e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

 

  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  

 

ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Στα μέσα του Νοεμβρίου 2001, η πολυαγαπημένη μας πρώην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, (μην το ξεχνάμε αυτό,) σε συνεργασία με όλους τους Σιωνιστικούς φορείς της Αμερικής και Ευρώπης και φυσικά της ακατονόμαστης χώρας των Εβραίων Γαμψομύτηδων, αποφάσισαν να ψιλο-προτείνουν στα σοβαρά, να υιοθετηθεί η Αγγλική γλώσσα σαν δεύτερη κύρια γλώσσα των Ελλήνων. Το 2006, έβαλαν στα δημοτικά σχολεία υποχρεωτική και την εκμάθηση της Γαλλικής ή Γερμανικής. Δύο ξένες γλώσσες ενώ δεν έχουν μάθει να ομιλούν και να γράφουν ακόμη καλά την δική τους τα παιδάκια. Την Ελληνική.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ !!!

Τα σκοτεινά σχέδια του Χένρι Κίσινγκερ ΔΕΝ πρέπει να περάσουν. Θυμάστε τι είχε πει κάποτε; Ότι ο Έλληνας, πρέπει να χτυπηθεί εκεί που πονάει. Στην γλώσσα του. Ε, λοιπόν, ΌΧΙ !!! Δεν θα τους αφήσουμε να μας βυθίσουν στο σκοτάδι για δεύτερη φορά. Δεν μας ζηλεύουν μόνο, αλλά μας ΦΘΟΝΟΥΝ. Αυτοί οι ήρωες, που στις συγκρούσεις με τους Έλληνες πάντα το έβαζαν στα πόδια και για να δείξουν αλλού την δύναμή τους, βάζουν τα αεροπλάνα τους να πυροβολούν <<Ιπτάμενα Χαλιά.>> Ο Νοών, Νοήτω.

Να κι ο λόγος ο περίφημος:

 

«Ο Ελληνικός λαός είναι δύσκολο να κυβερνηθεί και γι’ αυτό πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά στα θεμέλια του πολιτισμού τους. Κατόπιν, ίσως, θα παραχωρηθεί. Αυτό που εννοώ, είναι να χτυπηθεί στη γλώσσα, τη θρησκεία, τις πνευματικές και ιστορικές κληρονομιές, για να εξουδετερώσει όλες τις δυνατότητές τους να αναπτυχθούν, να διακριθούν, και να επικρατήσουν, ώστε να μη μας ενοχλήσουν στα Βαλκάνια, στην ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε ολόκληρη αυτή την κρίσιμη περιοχή της μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για τις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ πολιτικές».

 

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ στο σύμπαν που να μην είναι Ελληνικό. Ακόμα κι αυτή η λέξη ΣΥΜΠΑΝ. Η Ελληνική γραμματεία είναι τεράστια. Τα βιβλία των περισσότερων λαών του αρχαίου κόσμου, γράφονταν στα Ελληνικά για να μπορεί να τα διαβάζει ο καθένας. Γιατί νομίζετε μας έκαναν αυτή την τιμή; Επειδή προσφέραμε. (Βασικά έκαναν τιμή στον εαυτό τους, γιατί αν δεν τα έγραφαν, ακόμα θα ήταν στο σκοτάδι.) Ας μας αναφέρουν το όνομα έστω και ενός φιλοσόφου τους, ενός που ανακάλυψε κάτι χωρίς να βασιστεί στα Ελληνικά δεδομένα, ενός Αστρολόγου, ενός Μαθηματικού. Οποιονδήποτε. Δεν έχουν τίποτα και κανέναν να μας δείξουν. Εμείς, έχουμε ένα Σόλωνα, ένα Αριστοτέλη, ένα Πλάτωνα, ένα Πυθαγόρα, ένα Ιπποκράτη, ένα Ασκληπιό, ένα Όμηρο και τόσες χιλιάδες άλλους που θα χρειαστεί μία ολόκληρη βιβλιοθήκη για να τους χωρέσει στα βιβλία της, μόνο σαν ονόματα.

Οι Ρωμαίοι κατακτητές, μιλούσαν Ελληνικά. Όπως είπαν, <<κατακτήσαμε τους Έλληνες με το σίδερο μα αυτοί κατέκτησαν εμάς με το πνεύμα τους.>> 

Ο Χριστός, αν υπήρξε, σίγουρα θα μιλούσε Ελληνικά όταν δίδασκε. Στην Ινδία, μιλούσαν και τα Ελληνικά. Σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν μίσησε τον Ελληνισμό όσο αυτοί οι κομπλεξικοί κύριοι. Σκεφτείτε σοβαρά. Θα αφήσετε τον κάθε κυβερνήτη να αποφασίζει για σας χωρίς εσάς; Αυτό γίνεται συνέχεια. Και τελικά τι θα γίνει; Θα έχει η Αμερική την Αγγλική που μιλάνε σε όλη την χώρα και η Αγγλία την Αγγλική. Ποία θα είναι η δεύτερη κύρια γλώσσα τους; Άρα σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν να μας βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και να ξεχάσουμε με την πάροδο του χρόνου το ποίοι είμαστε και να γίνουμε πιόνια τους. Όχι, δεν θέλουμε την Αγγλική σαν δεύτερη κύρια γλώσσα. Δεν θα γίνουμε σαν κάποιους Ασιατικούς λαούς που δεν ξέρουν ακόμη το πώς να  συνεννοηθούν μεταξύ τους, έχοντας μητρική γλώσσα και μπαίνοντας στη μέση η Αγγλική και το πρεσάρισμα της κυβερνήσεώς τους που είτε συνεργάζεται είτε έπεσε θύμα των Σιωνιστών, δεν ξέρουν ποία γλώσσα να μιλήσουν και το αποτέλεσμα είναι να μην ομιλούν καλά καμία από τις δύο. Η γλώσσα που θα έπρεπε να μιλάει όλος ο κόσμος, είναι η Ελληνική. Αυτήν θα έπρεπε να έχουν σαν δεύτερη κύρια γλώσσα. Όπως τότε που μεγαλουργούσαμε και μαζί με μας και οι ακολουθούντες εμάς. Διαβάστε λίγο την πρόσφατη ιστορία και θα βρείτε μέσα ότι η Αγγλική γλώσσα κατά τύχη διδάσκεται στην Ευρώπη και κατά τύχη βρίσκεται στα κρατικά έντυπα όλου του κόσμου. Μέχρι πρότινος, όλοι μιλούσαν Ελληνικά. Κι όμως, εμείς δεν πρεσάραμε κανέναν να το κάνει. Το έκαναν μόνοι τους. Ακόμη και το κομπιούτερ δεν δουλεύει αν δεν υπάρχει μέσα ολόκληρο το Ελληνικό αλφάβητο μαζί με τις ψιλές, δασείες, περισπωμένες και όλα τα σημεία στίξεως που τα χρησιμοποιούν σαν κωδικούς. Στείλτε μας γράμμα μέσω ιντερνέτ για να τα στείλουμε στην κυβέρνηση. Η συμμετοχή σας είναι μεγάλης σημασίας. Έχουμε αυτή τη στιγμή, τις νέες Θερμοπύλες. Όλοι μαζί θα γίνουμε Λεωνίδες και όλοι μαζί θα φωνάξουμε:     <<ΜΟΛΩΝ  ΛΑΒΕ !! >>

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2003.

 

Γύρω στις 18 με 20 Ιανουαρίου 2003, στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης, ανακοινώθηκε ότι θα αλλάξει ριζικά η Ελληνική γλώσσα. Θα καταργηθούν οι δίφθογγοι και οι λέξεις θα διαμορφωθούν ως εξής:

Ελένι, Γιόργος, Κτίμα, ικόπεδο, Χρίστος, (αντί Χρήστος)(να και ο Αντίχριστος που λέγαμε) Μανόλης, Εμανουίλ (αντί Εμμανουήλ), διάβγια (αντί διαύγεια) και λοιπά.

Στα δημοτικά σχολεία, ήδη εδώ και αρκετά χρόνια έχει αρχίσει να αλλάζει ο τρόπος διδασκαλίας. Πλέον, η Αλφαβήτα ΔΕΝ αρχίζει από ΆΛΦΑ αλλά......από Τ. (Ταυ).

Πώς θα πρέπει να λέμε την Αλφαβήτα λοιπόν; Μήπως Ταυωμέγα;

Ο τρόπος διδασκαλίας δεν είναι και ο σωστότερος. Τα παιδιά της πρώτης δημοτικού, διδάσκονται πολύ γρήγορα τους δίφθογγους, πριν ακόμα καλά-καλά εμπεδώσουν τον συλλαβισμό και την γραφή. Τα δε γράμματα που υπάρχουν στις γραμματοσειρές των βιβλίων διδασκαλίας, ΔΕΝ είναι τα αυθεντικά Ελληνικά. Όπως π.χ. το γ (γάμα) που είναι ίδιο με το Ύψιλον κεφαλαίο. Το δε θ μικρό είναι το ίδιο με το Θ κεφαλαίο. Για να μην αναφέρουμε για το ζ-π-μ-κ και λοιπά.

Έχετε αντιληφθεί ότι τα παιδιά σας δεν αρθρώνουν καλά και τις λέξεις;

Σας κρούω για άλλη μία φορά τον κώδωνα του υψηλού κινδύνου.

Η Ελληνική γλώσσα, (έστω και όπως την έχουν διαμορφώσει κάποιοι αλήτες ψευτοδιανοούμενοι για να τσεπώσουν τα λεφτά εργασίας σε νέα βιβλία,) περιέχει ΚΩΔΙΚΟΥΣ!!! Αυτοί οι κωδικοί ΔΕΝ πρέπει να σπάσουν για κανένα λόγο, εις τον αιώνα τον άπαντα. Είναι η κληρονομιά μας που μέσα από αυτήν, αναλύοντας την γλώσσα μαθαίνουμε ακόμη για το παρελθόν μας που είναι πιο λαμπρό κι από τον Ήλιο.

Αυτόν τον Ήλιο προσπαθούν να σβήσουν οι διάφοροι ξεφτιλισμένοι υπουργοί οι οποίοι αντί να υψώσουν τόνο φωνής, υψώνουν την τσέπη για να πέσει μέσα το χρήμα αυτών που θέλουν να υποδουλώσουν την ψυχή και την αδούλωτη προσωπικότητα του Έλληνα. Τι προσπαθούν να κάνουν; Να κάνουν την γλώσσα μας πιο προσιτή σε Αλβανούς Πακιστανούς Ιρακινούς και σε κάθε συναπάντημα που έχουν φέρει στην χώρα μας και δεν μπορούμε εμείς να κοιμηθούμε ασφαλείς τα βράδια ή να κυκλοφορήσουν οι γυναίκες μας στον δρόμο μόνες; Γιατί δεν πάνε να αλλάξουν την Γιαπωνέζικη ή την Κινέζικη ή την Αραβική; Να και το παράδειγμα:

 

 

Αυτά, είναι Αραβικά. Καταλαβαίνετε τίποτα; ΝΑ ποίοι χρίζουν βοηθείας για να τους καταλαβαίνει ο κόσμος. Εμείς δεν χρίζουμε βοηθείας τουλάχιστον στην γλώσσα μας, την οποία ακόμη και προ Χριστού μιλούσε η οικουμένη, ακόμα και οι βάρβαροι. Μέχρι και στην Ινδία την οποία και επισκέφθηκε ο Απολλώνιος ο Τυανέας, μιλούσαν Ελληνικά. Προσπαθούν να εξαφανίσουν την γλώσσα μας, γιατί μόνο εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εμπόδιο στα υποχθόνια σχέδιά τους.

ΜΗΝ αφήσετε κανέναν Αμερικάνο ή Αμερικανόδουλο εβραιόφιλο υπουργό να σας αλλάξει την ιστορία και την γλώσσα σας. Θα είστε υπεύθυνοι για τον αφανισμό της Ελλάδας. Την οποία ΠΡΩΤΑ θα εξαφανίσουν από την παιδική ψυχή και έπειτα.....«ΔΕΝ υπάρχει ΕΠΕΙΤΑ.»

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες http://epsilon.hellasforever.gr ή γράψτε τα σχόλιά σας στο epsilonband@yahoo.com αλλά πρώτα από όλα μην ξεχάσετε να υπογράψετε αρνητικά στο έγγραφο διαμαρτυρίας που θα βρείτε μέσα σε κάθε σχολείο της Ελλάδας. Εκτός βέβαια από αυτά που θα αρνηθούν την ύπαρξη αυτού του εγγράφου και θα είναι από τα υποδουλωμένα και αρνητικά σχολεία. Σχολεία που βγάζουν ΡΟΜΠΟΤ κι όχι ανθρώπους.

«Στους γονείς μου χρωστώ το ζείν και στους δασκάλους μου το Ευ ζείν.» Αλέξανδρος.

Είστε οι δάσκαλοι του: «Εφ Ζίν» ή του «Ευ ΖήνΑποδείξτε το!!!

Όσον αφορά την παιδική ψυχή και την διάπλασή της, σας αναφέρω το πιο πρόσφατο γεγονός το οποίο συνέβη στις 28 Ιανουαρίου 2003 στην Αμερική όπως πάντα. Την χώρα που προσπαθεί να κυβερνήσει τον κόσμο ολόκληρο, λες και της ανήκει. Κι όποιος της αντιστέκεται είτε πέφτει νεκρός είτε ξεκληρίζουν ολόκληρη την φυλή του.

«Δύο μικρά αδέλφια σκότωσαν την μητέρα τους και έπειτα την τεμάχισαν, μιμούμενοι τα όσα είδαν σε τηλεοπτική σειρά.»

Όταν εσείς οι δάσκαλοι κάνετε απεργίες, προσέξτε να αξίζουν, ούτως ώστε να αξίζουν και τα χρήματα που σας πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας γονέας. Απειλήστε ότι δεν θα ξαναδιδάξετε εάν δεν σταματήσουν οι παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων οι οποίες δείχνουν μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς και άντερα πεταγμένα έξω. Έστω και σε κινούμενα σχέδια. Πρόκειται για την διάπλαση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του ίδιου σας του παιδιού. Κινδυνεύετε και οι δύο.

 

Γιάννης Φραγκούλης.

Κεραμιστής και Συγγραφέας περί Ελληνισμού.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στην μάχη του Μαραθώνα 600.000 Πέρσες εξοντώθηκαν από μόνο 50 περίπου χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι εμάχοντο για τα υψηλά ιδανικά της Ελλάδας και για να μην γίνουν σκλάβοι των βαρβάρων. Στην εποχή μας, αφού οι επιτήδειοι ανθέλληνες κατάφεραν σχεδόν να εξαφανίσουν από την νεολαία μας το: <<Σκέπτεσθαι Ελληνικά>> και το: <<Αμύνεστε περί Πάτρις,>> τύπωσαν βιβλία που γράφουν ότι οι Έλληνες νίκησαν τους Τούρκους στην μάχη του Μαραθώνα. Και τα δίδασκαν στα σχολεία. Για να πάρουν δε την Ελλάδα με νέες μεθόδους χωρίς πόλεμο, ξέρετε τι έκαναν; Αυτοί οι Εβραϊκά και Περσικά σκεπτόμενοι έκαναν τον Μαραθώνα Αεροδρόμιο (που ανήκει σε Γερμανική εταιρεία) ενώ υπήρχαν άλλα δύο Ελληνικότατα, και εν συνεχεία θα τον κάνουν και μέρος κωπηλασίας για τους Ολυμπιακούς του 2004. Εύγε σε όσους δεν τους εμποδίζουν. Τελικά, στην μάχη του Μαραθώνα, νίκησαν οι Πέρσες. Μόνο που έγινε μερικές χιλιετίες αργότερα. Στα χρόνια και στις μέρες μας. Όσες καταστροφές δεν κατάφεραν να φέρουν στην χώρα μας οι δεκάδες επιδρομές βαρβάρων επί τόσες χιλιετίες, το κατάφεραν οι ίδιοι οι κυβερνώντες μας σε μόνο 22 χρόνια.

Δάσκαλοι!!! Έχετε ιερό χρέος να ξυπνήσετε τους μαθητές σας. Τα παιδιά σας, τα παιδιά μας. Η εργασία σας είναι κοινωνικό λειτούργημα. Ειδάλλως, σταματήστε να είστε δάσκαλοι κι αλλάξτε όνομα εργασίας. Να λέγεστε: <<Μορφωμένοι αμόρφωτοι επί πληρωμή>> ή: <<Μικροπωλητές εταιρείας περιορισμένης διδασκαλίας.>>

 

Στο βιβλίο μου "Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", θα μάθετε σχεδόν τα πάντα για το πώς λειτουργούν αυτά τα μυστικά ιερατεία που λέγονται υπουργεία, από πού παίρνουν διαταγές και στο πού αποσκοπούν. Προς το παρόν όλοι αυτοί το έχουν μπλοκάρει, γι' αυτό σας έχω ορισμένα βασικά κεφάλαια μέσα στις ιστοσελίδες μου.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

Σεπτέμβριος 2006.

Το έγγραφο διαμαρτυρίας δεν το δέχτηκαν παρά μόνο σε 3 σχολεία από τα δεκάδες της περιοχής Πειραιά. Εδώ, καλείστε εσείς οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων να βάλετε μία τάξη και να αποφασίσετε για το μέλλον των παιδιών σας, λόγω του ότι μέχρι και σήμερα αποφασίζουν άλλοι. Εσείς, απλώς γεννάτε τα παιδιά. Οι άλλοι, τα ετοιμάζουν - προπαρασκευάζουν για ΔΟΥΛΟΥΣ.

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com