διακλαδωτά.

Δάση, λίμνες, χιόνια. Κατά τα άλλα..... ξηρασία όπως λένε.

Εκεί που δείχνω με το βέλος, σε εκείνον τον κρατήρα προσεδαφίστηκε το διαστημόπλοιο στον «Άρη». Σας αφήνω να σκεφτείτε μόνοι σας τί δουλειά έχουν οι γραμμές στο έδαφος που οδηγούν από κρατήρα σε κρατήρα. Μόνες τους γίνανε ή μήπως έχει ο Άρης γιγαντιαία σαλιγκάρια που αφήνουνε ίχνη πίσω τους; Δρόμοι είναι !!!

Εδώ ένα ωραίο ποταμάκι. Τα σκούρα γκρίζα στην φωτογραφία είναι στην έγχρωμη μπλε χρώματος. Σαν κάτι να έγινε εκεί και να γέμισε ο τόπος μπλε πέτρες.

Παγόβουνα και νεράκι του Θεού στο χάσμα της «Ophir». Ποσώς με ενδιαφέρει αν δεν το πιστέψετε.

Πανοραμική, με βράχια στην κορυφή του βουνού που μοιάζουν με γήινα.

Όμως δείτε και τα θερμοκήπια από κάτω.

Οι κρατήρες γιατί είναι στρογγυλοί και γυαλίζουν; Δηλαδή όλοι οι μετεωρίτες που έπεσαν εκεί πάνω, ήταν τεράστιες μπάλες του Τσάμπιονς Λινγκ και κανένας δεν ήταν ακανόνιστου σχήματος; Ο Άρης κατοικείται. Ρίξτε μία ματιά και στις πιο πάνω φωτογραφίες με τα φωτισμένα τούνελ. Αν θυμάστε, πολλοί είναι οι συγγραφείς που έχουν επανειλημμένως μιλήσει για γυάλινους θόλους μέσα στους κρατήρες της σελήνης. Γιατί να μην γίνεται και στον Άρη; Εδώ είναι, σας τα δίνω. Σας τα έχουν δώσει κι άλλοι. Μόνο αυτές όμως με τους θόλους. Τις υπόλοιπες δεν τις έχει προς το παρόν κανείς.

Διακλαδωτά τούνελ του Άρη και Μαύρο Κιβώτιο. Πού στο διάολο βρέθηκε ένα κιβώτιο στην επιφάνεια του Άρη; Σε λίγο θα βρούμε και προϊστορική κόκα κόλα. Ίσως να είναι ΜΕΣΑ στο κιβώτιο γι' αυτό δεν φαίνεται.

 

Ένα VRIL και ένα HAUNEBU. Μήπως δεν είναι αληθινές οι φωτογραφίες;

Είναι από τις δοκιμές του Χίτλερ.

 

Δείτε και τις παρακάτω που είναι από την πτώση διαστημικού σκάφους στην Ρωσία στις 13 Σεπτεμβρίου 1998. Σας έχω στο τέλος της σελίδας και τον κομματιασμένο εξωγήινο που ήταν μέσα. Δεν είναι ψεύτικες όπως εκείνες του Roswell.

 

Μετά απ’ όλα αυτά που είδαμε σε αυτό το κεφάλαιο, καλό είναι να μην βλέπουμε μονάχα την μία όψη του νομίσματος.

Σε κάθε τι που μας βάζουν να κάνουμε, υπάρχει λόγος και δόλος. Ακόμη και στις βαριές φορολογίες. Ένα Big Brother κι ένα Survivor κρύβεται πίσω από αυτά. Άντεξες; Πάρε κι άλλα!!! Άντεξες κι αυτά; Πάρε κι άλλα!!! Μετρούν τις αντοχές μας. Σας αντιγράφω ένα e-mail που φίλος έστειλε σε Έλληνα καθηγητή μαθηματικών στην Αμερική και οι κύριοι αυτοί το ανοίξανε. Παρακολουθούν τα πάντα. Ένα Big Brother.

 

Για να δείτε του λόγου το αληθές:

 «Subject: State of Minnesota Disallowed Attachment Notice.

You have apparently sent a message containing an attachment that is disallowed as defined by the State of Minnesota's email security policy. Therefore, this entire message has not been delivered.  If you believe this attachment is needed by the recipient please contact the recipient to arrange for an alternate method of delivery

 

Επιμένουν ακόμα ότι δεν παρακολουθούμεθα;

Όμως για να μην θρηνήσουμε λίαν συντόμως έναν παγκόσμιο όλεθρο επειδή θα τους έχουμε δώσει το δικαίωμα, καλύτερα είναι να αρχίσουν οι άντρακλες να βάζουν το πέος μέσα στο παντελόνι, διότι ναι μεν έχει κι αυτό κεφάλι αλλά όχι μυαλό. Με το κάτω κεφάλι στα σκοτεινά, μπορεί το πάνω κεφάλι να δει επιτέλους το φως και τα μάτια ν’ αποκτήσουν αξία. Το μυαλό να σκέφτεται και να φιλοσοφεί τα πάντα. Όταν η ηρεμία επικρατήσει στον εγκέφαλο και στην ψυχή, οι λύσεις εμφανίζονται μπροστά στα μάτια σας ως δια μαγείας. Δεν χρειάζεστε κανένα Big Brother για να γίνετε πλούσιοι και κανένα Fame Story για να γίνετε διάσημοι. Αν ο μισός πληθυσμός ήταν μανεκέν κι ο άλλος μισός τραγουδιστές και τραγουδίστριες, τότε μάγκες μου δεν θα είχατε ηλεκτρολόγο να σας φτιάξει τις ασφάλειες και γιατρό να σας θεραπεύσει.

Κλείστε επιτέλους αυτό το «Σκατοκούτι» και δείτε την ζωή όπως είναι. Αν σας φοβίζει, φοβίστε την κι εσείς. Αν σας κάνει τσιριμόνιες, στραγγαλίστε την. Πάνω στον τρόμο της να μην πεθάνει, θα σας ανοιχτεί. Σταματήστε να αντιγράφετε και να δημιουργείτε χαρακτήρες από τις Μεξικάνικες και Κολομβιανές σειρές της TV που μόνο διδάγματα και ψυχική ευχαρίστηση δεν προσφέρουν. Οι επιλογές δικές σας. Εγώ πάντως λέω να παραμείνω σε αυτόν τον πλανήτη ελεύθερος και θνητός παρά σε άλλον και Θεός. Διαλέξτε.

 

        Γκαίτε:

Χάσκει ανοιχτός ο τάφος. Τι περίλαμπρο θαύμα, ανέστη ο Κύριος!!!

Ποιός το πιστεύει κατεργάρηδες;

Αφού εσείς τον πήρατε !!!

 

 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com