e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

Περιμένετε να φορτώσει ολόκληρη η σελίδα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες. Χρειάζονται 3 λεπτά με 56 kbps modem, ή 20 δευτερόλεπτα με 512 ADSL. Όλες περιέχονται στο βιβλίο μου: "Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" αλλά εδώ τις βλέπετε έγχρωμες, έτσι δεν αδικείται κανείς. Βλέπετε, το κόστος εκτύπωσης είναι πολύ υψηλό και δεν γουστάρω να τυπώσω το βιβλίο μου στην Βουλγαρία ή στην Κίνα. Στην Ελλάδα, εργάζονται τρώνε και ζούνε Έλληνες. Εκτυπώστε τις και βάλτε τις μέσα

στο βιβλίο για να τις έχετε χρωματιστές αν θέλετε.

 

 

Πάνω και κάτω. Από διάφορους ζωγράφους του μεσαίωνα. Δείτε τα UFO που έχουν σχεδιάσει στους πίνακές τους. Ακόμη και στην σταύρωση του Χριστού. Δείτε και τα αστροσκάφη που έχει ξαμολήσει ο Α-Χριστούλης για να σκοτώσουνε τον κόσμο. Ο σωτήρας μας.

Τα θρυλικά VRILL και HAUNEBU, και τα σχέδια κατασκευής τους από Γερμανούς. Σας τα έδωσαν κι άλλοι αυτά;  Ο Ορφέας στον Άδη. δείτε το UFO πίσω του.  Νυκτερινός επισκέπτης ύψους ίδιο με τους Dropas. Για να δείτε ότι υπάρχουν ακόμη. Καθώς και οι υποχθόνιοι. Είναι ίδιος με τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω.

 

Στην φωτογραφία αυτή έχουμε από αριστερά, μαύρο κιβώτιο στην επιφάνεια του Άρη.

Πάνω, από Αιγυπτιακό τάφο υπάρχει ζωγραφισμένος εξωγήινος σαν και αυτόν του Roswell που έχω κάτω δεξιά. Στην μέση είναι διάφορα αγαλματίδια προσφορές στην θεά Ίσιδα. Δείτε τα μάτια. Θυμίζουν και αποκαλύπτουν πολλά.

Εδώ, πάλι οι γνωστοί νυκτερινοί επισκέπτες. Στην κάτω αριστερή, σας έχω μία από τάφο Αιγυπτιακό που την είδατε και πιο πάνω, για συγκρίσεις προσώπων. Στην κάτω δεξιά είναι μία μάχη. Των "πάνω" με τους "κάτω". Προσέξτε το βλήμα στην μέση.

Για την παρακάτω φωτογραφία, τα σχόλια περιττεύουν.

 

 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com