e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

 

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Μερικά κεφάλαια του ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ από το ιερατείο βιβλίου μου:

"Ο ΙΟΣ του θεού".

 

Αποσπάσματα από την Αποκάλυψη: «Και ο έκτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, δια να ετοιμασθεί η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου.

Και είδον τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους εξερχόμενα εκ του στόματος του δράκοντος και εκ του στόματος του θηρίου και εκ του στόματος του ψευδοπροφήτου·»

(Οι Βάτραχοι που λέγαμε.... εδώ στην φωτογραφία είναι. Με ανατολίτικα μάτια.)

Βατράχους; Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε την φωτογραφία από το γλυπτό με τον Απόλλωνα τον Σαυροκτόνο. Έτσι, για να δείτε το τί θα πάθουν σε λίγο καιρό οι βάτραχοι και οι σαύρες.

«Για να γλιτώσει ο Θεός, φτιά­χτη­κε ο διάβολος. Αλλά για τη δημιουρ­γία του δια­βόλου θα πρέ­πει να ζητηθούν κάποιες ευ­θύνες από τον παντοδύναμο κλπ. δημι­ουρ­γό­  Θεό(Σίγκμουντ Φρόυντ).

Η εκκλησία αρχίζει και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο, για το πού ανήκει, σε ποιον θεό πιστεύουν και από ποιους διοικούνται και ελέγχονται. Χρόνια τώρα δρούσαν με τη μάσκα του καλού ποιμένα, του καλού χριστιανού και πάντα πρόβαλαν την εκκλησία σαν τον οίκο του θεού. Ποτέ όμως δεν είπαν αληθινά σε ποιο θεό αναφέρονται.

Σε αυτό το κεφάλαιο, με την δική μου ματιά και με τα όσα έχω βρει και συγκρίνει μέχρι τώρα και με τις τόσες περιγραφές που έχω, προσπάθησα να ζωγραφίσω το πρόσωπο του Θεού. Όταν γίνεται ένα έγκλημα, η αστυνομία ζητά περιγραφή του δράστη. Έπειτα αναλαμβάνουν οι σκιτσογράφοι μέχρι του επιθυμητού αποτελέσματος. Εγώ δεν τα καταφέρνω και τόσο στην ζωγραφική, αλλά γιατί να κουραστώ να ζωγραφίζω εφόσον ο δράστης υπάρχει έτοιμος; Η μόνη διαφορά είναι στο όνομα που του δίνει ο καθένας ανά τον κόσμο, μη γνωρίζοντας ότι αυτός ο τύπος είναι τελικά εκείνος που προσκυνάνε, εκείνος που τους έβαλε στο λούκι, εκείνος που προσκυνούν οι αφελείς παπάδες και γενικά, εκείνος που ευθύνεται για όλα!!!

Θα σας εξηγήσω το πώς έφτασα σε αυτό το συμπέρασμα και καλείστε εσείς από δω και πέρα, να κάνετε με την σειρά σας τις συνδέσεις από τα μέχρι τώρα γραφόμενά μου στα δύο προηγούμενα βιβλία, έως και αυτό που τώρα διαβάζετε.

Όμως, για να είμαι πιο σαφής, πρέπει να σας δείξω και πάλι την αυθεντική φωτογραφία αυτού του Οντός, που εγώ πρώτα δημοσίευσα στο διαδίκτυο και σε προηγούμενο βιβλίο. Μετά, βρέθηκε σε διάφορα βιβλία διαφόρων. Αυτή τουλάχιστον που βλέπετε εδώ, είναι απολύτως αληθινή. Την σημερινή εποχή, όποιος έχει την τεχνογνωσία δεν είναι καθόλου δύσκολο να κατασκευάσει κούκλες που να μοιάζουν σε κάτι και να παραπλανήσει όποιον γουστάρει. Αυτήν μου την έδωσε δικός μου άνθρωπος σε φιλμ. Από το 2000 την έχω βάλει στο διαδίκτυο και από το 2005 στο βιβλίο μου. Το χρώμα του δεν είναι ακριβώς γκρι αλλά περίπου σαν το δικό μας και λιγάκι προς το κίτρινο-μπεζ με σχεδόν κόκκινες φλέβες.

Αναλύοντας την λέξη «Άγγελος» και την πράξη του να χύσει την φιάλη και να ξεραθεί ο ποταμός κ.λ.π. μπορώ να σκεφτώ ότι ένας άγγελος του θεού, είναι ένα καλό στοιχείο. Γιατί να κάνει κακό; Εκτός κι αν είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αγγέλους δεν βλέπω πουθενά και αν κάποιος θα ήθελε να κάνει κακό αυτός θα μπορούσε να είναι μονάχα ένας πρόεδρος των Η.Π.Α., σκεπτόμενος φυσικά ότι χωρίς την Αμερική ο κόσμος θα ήταν ηρεμότερος. Από τον Ρίτσαρντ Νίξον έως και σήμερα, (2007) χωρίς να αφήσω απέξω και τον Τρούμαν που έριξε τις Ατομικές Βόμβες, έχουμε σίγουρα ΠΕΝΤΕ αν όχι έξι αγγέλους που έφεραν τα κάκιστα στον πλανήτη.

Αν δεν απομένει ο Έβδομος, τότε περιμένουμε τον Έκτο. Άραγε να είναι ο επόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α.; Εκτός από έναν σκύλο που μαθαίνει ξένες γλώσσες, τί είναι αυτό που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Αν η ερώτηση απευθύνεται σε μας, θα πούμε ότι είναι η γάτα. Αν απευθύνεται σε Αμερικάνο πρόεδρο, θα μας διαβεβαιώσει ότι είναι ένας Αμερικάνος σκύλος που δείχνει υπερβολικό ζήλο για μάθηση κι ανέβηκε μέχρι και στα κεραμίδια για να πετύχει την προφορά. Έχοντας σαν δεδομένο πια ότι «Άγγελος = Πρόεδρος των Η.Π.Α.», πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τον υποκινητή τους και με τί αντάλλαγμα ενέδωσαν. Σαν να κάνουμε μία δίκη και να παραθέτουμε γεγονότα και ότι μπορεί να συνέβη γύρω από αυτά. Το Θέμα είναι να βρούμε την αρχή του νήματος και για να γίνει αυτό, αναγκαστικά πρέπει να ψάξουμε μέσα στα μπερδέματα εφόσον η άκρη δεν φαίνεται. Ακόμη κι αν φανεί, πρέπει το νήμα να έρθει σε μία ευθεία για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Γενικό ξεμπέρδεμα δηλαδή. Έχουμε να κάνουμε με θρησκείες, δολοφονίες, εξαφανίσεις ανθρώπων, σκόπιμες αποκρύψεις στοιχείων, εξωγήινους, πόλεμους στο διάστημα, ομάδες Έψιλον, ομάδες Δέλτα, και όλο το συναπάντημα. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Ας ξεκινήσουμε από εκείνους που έχουν κάνει τον πόλεμο «πρωινό καφέ», με την δικαιολογία ότι πρέπει να στείλουν στρατό να σκοτώσει στου διαόλου την μάνα τους τρομοκράτες που είναι απειλή για την Αμερική, που είναι κι αυτή στου διαόλου τον πατέρα μακριά. Σαν να λέμε ότι υπάρχει κίνδυνος να γκρεμιστεί το σπίτι μας, επειδή σε έναν σεισμό θα πέσει πάνω του το σπίτι του.... γείτονα που είναι χτισμένο 10.000 χιλιόμετρα μακριά. Λέτε π.χ. να αποφάσισαν οι Αφγανοί να κυριεύσουν την Αμερική; Ή οι Άραβες γενικά ή οι Γιουγκοσλάβοι; Εγώ ξέρω ότι αν δεν μου κλέψεις το φαγητό από το τραπέζι, δεν σε πειράζω. Όπως ξέρω ότι υπάρχει κι άλλη μορφή ενέργειας που υποκαθιστά το πετρέλαιο και είναι και φτηνότερη. Όπως ξέρω και μη ρωτάτε από πού, ότι υπάρχει μίνι μηχάνημα, ας το ονομάσω έτσι, που είναι συσσωρευτής της ενέργειας που υπάρχει στο περιβάλλον και δημιουργεί δική του ενέργεια, ώστε να μην χρειαζόμαστε καθόλου την ΔΕΗ να μας τα παίρνει χοντρά. Λειτουργεί ολόκληρο μουσικό στούντιο στην Αμερική με αυτό το 10cm διάμετρο πραγματάκι.

Τα αυτοκίνητα δεν θα μόλυναν το περιβάλλον και δεν θα είχαν εξάτμιση. Αυτά που σας λέω ήδη υπάρχουν. Τον Έλληνα που εφεύρεσε το αυτοκίνητο που κινιόταν με νερό, τον δολοφόνησαν. Στο Αφγανιστάν που θα έπρεπε ο κάθε Αφγανός να κυκλοφοράει με BMW, λόγω του ότι είναι παραγωγοί πετρελαίου σε μεγάλες ποσότητες, δεν έχουν να φάνε. Τους το παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί οι Αμερικάνοι. Μην τολμήσουν και δώσουν αλλού φτηνότερα, τους κάνουν έναν πόλεμο, μία γενοκτονία, τους αφανίζουν. Εμείς οι Έλληνες που έχουμε τα πετρέλαια στην Θάσο, (και στο Ιόνιο έχουμε, αλλά αυτό είναι αλλουνού ιερατείου ευαγγέλιο) που θα έπρεπε να ζούσαμε σαν βασιλιάδες, ζούμε καταχρεωμένοι μέσα στην μιζέρια και την αμάθεια. Τα πετρέλαιά μας, τα διαχειρίζονται άλλοι κι όχι Έλληνες. Εμείς δεν παίρνουμε ούτε σεντς. Μπήκε κάποιος στο σπίτι μας και είπε πως είναι δικό του κι εμείς απλά φύγαμε από κει χωρίς να τον πετσοκόψουμε.

Εμείς τελικά; Εμείς δεν κάναμε τίποτα επειδή αποφασίσαμε να έχουμε άλλον να αποφασίζει για εμάς. Κι εκείνος απλά μας πουλάει και μας αγοράζει επειδή εμείς δεν ανοίγουμε το στόμα διότι αν το ανοίξουμε θα στείλει τα «Χερουβείμ» με τις πύρινες περιστρεφόμενες ρομφαίες, ή και χωρίς αυτές και θα μας κόψουν σε χίλια δύο κομμάτια. Ναι, δεν μπορείς να ξέρεις τί γίνεται στα χαρτιά όταν τα κρατάει άλλος. Μα σαν ιδιοκτήτης - συνέταιρος, γιατί δεν ζητάς να τα δεις; Γιατί δεν ζητάς να δεις τί μερίδιο σου ανήκει από τα κέρδη της κυβέρνησης που δούλεψε για το καλό σου; Επειδή θα συμβεί το παραπάνω λόγω του ότι κάποιοι τρώνε και δεν πρέπει να προδώσουν εκείνους που τους δίνουν τα προνόμια, που και σε κείνους δίνουν προνόμια κάποιοι άλλοι. Κάναμε μία μικρή αρχή, προεισαγωγή στο κεφάλαιο.

Βρήκαμε πως το πρόβλημα που τα δημιουργεί όλα αυτά, λέγεται: «ΕΝΕΡΓΕΙΑ». Ο κάτοχός της, θα κληρονομήσει τον πλανήτη. Θυμάστε τον Προμηθέα που έδωσε το φως στον άνθρωπο; Την ενέργεια του έδωσε κι όχι την σοφία. Η σοφία ήταν στο πώς να χειριστεί αυτή την ενέργεια.

Κι εδώ είναι ένα από τα κλειδιά της υπόθεσης. Όταν ο άνθρωπος απέκτησε την ενέργεια, αυτό δεν ήταν αρεστό στον θεό, είτε λεγόταν Δίας ο άρχων είτε Τρίας, διότι θα έπαυε ο άνθρωπος να εξαρτάται από αυτόν. Ποια ενέργεια όμως και ποιον θεό; Ας πούμε πρώτα πολύ περιληπτικά περί ενέργειας, αφήνοντας τον Δία (με την έννοια του θεού) στην άκρη.

 

Πρέπει να σκεφτούμε πολύ υποχθόνια αν θέλουμε να δούμε τον τρόπο που σκέφτεται ο εχθρός μας. Ποίος είναι ο εχθρός μας στην προκειμένη περίπτωση; Μα φυσικά εκείνος που μας έχει και δουλεύουμε σαν(;) σκλάβοι χωρίς ποτέ να έχουμε δει το πρόσωπό του. Ο Θεός. Μα είναι δυνατόν ο θεός να είναι εχθρός μας; Θα το διαπιστώσουμε σε λίγο.

Αφού διαβάσαμε όλα τα περί θεού κεφάλαια που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, είδαμε μετά λύπης μας ότι ο θεός (πάντα τον βιβλικό και πάντα γι’ αυτόν προς το παρόν) είναι μάλλον βαρεμένος. Είναι η προσωποποίηση της τρέλας σε όλο της το μεγαλείο, τρελός για δέσιμο, είναι ψεύτης, υποκριτής, σαδιστής δολοφόνος, παιδοκτόνος, βρεφοκτόνος και μέσα σε όλα τα άλλα, προτίμησε να διδάξει την γνώση όλη σε ένα δέντρο. Αυτό δείχνει και άλλη μορφή τρέλας. Δεν δείχνει το πρόσωπό του, επειδή είναι τόοοοσο φωτεινό, που θα τυφλωθεί όποιος τον αντικρίσει. Έτσι είπε σε κάποιους που.... τον είδαν μα δεν τον είδαν αλλά τον είδαν μη βλέποντάς τον, ή είδαν τα οπίσθιά του. Από πίσω δεν ήταν τόοοοσο φωτεινός όπως τόοοοσο φωτεινά φαίνεται. Αν του ρίξουμε δίκιο που δεν ήθελε ο άνθρωπος να αποκτήσει την γνώση, είναι επειδή θα έχουμε την καλή διάθεση να σκεφτούμε το πόσο πολύ μας αγαπάει, που θέλει να κρατήσει το πνεύμα μας αγνό. Και να κάνει τα δύσκολα μόνος του. Από την άλλη, δεν είμαστε πια χιλιετίες πίσω, γι’ αυτό και μπορούμε να δούμε το θέμα από μακρύτερη οπτική γωνία, άρα καθαρότερα. Εφόσον κρινόμαστε από τις πράξεις μας για το αν θα πάμε στον παράδεισο ή στην κόλαση, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να μπορεί ο θεός να μαζέψει τα απαιτούμενα στοιχεία από τον χρόνο παραμονής μας εδώ πέρα, για να μπορεί να μας κρίνει. Γιατί να μην σημαίνει ότι κι εμείς από την σκοπιά μας δεν μπορούμε να μαζέψουμε στοιχεία για την μέχρι τώρα παραμονή και πράξεις του θεού επί γης; Το κάναμε σε αυτό το βιβλίο, αν και δεν θα έφταναν 3 τόμοι 1.000 σελίδων έκαστος γεμάτοι από κάκιστες πράξεις του θεού επάνω στον άνθρωπο. Μόνο επί παλαιάς εποχής. Διότι αν βάλουμε κι επί νέας, τότε θα χρειαζόμασταν υπερβιβλιοθήκη. Το να ασελγείς στο σώμα κάποιου, είναι βίτσιο. Το να ασελγείς στην ψυχή κάποιου, είναι σαν να προσπαθείς να καταστρέψεις το ίδιο το σύμπαν. Για όσους κατάλαβαν. Κι ο θεός το έπραξε και το πράττει ακόμη. Πήραν λοιπόν οι άνθρωποι την φωτιά = γνώση = ενέργεια από τον πεπτωκότα άγγελο ή Λούσιφερ ή φίδι ή όπως διάολο θέλετε και είδαν ότι μπορούν για παράδειγμα, να μην έχουν την ανάγκη του θεού για να ζεσταθούν από το κρύο. Κι έτσι, σχεδόν επαναστάτησαν με τον τρόπο τους, λέγοντας σε αυτόν ότι: «Αγαπητέ μας, δεν πα’ να χτυπιέσαι όσο θες; Μας είχες σκλάβους και δουλεύαμε στα ορυχεία για να σου δίνουμε ΟΛΟ τον χρυσό και το ασήμι, με αντάλλαγμα μία φωτίτσα για να ζεσταινόμαστε. Τώρα, την έχουμε δική μας. Θα κάνουμε διάλειμμα μία μέρα την εβδομάδα. Και τι στο διάολο σου χρειάζεται ο χρυσός εφόσον είσαι πνεύμα;»

Με τον καιρό, εμπέδωσαν περισσότερο την χρησιμότητα αυτής της ενέργειας και δεν είχαν και τόση ανάγκη τον θεό. Ήταν ήδη περισσότεροι από αυτόν και τους αγγέλους του. Θα σας λύσω την περιέργεια πολύ πιο κάτω. Έλιωναν μόνοι τους το σίδερο, τον χρυσό, κατασκεύαζαν αντικείμενα και όπλα κ.λ.π. όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν τον θεό, γιατί ο θεός ήταν.... ψηλά, καλά κρυμμένος. Σε κάποια φάση, ο θεός κινδύνεψε να χάσει την.... ζωή του από τους ανθρώπους, γι’ αυτό και συνθηκολόγησε μαζί τους. Πώς; Μα δίνοντάς τους περισσότερη ενέργεια, με δόσεις, για να καταστραφούν από μόνοι τους. Και κάτι άλλο. Εφεύρεσε το χρήμα. Π.χ., την βλέπετε αυτή την ωραία κατσαρόλα; Για να την έχετε, θα πρέπει να δουλέψετε 50 μέρες σε εκείνο το μέρος και θα σας δώσω 2 νομίσματα για να την αγοράσετε. Έτσι εφευρέθηκε και η πρώτη τσέπη και μέχρι σήμερα φορεσιά χωρίς τσέπη είναι δύσκολο να βρεθεί, γιατί χωρίς εκείνα τα σιδερένια κι αργότερα χάρτινα νομίσματα, δεν μπορεί ο άνθρωπος να επιζήσει. Τον αφήνουν να πεθάνει οι συνάνθρωποί του. Εκείνοι που τρώγοντας «Homo-ωμό-όμοιο», κατέστρεψαν τον εγκέφαλό τους και την ηθική τους. Μέχρι και τις μέρες μας, 21ος αιώνας. ΠΟΤΕ όμως έως και σήμερα κανείς δεν είδε το πρόσωπό του. Μην το ξεχνάμε αυτό. Είναι σημαντικό. Όπως σημαντικό είναι και το ότι η ενέργεια δεν δόθηκε την πρώτη φορά από τον βιβλικό θεό, αλλά από ανταγωνιστή του. Έναν άλλο θεό. Όμως, ας ξεμπερδέψουμε τα πράγματα. Άλλο είναι η ενέργεια, άλλο είναι το φως της γνώσεως κι άλλο είναι το να σου εξαρτούν την ζωή από κάτι και να σε κάνουν σκλάβο του. Αν δεν μαζέψεις αρκετά νομίσματα, πέθανες από την πείνα. Αυτός ο ανταγωνιστής, έφερε άλλα πράγματα. Δημιούργησε άλλες ψυχές πιο ολοκληρωμένες και με θεία φωτεινή σκέψη. Εμάς τους Έλληνες.

Τον ξανα-αναλύουμε: Luz ή Lous=φως. Λούσ-ίφερ = Ήλιον φέρων ή Φώς φέρων ή ψυχήν φέρων. Lousifer, αναγραμματισμένο Lous=Soul=ψυχή. Ή Προμηθέας κατά την Ελληνική μυθολογία. Μόνο που εκτός από το ότι η ιστορία του Προμηθέα είναι ίδια με του Λούσιφερ, ο Προμηθέας κατασκεύασε και το ανθρώπινο είδος. Έφερε ψυχή. Soul-ifer. Εδώ, έχουμε τον δημιουργό μας. Και λίγα λόγια για τον δημιουργό μας, μη σκοτωθούμε.

Σιγά-σιγά, θα λύσουμε τον φίλο μας τον Προμηθέα.

 

Ας κάνουμε μία μικρή αναδρομή στο κεφάλαιο που γράφω για τους «Dropas» παραθέτοντας και άλλα στοιχεία επιπλέον: 1) 12.000 χρόνια προ αχρίστου. 2) Ήδη υπήρχε ανθρώπινη φυλή μεταξύ Κίνας και Θιβέτ, που λέγονταν HAM. Που μεταφράζεται: «Ζαμπόν». Όμως η ύπαρξη αυτή μας επιβεβαιώνει και το αληθές περί των εκστρατειών του Διονύσου, διότι χωρίς ύπαρξη ζωής γιατί να εκστρατεύσει; Και ποίος ο λόγος των εκστρατειών; Να αφανίσει ποίους και γιατί; Θα τα συγκρίνετε μόνοι σας σε λίγο. 3) Έπεσαν από τον ουρανό, που στην Ελληνική καθαρεύουσα είναι πεπτωκότες άγγελοι. Drop=πίπτω, αλλά ακουστικά και «TROP – τρύπα – τρυπώνω». 4) Και οι μεν και οι δε ήταν ημιτρωγλοδύτες, (ζούσαν σε τρύπες) και είχαν ύψος 4 με 5 πόδια, ή κοινώς περίπου 1 μέτρο και 40 πόντους. 5) Εμφάνιση προσώπου βατραχοειδής. 6) Μυρωδιά έντονης ποδαριλο-ρεγγο-ψαρίλας. 7) Μαρτυρίες από απαχθέντες λένε ότι υπήρχε αυτή η μυρωδιά. 8) Μέγας Αλέξανδρος. Άορνος πέτρα. Εκεί στην γύρω περιοχή ήταν που έκλεισε τις τρύπες που υπήρχαν μέσα αυτοί οι τρωγλοδύτες ή υποχθόνιοι. Δεν ξέρω αν έκλεισε και την μύτη του μαζί. 9) Ενώθηκαν σαρκικά ή με κλωνοποίηση με τους HAM (Χαμ. Θυμηθείτε και την φυλή του βιβλικού Χαμ) και δημιουργήθηκε νέα κοντή και σχιστομάτικη φυλή που πρόσκειται στους δημιουργούς της. 10) Η δυναστεία των Han και των Hong ανήκε στο γένος των Οφιονιδών. Υπάρχουν αναφορές, μπορείτε να τους βρείτε σε πολλά βιβλία. Αρχίζουμε τις επεξηγήσεις - συνδέσεις, αφού πρώτα παραθέσω μερικές απαραίτητες φωτογραφίες.

    

Αυτά τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ εμβλήματα που βλέπετε, ανήκουν στις δυναστείες των Hong και Han. (όχι Χαμ). Υπάρχουν φίδια, δράκοι, σβάστικες, Έψιλον, σταυροί, μα προπάντων να προσέξουμε τα τρία Α που υπάρχουν σκαλισμένα στον κάτω δίσκο και τα Ελληνικά αντίρροπα Έψιλον, συν την λέξη ΕΛ. Γι’ αυτό σας εφιστώ την προσοχή. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ούτε και πλατίνα. Μην γίνει κάτι ξαφνικά και την πληρώσουνε αυτοί που δεν φταίνε. Αυτά τα εμβλήματα είναι από κλωνοποιημένες κινέζικες μαφιόζικες φατρίες, πολλών χιλιετιών. Δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την λεγόμενη ομάδα Έψιλον.

Προσοχή και στους συγγραφείς. Η μασονία ξεκινάει μέσα από την μάθηση, η οποία διαδίδεται και συνήθως εμπεδώνεται άθελα. Η αφέλειά σας, είναι το όπλο τους. Μην αγοράζετε οτιδήποτε βιβλίο πέσει στα χέρια σας αν δεν έχετε ξεσκαλίσει πρώτα τον εκδότη του. Και στο επίπεδο της ηθικής αν είναι δυνατόν. Ξαφνικά, βρεθήκανε πολλοί να λένε για τις ομάδες έψιλον και αυτό που κατάφεραν είναι αυτό που ήθελαν. Να μπερδέψουν τον κόσμο, να του φανούν όλα αυτά παραμύθια, ώστε να μην πιστέψει και να μισήσει. Αυτή την ομάδα Έψιλον που λένε, θα την δείτε σύντομα, αφού πρώτα προηγηθεί η πλαστή.

Η πλαστή έχει ήδη έρθει και την πλασάρουν ορισμένοι τηλε-βιβλιοπώλες.

Μερικά πράγματα καλύτερα να μην λέγονται γιατί δημιουργείται οντότητα. Πάνω σε αυτή την οντότητα βρήκαν πάτημα οι «ψευδείς» και θα επιχειρήσουν γενική παραπλάνηση. Εγώ απλά μεταφέρω κάτι που γνωρίζω, μα κι εκείνοι που γνωρίζουν δεν ξέρουν αυτά που γνωρίζουν άλλοι. Γιατί υπάρχουν τα Α, τα Ε και τα ΕΛ στα εμβλήματα; Υπάρχουν για τον απλούστατο λόγο, ότι η συμπαντική γλώσσα είναι η Ελληνική. Και όπως ξέρουμε, κάποιοι ήρθαν κάποτε από ψηλά. Δεν πάει αυτό να πει ότι είναι όλοι καλοί. Εδώ, πάνε να μας τρελάνουνε οι Αμερικάνοι με τα δήθεν κομμάτια του UFO του Roswell, που γράφουν την λέξη: «Ελευθερία». Αλλά οι ηλίθιοι ήταν τόσο ανορθόγραφοι όταν πήγαιναν να μας παραπλανήσουν με το παιχνίδι τους, ώστε έγραψαν πάνω στην πλάκα: «ΕλεΦθερία». Εγώ αυτό παρατήρησα. Δεν ξέρω εσείς. Αν το παρόν βιβλίο κυκλοφορήσει με CD, θα το δείτε. Μάλιστα, προσπάθησαν να μας παραπλανήσουν με την εγχείρηση του εξωγήινου. Ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Κι ας λένε ότι θέλουν. Όμως ήταν ένας εξωγήινος που ζούσε υπό της γης, ένας υποχθόνιος, ένας.... «Γκρίζος», ένας «Dropas». Ένας πρώην εξωγήινος. Δηλαδή, ένας Εσω-γήινος. Πεθαμένος, ή... πεθαμένη κούκλα. Η εγχείρηση ήταν αληθινή, επειδή την βλέπαμε να γίνεται. Άσχετα αν γινόταν σε κούκλα ή όχι. Όμως το 2001, με το εξώφυλλο του βιβλίου μου σας είχα προειδοποιήσει. Δεν λέγονται όλα με λόγια. Στην περίπτωση αυτή, δεν ισχύει η λέξη «απατεωνιά». Η λέξη «πουστιά» ισχύει.

Ποιά ήταν αυτή; Το ότι μας έδειξαν το πτώμα που ήταν ένας ή μάλλον μία εξωγήινη, το ότι μας είπαν πως ήταν του Roswell, το ότι μας έδειξαν τα αντικείμενα με τα αντίρροπα Έψιλον και με την λέξη «Ελευθερία». Τί ήθελαν να κάνουν με αυτό; Να πείσουν τον κόσμο ότι οι Έλληνες, οι ΕΛ, ήταν έτσι, με αυτή την εμφάνιση, ορίστε σαν απόδειξη τα γράμματα και να έρθουν μία ωραία πρωία να πούνε στον κοσμάκη πως ήρθανε να τον σώσουνε. Από τους κακούς. Η ομάδα Έψιλον. Ρίξτε πάλι μία ματιά στο οπισθόφυλλο στους κύκλους, δείτε την παραπλάνηση του εγκεφάλου, πηγαίνετε και στην αρχή του κεφαλαίου αυτού και ξαναδιαβάστε το κείμενο της Αποκάλυψης για τους εξ ανατολών βατράχους και τον δράκοντα, δείτε πάλι το έμβλημα με τον δράκο και συνεχίστε πάλι εδώ, στις επόμενες γραμμές. Αν η ομάδα Έψιλον είναι βάτραχοι, εγώ είμαι βατραχοκτόνος.

Σε πάρα πολύ λίγο καιρό, θα βγάλουν στον αέρα έναν νέο «ιό» και θα σας αναγκάσουν με εκφοβισμό από τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης, να εμβολιαστείτε. Μέσα στην σύριγγα θα υπάρχει ένα «Νανο-τσιπ» ίσο με το μέγεθος ενός λευκού αιμοσφαιρίου. Θα είναι συνδεμένο με τον δορυφόρο, οπότε όποιος τολμήσει την δεδομένη στιγμή να πάει σε ύψος μεγαλύτερο από εκείνο που εκείνοι επιτρέπουν, (ή για να εγκαταλείψει τον πλανήτη, ή για να τους επιτεθεί από αέρος) δεν ανατινάζεται εσωτερικά, αλλά θα φεύγει η ρουκέτα από τον δορυφόρο, καταπάνω του μιάς και το τσιπάκι αυτό είναι ένας πομπός. Αυτό της φωτογραφίας που παραθέτω σε μεγέθυνση, είναι ήδη σε χρήση για άλλα πράγματα. Όπως το να βρεις τον σκύλο σου για παράδειγμα. Αλλά εκείνο του εμβολίου είναι χιλιάδες φορές μικρότερο.

 

Οι συνδέσεις τώρα.

Ham=Ζαμπόν=το ζαμπόν γίνεται από γουρούνι. Ham=επίθεση σε Dropas ή πεπτωκότες από τον ουρανό. Ham= κανιβαλίστικες διαθέσεις. Ham=Οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε Ham=ζαμπόν=χοιρινό. Το απαγορεύει η θρησκεία τους και θρησκεία είναι αυτό που θα σου επιβάλλει ο εκπρόσωπός της, του οποίου του το επέβαλλε να στο επιβάλλει ο αρχηγός της. Στην προκειμένη περίπτωση, ποιος είναι αυτός που δεν ήθελε να γίνει γεύμα; Οι Dropas, που προσγειώθηκαν σε ξένο πλανήτη. Από τον πολύ καιρό που ζούσαν σε τρύπες επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν το φως, (εξ ου και το μαύρο μαλακό υλικό που φοράνε στα μεγάλα μάτια τους σαν προστατευτικό) αποφάσισαν να συνάψουν σχέσεις με τους Ham και γι’ αυτό έπρεπε να βρουν τρόπο να τους φέρουν με το μέρος τους, ώστε να τους κάνουν εργάτες έναντι ανταλλάγματος. Κι επειδή δεν είχε εφευρεθεί ακόμη ο μπερντές ή κοινώς χρήμα, (αυτό όπως προείπα έγινε πιο μετά) το αντάλλαγμα ήταν μία μικρή μύηση σε τεχνικά μέρη. Χτίσε σπίτι, άναψε φωτιά, καθάρισε το νερό από τα μικρόβια, σπείρε, κ.λ.π. Μετά, άρχισαν τα γενετικά πειράματα και έβγαλαν την πρώτη φυλή που είχε σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους δημιουργούς της αλλά έμοιαζε και με τους Ham. Έχουμε λοιπόν άλλη μία φυλή εκτός από τους Ham, ας την ονομάσουμε «Droham» για να τους ξεχωρίζουμε σε αυτό το βιβλίο, επειδή ήταν από αυτούς φτιαγμένη.

Οι Ham που ήταν ακόμη κανίβαλοι, έκαναν επιθέσεις στους Droham και τους έτρωγαν. Οι Dropas, που ξέχασα να αναφέρω ότι ήταν χορτοφάγοι, το είδαν αυτό και βρήκαν τρόπο να τους σταματήσουν. Έβγαλαν μία διαταγή που όποιος δεν την τηρούσε θανατωνόταν. Τους απαγόρευσαν να τρώνε.... «Homo». Προσέξτε εδώ την παραποίηση της προϊστορίας και την αποκάλυψή της. Πάρτε την λέξη «Ωμοφαγία». Δεν σημαίνει ότι τρώμε κάτι άψητο ή άβραστο, αλλά ότι τρώμε κάτι «Όμοιο» με εμάς. Homofagia. Ανθρωποφαγία. Ομοιοφαγία. Τρως κάτι όμοιο με σένα, τρως τον εαυτό σου. Τους απαγόρευσαν να τρώνε Droham, επειδή ήταν από Dropas και Ham. Όμοιοι, από ίδια ουσία.

Περνούν τα χρόνια, οι πάνω εξαρτώνται από τους υποκάτω, μη μπορώντας να εμπεδώσουν ότι βασικά οι υποκάτω εξαρτώνταν από τους πάνω. Έτσι, ο προφήτης Μωάμεθ ο εξ ανατολών προερχόμενος και μυημένος πάνω στο θέμα, μη θέλοντας να αποκαλύψει το μυστικό, είχε την ιδέα επειδή δεν μπορούσε να κάνει θαύματα σαν τον θεό που έπεσε από τον ουρανό, δηλαδή να κρύβει τον αναπτήρα στο μανίκι και ν’ ανάβει φωτιές ή να γκρεμίζει βουνά με λέιζερ, δεν του έδιναν την τεχνογνωσία άλλωστε, να πλασάρει τον εαυτό του σαν τον προφήτη του θεού. Να προ-λέγει ή προ-φυτεύει τα μελλούμενα που θα κάνει ο θεός. Σε πλήρη συνεργασία με τους πεπτωκότες, το κατάφερε. Ορισμένα θαύματα έγιναν από εκείνους, ορισμένα άλλα είχαν αποτυχία μα πάντα έβρισκε τις κατάλληλες λέξεις για να το μπαλώσει. Κάποτε ήθελε να κάνει ένα τρυκ σε ένα ξεραμένο πηγάδι κι έβαλε έναν πιστό του να κρατάει από κάτω ένα κουβά με νερό. Ήταν ο μοναδικός μάρτυρας της απάτης. Αφού έκανε τον κόσμο να πιστέψει πως είναι θεϊκός βγάζοντας νερό από ένα ξεροπήγαδο καλώντας μόνο το όνομα του Αλλάχ για βοήθεια, είπε στον κόσμο αν πιστεύουν ότι ο Αλλάχ είναι μεγάλος και θεός, να πετάξουν από ένα λιθάρι μέσα στο πηγάδι. ΟΛΟΙ πέταξαν από ένα κι αυτό γέμισε από κοτρόνες. Πάει ο μάρτυρας, πάνε τα αποδεικτικά στοιχεία, πάνε όλα. Πονηρός σαν τον αρχηγό του. Έπειτα, επινόησε το κόλπο με την απαγόρευση φαγώματος χοιρινού για να μείνει η ιστορία στην μνήμη μόνο στους κύκλους του δικού του ιερατείου, της δικής του μασονικής στοάς. Μα και την περιτομή, που την πήρε σε συνεργασία από τους ήδη υπάρχοντες Εβραίους, για να γνωρίζονται ότι είναι εξαρτώμενοι απ’ τον ίδιο αρχηγό. Μην σας προβληματίζει το ότι σφάζονται μεταξύ τους.

Βλέπετε, δεν υπήρχε τότε η τηλεόραση, το ράδιο, οι δημοσιογράφοι για να πληροφορείται ο κόσμος κι έτσι ο καθένας με ευγλωττία και τα κατάλληλα τρυκ μπορούσε να πείσει πως ήταν θεϊκός. Έτσι, άρχισε η μουσουλμανική θρησκεία, που είχε σαν απώτερο σκοπό την εξάπλωση των κλωνοποιημένων υπηρετών των υποχθονίων. Γι’ αυτό και τους βίδωσαν στο μυαλό την ιδέα-διαταγή να κάνουν πολλά παιδιά. Στρατιώτες. Προορισμός, η Δύση. Η καταστροφή εκείνων που κατείχαν την ίδια τεχνολογία και θα ήταν η μόνιμη απειλή για την εξαφάνισή τους από το γήινο έδαφος. Των Ελλήνων. Μόνο που οι Έλληνες και οι ας πούμε θεοί τους, καλοί μου φίλοι, ζούσαν ΠΑΝΩ από το έδαφος κι όχι από κάτω.

Έτσι, έχουμε εν πρώτοις τους Κινέζους, μετά τους κλωνοποιημένους εβραίους, μία από τα ίδια με τους μουσουλμάνους και φτάνουμε στους κλωνοποιημένους.... Εβραιο-Αμερικάνους.

Με λίγα λόγια, δημιουργήθηκαν κάποιες φυλές, με μοναδικό σκοπό την εξαφάνιση μίας και μοναδικής. Της Ελληνικής.

Υπήρξε την εποχή των πεπτωκότων κι ο πόλεμος των άστρων για την κατοχή της σελήνης, όπως περιγράφεται στα έπη του Ομήρου, της γνωστής Τροίας με την κωδικοποιημένη ιστορία της Ελένης. Ενώ οι Έλληνες μεγαλουργούσαν, αυτό φαίνεται από τα αγάλματα, κτίρια, τέχνες, επιστήμες, φιλοσοφία, όλοι οι άλλοι ζούσαν μέσα στο φως της.... αμάθειας. Επειδή τα γενετικώς κλωνοποιημένα ρομπότ που κατασκεύασαν για να πολεμήσουν τους Έλληνες, δεν έπρεπε να καταφέρουν ποτέ να εξυψώσουν το πνεύμα τους. Τους κρατούσαν πάντα με το κεφάλι σκυφτό, με την απειλή του θανάτου. Έτσι είναι. Αν γεννηθείς στο σκοτάδι, για σένα θα είναι το μοναδικό φως που γνωρίζεις. Για παράδειγμα, μας έχουν πει ότι ο άνθρωπος άρχισε να τρώει κρέας από την εποχή που έπεσαν πάγοι και δεν υπήρχε πια χλωρίδα. Μα δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε τα εξής: Αν τρώω λιοντάρι, το λιοντάρι τί έτρωγε; Έτρωγε κατσίκες, πρόβατα, ελάφια. Τα χορτοφάγα ελάφι, κατσίκα, πρόβατο, τί έτρωγαν; Μήπως έτρωγαν γάτες, ύαινες, τίγρεις, ψάρια; Μα ποιός επιτέλους έτρωγε χόρτα; Όλοι κρέας τρώγανε; Πώς ζούσανε τα χορτοφάγα ζώα σαν το πρόβατο; Είναι ηλίου φαεινότερον ότι την μόδα αυτή την έφεραν στους εχθρούς τους σαν δηλητήριο, εκείνοι που δεν τρώνε Ham, αλλά τρώνε αρνί, ελάφι, ψάρι κι ότι άλλο έχει ζωή μέσα του. Οι εργάτες-δούλοι των υποχθονίων, κατόπιν διατεταγμένης υπηρεσίας. Οι εργάτες εκείνων που τρώνε μόνο χόρτα. Εξ ου και τα αγρογλυφικά, που τα σχήματα είναι ολόκληρες κλεμμένες παρτίδες από σιτάρι κι άλλα βρώσιμα είδη. Όπως έχω ξαναπεί, σας κλέψαμε, αλλά σας άρεσε τόσο πολύ το σχήμα του DNA ή της πυραμίδας του δολαρίου, που νομίσατε ότι πρόκειται για εξωγήινους. Εμείς από δω κάτω τα πήραμε για να έχουμε να φάμε.

Έτσι, ο άνθρωπος τρώγοντας «Homo», «Ωμό-ίδιον-εαυτόν», (θυμάστε την αποκωδικοποίηση του δολαρίου που έχω σε κεφάλαιο αυτού του βιβλίου με την λέξη ΟΜΟ και την κεφαλή του φιδιού ή δράκου;) έγινε άγριος επειδή έτρωγε την ίδια ύλη από την οποία έχει γίνει το σώμα του. Οι Έλληνες κατάφεραν και κατεύνασαν λιγάκι τις άσχημες επιδράσεις, ψήνοντας το κρέας. Οι Σπαρτιάτες έπιναν τον μέλανα ζωμό, (αίμα) μόνο για να γίνονται άγριοι στην μάχη. Ο Αλέξανδρος στις εκστρατείες του, δίδαξε εκείνους τους ημιάγριους να ψήνουν το φαγητό τους και να μην σκοτώνουν τους γονείς τους όταν μεγαλώνουν. Καταλαβαίνετε σε τί κατάσταση βρισκόταν η εξ ανατολών ανθρωπότητα. Ενώ προς δυσμάς τα πράγματα ήταν σχετικά ήρεμα, προς ανατολάς γινόταν υποχθόνιος αναβρασμός. Γι’ αυτό και βλέπουμε στην μυθολογία τις προς τα εκεί εκστρατείες του Ηρακλή κι άλλου Ηρακλή, κι άλλου κι άλλου, και του Διονύσου ή των Διονύσων και πάει λέγοντας. Θα μπορούσα άνετα να σκεφτώ, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ένας ακόμη Ηρακλής, αλλά με άλλο όνομα.

Η ιστορία συνεχίζει, έχουμε πολλούς πολιτισμούς να εγκαθίστανται σε διάφορα μέρη του πλανήτη, τους Σουμέριους, τους Αιγυπτίους κ.λ.π. Όλοι αυτοί είχαν ιερείς του μυστικού, ή με άλλα λόγια είχαν τα δικά τους υπόγεια και επίγεια ιερατεία, εξαρτώμενα πάντα από το μητρικό που ήδη γνωρίσαμε. Αν όμως κάνουμε μία σύγκριση τέχνης, τεχνοτροπίας και γύρω απ’ αυτά, θα δούμε ότι η διαφορά είναι σαν την μέρα από την νύχτα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα Ελληνικά κτίσματα, αγάλματα, σκαλίσματα με τα Σουμερικά. Οι πολιτισμένοι Αιγύπτιοι και Σουμέριοι είχαν ορνιθοσκαλίσματα κι εμείς γαλαξιακή γλυπτική. Έτη φωτός μακριά. Ακόμη και να μην υπήρχε τίποτα από όλα αυτά μα μόνο ο Παρθενώνας, αξίζει ακόμη έστω κι έτσι όπως είναι σήμερα, τον θαυμασμό της υφηλίου. Στο προηγούμενο βιβλίο, «Το χρονικό ενός κλωνοποιημένου θεού», είχα βάλει φωτογραφίες για σύγκριση των πολιτισμών των Σουμερίων, Κρητών, Μυκηναίων και είδαμε πως όλα είναι όμοια. Στην Κρήτη γίνονταν κάποια γενετικά πειράματα κι από την Αθήνα έφευγαν μερικές παρθένες για τα Καβείρια μυστήρια. Ο γνωστός λαβύρινθος, μοιάζει με τα παραπάνω σχήματα των Χαν και Χονγκ που έχω παραθέσει στο παρόν κεφάλαιο. Μπορούμε λόγω των ομοιοτήτων στις συγκρίσεις, επειδή κανείς δεν μας το απαγορεύει, να σκεφτούμε ότι και οι Κρήτες μίας εποχής είχαν σχέση με τους Οφιονίδες.

Φτάνουμε στην εποχή που εφευρέθηκαν οι εβραίοι.

Εκείνη την εποχή, δεν είχε δουλειά ο διάολος και πήδηξε τα παιδιά του. Πήδημα στο πήδημα, βγήκαν αρκετά πηδηγμενόπουλα κι όταν μεγάλωσαν έκαναν την δουλειά του παππού τους, του διάολου. Τί δουλειά; Πηδούσαν τους περίεργους που έψαχναν στοιχεία για τον παππού τους. Ευτυχώς εμείς δεν περάσαμε από κει, στείλαμε άλλους να το κάνουν που φορούσαν αλεξίκωλο. Είχαν μαζί κι έναν τεχνητό τοίχο, για να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο. Την βρήκαμε όμως την δουλειά του παππού τους και δεν ήταν και δηλωμένη στην εφορεία. Επειδή αυτός ήταν η εφορεία. Τί είπατε; Είμαι κακός και είρων; Ορίστε παρακαλώ τί γράφει το Ταλμούδ:

«Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.

Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»

Είμαι ακόμη είρωνας, κακός, κακεντρεχής και άλλα τέτοια παιδόφιλοι; Αν έχετε αρχίδια, απλά πείτε το. Θα το λάβω υπόψη μου όταν θα περάσει από μπροστά μου η πηδηγμένη από εσάς κόρη σας με το νεογέννητο εγγόνι σας, που ίσως σας φωνάζει και «μπαμπά».

 

Εδώ κάνω μία μικρή παρένθεση στο κεφάλαιο, για να σας δώσω δύο φωτογραφίες από την διαφήμιση του Ουίσκι Johnny Walker  που προβάλλεται από τον Οκτώβριο του 2006 στις τηλεοράσεις. Δείτε τις προσεκτικά. Κάτι ανάλογο είχα γράψει στο προηγούμενο αλλά και στο παρόν βιβλίο. Περί κάποιων Νανοτσίπ στον εγκέφαλο. Εδώ είναι η απόδειξη ότι θέλουν να μας κάνουν σάρκινα ρομπότ. Λοβοτομή. Θυμάστε τον τίτλο του πρώτου βιβλίου «Όχι στην βίδα νούμερο 7;» Όλα έρχονται με την σειρά τους και καλά μελετημένα. Προσέξτε το φολιδωτό πρόσωπο σαν δέρμα φιδιού. Σαν να βλέπεις δολάριο δεν είναι; Και το βαθύ νόημα του προφίλ που ξεσκεπάζει τον σκοπό τους.

 

Θα θέλατε να μην είστε αυτόνομοι; Μήπως ήδη δεν είστε και δεν το γνωρίζετε; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το ανακαλύψετε κι ο ευκολότερος είναι να προσπαθήσετε να γράψετε σε ένα χαρτί όλες σας τις φοβίες. Αν όλα σε γενικές γραμμές καταλήγουν στο ότι φοβάστε να μην σας πάρει ο νόμος αυτά που ήδη έχετε, ή ότι γενικά δεν μπορείτε να εκφέρετε γνώμη λόγω φοβίας της φυλακής, τότε είστε πιόνια και δεν το γνωρίζατε. Η παρούσα παρένθεση ήταν αναγκαία για την κατανόηση της συνέχειας του κεφαλαίου.

 

Αυτοί οι εξωγήινοι πεπτωκότες άγγελοι που μέχρι αυτές τις γραμμές αναφέρομαι, δεν ήταν τίποτε άλλο από μία μικρή αποκρυπτογράφηση της αρχαίας μας ιστορίας περί της αποστασίας του Κρόνου, (ο Κρίνος από τον Κρόνο, έχουν διαφορά μόνο ένα «Ο». Μας δείχνει ποιός έκανε τα πειράματα) περί πολέμων γιγάντων με τιτάνες και περί Προμηθέα. Έχει γίνει ένα μεγάλο κομφούζιο με τον Προμηθέα. Το αληθινό του όνομα δεν ήταν αυτό που γνωρίζουμε, αλλά αυτό που δεν θα γνωρίσουμε. Η λέξη Προμηθέας είναι τίτλος, όπως τίτλος όπως είπαμε και σε άλλα βιβλία είναι και η ονομασία Δίας.

Ο Προμηθέας ήταν για την ακρίβεια μία ΑΠΟΣΤΟΛΗ κι όχι ένα άτομο ή ένας θεός. Σίγουρα μέσα στην αποστολή ήταν ο ειδικός επιστήμων αλλά δεν τον έλεγαν Προμηθέα. Ήταν μία ή πολλές αποστολές με την ονομασία: «Προμηθεύς».

Κάθε αποστολή είχε σκοπό να βοηθήσει τον άνθρωπο, το δημιούργημα των θεών όπως εν συντομία τους ονομάζουμε, να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και να τον φέρει σε τέτοιο πνευματικό επίπεδο, ώστε να μπορέσει να καταλάβει από μόνος του το «θείον» της ύπαρξής του. Σημειωτέον, ότι από την πρώτη αποστολή «Προμηθεύς» γεννήθηκε το γένος των Ελλήνων. Είναι αυτή η αποστολή που Προμήθευσε την ψυχή, (Soul-ifer=Lous-ifer) και που ήταν η ειδικότητά της πάνω σε αυτό. Ειδάλλως θα μπορούσε να το κάνει και η Δήμητρα που ήταν ειδική πάνω στην γενετική της χλωρίδας. Η αποστολή «Προμηθεύς» είχε δημιουργήσει ζωή και σε άλλους πλανήτες, όμοιους και ομοούσιους ανθρώπους με εκείνους. Και σ’ εκείνους μοιάζουμε κι εμείς. Όχι σαν βάτραχοι όπως κάποιοι.

Ας μην τα ψηλαφίζουμε όμως πολύ και χαθούμε στα βαθιά νερά, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός του βιβλίου. Το θέμα είναι ότι κάπου εκεί, έγινε η αποστασία που αναφέραμε και εκλάπη το ανθρώπινο είδος από τους προαναφερθέντες. Έκαναν νέα γενετικά πειράματα, δημιούργησαν άλλα είδη και τα χρησιμοποίησαν σαν σκλάβους για τις εργασίες τους. Ο σκοπός τους δεν ήταν καθόλου υγιεινός μα κακοπροαίρετος και δουλικός. Δεν δώρισαν πλανήτη και ζωή στα δημιουργήματά τους και στα ήδη υπάρχοντα, αλλά τους έκλεψαν το πρώτο και τους δάνεισαν το δεύτερο.

Όπως γνωρίζουμε, μόνο ΕΒΡΑΙΟΙ το κάνουν αυτό. Τί είναι οι Εβραίοι; Μα φυσικά είναι γενετικά δημιουργήματα των πεπτωκότων. Σκλάβοι που νομίζουν ότι είναι αφεντικά, επειδή το αφεντικό τους, τους έδωσε τις διαταγές του Ταλμούδ για να νομίζουν ότι έχουν αξία σαν φυλή, ότι είναι οι διαλεχτοί. Κείμενα του Ταλμούδ θα βρείτε στο παρόν βιβλίο, στο κεφάλαιο «Παραλειπόμενα». Όμως το αληθινό αφεντικό τους τελικά δεν θα αφήσει ούτε εκείνους ζωντανούς. Εμείς όμως θα τους λυτρώσουμε, γιατί για τον Έλληνα κάθε ζωή έχει αξία. Θα δώσουμε την θέση που ταιριάζει στον παραπλανημένο και την ανάλογη στον διαβολέα.

Στο βιβλίο αυτό, λύνουμε τα δεσμά του Προμηθέα, της αποστολής «Προμηθεύς». Τον ελευθερώνουμε όχι από τις αλυσίδες, μα από το σκοτάδι που τον έριξαν, διότι δεν υπάρχει πιο βαριά και ασήκωτη αλυσίδα από το πνευματικό σκοτάδι. Προμηθεύς = Θεός, Άνθρωπος = Θεός, άρα έριξαν στο σκοτάδι την ανθρωπότητα. Συνέλαβαν ολόκληρη την αποστολή και την φυλάκισαν στον Καύκασο. Εκεί τους υποχρέωναν σε γενετικά πειράματα δικής τους επινόησης, μα οι επιστήμονες της αποστολής όλο και κάτι κατάφερναν να κάνουν για να τους ξεγελούν.

Από αυτό το βιβλίο και μετά, τα πάντα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για όσους έχουν ή θα αποκτήσουν επίγνωση του εαυτού τους και γενικά της ύπαρξής τους. Στο επόμενο βιβλίο που θα ακολουθήσει μετά από αυτό που ήδη διαβάζετε, θα έχετε πλήρεις τις οδηγίες που μου «δόθηκαν» για να σας μεταφέρω. Θα είναι ένα βιβλίο παντελώς διαφορετικό από αυτά που έχω γράψει. Από τα γράμματα που λαβαίνω, γνωρίζω ότι με αγαπήσατε και αυτό με κάνει δυνατό. Έτσι λοιπόν θα γνωρίσετε μία νέα συμπαντική φιλοσοφία, που θα είναι η αρχή για την «Νέα Σκέψη» και «Νέα Τάξη Πραγμάτων της Ελλάδας» κι ολόκληρης της υφηλίου και η αρχή του τέλους της Νέας τάξης πραγμάτων της παγκοσμιοποίησης. Θα δείτε και θα φτιάξετε τον κόσμο τόσο όμορφο, όπως μόνο ένας πράος θεός, αληθινός δημιουργός θα μπορούσε να κάνει. Ο Έλληνας.

Ας προχωρήσουμε στο ξεσκέπασμα του ψευτοθεού. Δηλαδή, στον σκοπό που γράφτηκε αυτό το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας μου. Αυτή την φορά, με πιο συντομία διότι ελπίζω να σας έχω κάνει να καταλάβετε με όλα τα παραπάνω το τί συνέβαινε και πού αποσκοπούσε.

 

Ενώ ο Ελληνισμός υπήρχε ανέκαθεν στον πλανήτη και μεγαλουργούσε, οι αποστάτες (πεπτωκότες) ήθελαν να πάρουν τα ηνία και να εξαφανίσουν τον Έλληνα διότι ήταν φτιαγμένος με νοημοσύνη και επίγνωση. Ένας τέτοιος δεν θα έκανε για εργάτης-δούλος ή για αρχηγός δούλων. Όπως είπαμε, δημιούργησαν ομοιώματα δικά τους μα κατ’ εικόναν όχι δική τους. Παρεμφερή με το ήδη υπάρχον ανθρώπινο είδος. Μόνο στην εσωτερική εικόνα και στο DNA ήταν ίδιοι με τους δημιουργούς τους, μα και στον εσωτερικό κόσμο, αισθήματα. Τους έμαθαν να αγαπούν αλλήλους, δηλαδή μονάχα την φυλή τους. Θα το διαπιστώσετε και στο Ταλμούδ. Μηδέν ψυχικά χαρίσματα μα και από τέχνες. Δείτε την εικόνα "έκτρωμα" του χριστού πόσο άσχημος είναι σχεδιασμένος, και καταλάβετε το τί ιδέα είχαν αυτοί από τέχνες. Δημιουργούσαν αρκετά τεχνάσματα για να διαβάλλουν τους Έλληνες στον υπόλοιπο κόσμο κι ένα από αυτά ήταν και η διαβολή πως οι Έλληνες ήταν άγριοι και ήλθαν οι Φοίνικες που τους έδωσαν την γλώσσα και τα γράμματα. Ξεχνούν όμως ότι ο Όμηρος έγραφε την Ιλιάδα και Οδύσσεια σε άπταιστα Ελληνικά πολύ καιρό πριν, αλλά και τα Ορφικά ή Ερμή Τρισμέγιστο και άλλα πολλά. Μάλιστα, ξέχασαν ότι ο απόστολος Παύλος όταν ήρθε στην Ελλάδα και τον πήραν στην Ακρόπολη με τις λεμονόκουπες μιλούσε την Ελληνική. Δηλαδή οι Φοίνικες έμαθαν την Ελληνική σε όλο τον κόσμο; Και την γεωμετρία, αστρονομία, σε τί γλώσσα τα γράφαμε αφού τα είχαμε εμείς πιο πριν; Σε γραμμούλες και ανθρωπάκια; Αυτά τα καλά έκαναν οι αποστάτες μα ευτυχώς το μόνο που κατάφεραν να εισχωρήσουν στον Ελλαδικό χώρο ήταν το χρήμα. Η ιδέα του χρήματος. Παίρναμε μία δραχμή, τις κάναμε 2 τρύπες και την πουλούσαμε 10 δραχμές για κουμπί. Ο Έλληνας αξιοποιούσε τα πάντα που έπεφταν στο χέρι του κι επειδή ήταν δύσκολο να κατακτηθεί, έπρεπε να μπει κατάσκοπος διαβολέας στην βάση του και να πολεμηθεί από μέσα. Παύλος. Πριν από αυτόν κι επί αυτού, ήταν ο δήθεν χριστός σαν ο ιδρυτής της θρησκείας αυτής που λέγεται χριστιανισμός. Στην ουσία αυτός ο κύριος ποτέ δεν υπήρξε διότι δεν τον γνώριζε κανείς εκ των αυτοκρατόρων, δεν άφησε ούτε ένα γραπτό μήνυμα, ούτε ένα SMS, τίποτα που να μαρτυρά την ύπαρξή του. Ήταν ένα κατασκεύασμα του ιερατείου των αποστατών, που αργότερα κατασκεύασαν και τον Μωάμεθ. Στην Ελλάδα, ο Παύλος δεν μπόρεσε να βρει κανέναν να τον ακολουθήσει, διότι ΟΛΟΙ εδώ ήταν σκεπτόμενοι και φιλόσοφοι, έως τον πιο απλό πολίτη. Αφού κατάφερε με κόπο να βγει μέσα από τις λεμονόκουπες που του είχαν πετάξει για τις μαλακίες που έλεγε, συναντήθηκε με αρκετούς δικούς του στα μέρη μας και άρχισαν να διαλαλούν την ψευδο-ιστορία περί μεσσία σε διάφορα μέρη. Αυτό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια και αν κάτι ακούγεται συνέχεια, σχεδόν εμπεδώνεται. Ενώ οι Ρωμαίοι συνέχιζαν να κυνηγούν τους χριστιανούς, τα είχαν καλά με τους Έλληνες. Οι χριστιανοί υποχθόνιοι παρακολουθούσαν από μακριά και ετοίμαζαν σχέδιο. Ήρθε η ώρα με τον Μ. Κωνσταντίνο, (ξέρετε εσείς, εκείνον που έσφαξε την γυναίκα και το παιδί του και τον έκαναν άγιο) που τους ελευθέρωσε υπογράφοντας την ανεξιθρησκία. Από κει και πέρα, τα πράγματα αλλάζουν και η ζυγαριά κλίνει προς το μέρος των εβραίων. Κατασφάζουν τους Έλληνες με τον Θεοδόσιο, καίνε βιβλιοθήκες και φιλοσοφικά κείμενα, αρχαία Ελληνική γραμματεία και σε λίγες δεκαετίες συμμαχούν με τους νεοϊδρυθέντες μουσουλμάνους, οι οποίοι βασικά είναι υπόγειοι φίλοι τους εναντίον των Ελλήνων. Γεμίζει ο τόπος καλόγερους, δεν πιάνουν όπλο, μένει ο χώρος χωρίς στρατό κι έχουμε έναν Κ. Παλαιολόγο να μάχεται μόνος του 140.000 Τούρκους, που είχαν νέας τεχνολογίας κανόνια. Και δεν θα έμπαινε κανείς τους, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα κι όχι με τόσα θύματα, αν ο γνωστός σε όλους εβραίος «Εφιάλτης» δεν άνοιγε τις πύλες. Έκτοτε χάνεται η Ελλάδα από το προσκήνιο και μαύρο σκοτάδι τρώει την ανθρωπότητα. Οι ρασοφόροι κρατούν τα ινία όλου του πλανήτη. Είτε φορούν ράσα, είτε τουρμπάνι. Είναι για να φοβίζει ο ένας τον άλλον και οι δύο όλους τους άλλους. Για τα μάτια των αδαών μονάχα. Φιλαράκια, αγκαλίτσα μαζί. Ενώ το Άγιο Ρεμαλαριό περνούσε ζωή χαρισάμενη, έπαιρνε και τα λεφτά από τους Έλληνες σε συνεργασία με τους Τούρκους, για να ζει και να κάνει κοιλιά αδούλευτα. Σε μία εποχή που το όνομα του Έλληνα είχε αποκατασταθεί, εκείνοι επέμεναν να λένε ότι δεν είναι Έλληνες αλλά χριστιανοί. Αν έλεγαν το αντίθετο, θα συγκαταλέγονταν με τους Έλληνες και θα σφάζονταν κι αυτοί. Δεν θα βρίσω τον χριστό τους αυτή την στιγμή, γιατί πιστεύω ότι ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. Όμως όταν με το καλό πεθάνω, θα ψάξω ανελέητα για να βρω τον δήθεν μπαμπά του για να του κάνω πάρα πολλά πράγματα. Με πολλή αγάπη, ακολουθώντας τα παραδείγματά του. Γι’ αυτό, φροντίστε να με έχετε ζωντανό. Αν πεθάνει ο Φραγκούλης, θα πεθάνει κι ο θεός σας. Εγγυημένα πράγματα.

Ο καιρός περνάει, δήθεν ανακαλύπτεται η Αμερική, (και μη μου πείτε πάλι ότι ο Κολόμβος ήταν Έλληνας γιατί θα βάλω τις φωνές) και πάει ο κόσμος ίσα μ’ εκεί. Φτιάχνεται σιγά-σιγά μία νέα πατρίδα για τους διάσπαρτους εβραίους. Απόδειξη η Κου Κλουξ Κλαν που έπραττε με ακρίβεια τα του Ταλμούδ γραφόμενα. Και το ότι έκλεβαν μαύρους από την Αφρική κι αλλού και τους πουλούσαν για σκλάβους, χωρίς ίχνος αισθήματος για το αν πονούν, κρυώνουν, πεθαίνουν. Κι όχι μόνο αυτό, μα εξόντωσαν και τους γηγενείς ινδιάνους αντί να προσπαθήσουν να συζήσουν στα ίδια χώματα που ως φαίνεται υπήρχε πολύς χώρος για όλους. Κι ενώ πάντα ο χρόνος συνεχίζει να τρέχει, κάποτε οι Έλληνες ελευθερώνονται από τον 400 χρονών Τουρκικό ζυγό, μα δεν ελευθερώνονται από το Άγιο ρεμαλαριό που τις ελεύθερες ώρες παλιότερα στο δήθεν κρυφό σχολειό, έκανε κάτι σε παιδόπουλα και αυτό το κάτι έμεινε κουσούρι, το οποίο και διατηρούν μέχρι και τις μέρες μας κάποιοι σημερινοί μόδιστροι του 21ου αιώνα.

Σιγά-σιγά, ενώ αρχίζει η Ελληνική αναγέννηση, συμβαίνει κάτι που δεν δένει με την όλη ιστορία. Γεμίζει ο τόπος εκκλησίες. Ο Έλληνας ασφυκτιά, νοιώθει σαν να τον πνίγει ένα πελώριο δίχτυ απλωμένο πάνω από το κεφάλι του και γύρω απ’ αυτόν. Μα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έφυγε ο ένας ζυγός, ήρθε ο άλλος. Παπαδαριό. Ότι και όποιον αρχαίο ναό που θύμιζε Ελλάδα ξέχασαν να γκρεμίσουν οι Τούρκοι σε συμφωνία με τους προκατόχους τους, το γκρέμισαν οι ίδιοι κι έχτισαν πάνω του πανάχρηστες εκκλησίες, κακόγουστες που χρησίμευαν μόνο στο να μαζεύουν πτωχούς τω πνεύματι από τον χριστιανικό σκοταδισμό ανθρώπους, οι οποίοι έδιναν κάποια χρήματα από τον μόχθο τους για να συντηρούνται οι τεμπελχανάδες παπάδες που το μόνο που έκαναν ήταν να πουλάνε πίστη. Και να αφορίζουν όποιον τολμούσε να τους αντιμιλήσει. Δημιούργησαν αγίους δικούς τους κι ο πιο άγιος είχε σκοτώσει την οικογένειά του και συγχωρέθηκε. Όπως κι εορτές, για να κρατούν ζωντανή την μνήμη της δολοπλοκίας τους, όταν δηλαδή εφεύρεσαν αυτή την ύπουλη θρησκεία του χριστιανισμού για να γίνει μελλοντικό τους επάγγελμα και που σε ότι κι αν γινόταν, εκείνοι θα ήταν πάντα οι ελεύθεροι και οι πολίτες οι σκλάβοι τους. Οι ελεύθεροι σκλάβοι.

Σκλάβος σε κατακτητή, σκλάβος και σε παπά. Αδιανόητο. Ύπουλο. Πρόστυχο. Δεν υπάρχει λέξη περιγραφής. Να σκεφτείτε, ότι ο αγαπητός πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε΄, είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του πατριάρχη Ιεροσολύμων Άνθιμου, εξέδωσε την περίφημη «Πατρική διδασκαλία» με την οποία τασσόταν ενάντια σε κάθε ιδέα εθνικής εξέγερσης, ενάντια στις δημοκρατικές αρχές της γαλλικής επανάστασης και καθησύχαζε το λαό λέγοντας ότι οι Τούρκοι ήταν θεόσταλτοι. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όταν συνελήφθη ο Ρήγας Φεραίος με εγκύκλιο του πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄, καλούσε τους δεσποτάδες να κατάσχουν το επαναστατικό μανιφέστο του Ρήγα, γιατί όπως ανέφερε «πλήρες υπάρχει σαθρότητος εκ των δολερών αυτού εννοιών, τοις δόγμασι της ορθοδόξου ημών πίστεως εναντιούμενον».

Νά ο τρόπος σκέψεως του Ρήγα:

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά".

"Κάλλιο  ’ναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή".

"Όλοι χωρίς εξαίρεσιν έχουν χρέος να ηξεύρουν γράμματα".

"Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη".

"Ο ιερός τη πατρίδος έρως εμφωλεύει εις την καρδίαν, και η καρδία δεν γηράσκει ποτέ".

"Η Πατρίς έχει να καταστήσει σχολεία εις όλα τα χωρία δια τα αρσενικά και θηλυκά παιδία".

"Κάλλιο για την πατρίδα κανένας να χαθεί  ή να κρεμάσει φούντα για ξένον στο σπαθί".

"Για την Πατρίδα όλοι νά ’χωμεν μιά καρδιά".

"Καιρός είν’ της Πατρίδος ν’ ακούστε τη λαλιά".

"Ας καταβάλουν ευμενώς έκαστος έρανον ό,τι βούλεται, οπού,  βοηθούμενον πανταχόθεν, να αναλάβει το πεπτωκός Ελληνικόν Γένος".

"Στην πίστιν του καθένας ελεύθερος να ζει".         

"Πάντοτε επισφαλείς αι επίνοιαι και των πλέον σοφών ανθρώπων".

"Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του".

"Να μην αφεθώσιν ουδέποτε να καταπατώνται ως σκλάβοι εις το εξής από την απάνθρωπον  τυραννίαν".

"Ολοι οι άνθρωποι, Χριστιανοί και Τούρκοι, κατά φυσικόν λόγον είναι ίσοι".

"Οι Νόμοι νάν’ ο πρώτος και μόνος οδηγός".

"Ο Νόμος είναι ο αυτός δια το πταίσμα και αμετάβλητος, ήγουν δεν παιδεύεται ο πλούσιος ολιγώτερον και ο πτωχός περισσότερον δια το αυτό σφάλμα, αλλ’ ίσια-ίσια".

"Ο Νόμος είναι εκείνη η ελευθέρα απόφασις, όπου με την συγκατάθεσιν όλου του λαού έγινεν".

"Η Ελευθερία είναι εκείνη η δύναμις οπού έχει ο άνθρωπος εις το κάμει όλον εκείνο, οπού δεν βλάπτει εις τα δίκαια των γειτόνων του". 

"Το ηθικόν σύνορον της Ελευθερίας είναι τούτο το ρητόν: Μη κάμεις εις τον άλλον εκείνο οπού δεν  θέλεις να σε κάμουν". (Κάποιοι είπαν ότι αυτό το είπε ο χριστός. Να ποίος το είπε.)

"Το δίκαιον του να φανερώνωμεν την γνώμην μας και τους συλλογισμούς μας, τόσον με την τυπογραφίαν, όσον και με άλλον τρόπον δεν είναι εμποδισμένον".

"Ολον το έθνος αδικείται, όταν αδικείται ένας μόνος πολίτης".

"Κανένας δεν έχει το δίκαιον να στοχάζεται τον εαυτόν του απαραβίαστον περισσότερον από τους άλλους".

"Όταν η διοίκησις βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, να αρπάζει τα άρματα και να τιμωρεί τους τυράννους του, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητον από όλα τα χρέη του".

"Ως πότ’ οφικιάλιος (αξιωματούχος) σε ξένους βασιλείς; έλα να γίνης στύλος δικής σου της φυλής".   

"Οι Έλληνες, δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας".

"Οι Έλληνες, απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησιν εις τους Τυράννους".

"Οι Έλληνες, δεν κάνουν ποτέ ειρήνην με ένα εχθρόν, οπού κατακρατεί τον ελληνικόν τόπον".

"Συμβούλους προκομένους, με πατριωτισμό, να βάλωμεν εις όλα να δίνουν ορισμόν".

"Και η αναρχία ομοιάζει στην σκλαβιά"

"Πως οι προπάτορές μας ωρμούσαν σαν θεριά για την ελευθερίαν πηδούσαν στη φωτιά".

Ποιός λέει τον Έλληνα ρατσιστή; Νά τί έλεγε ο Ρήγας Φεραίος:

«O Bούλγαρος πρέπει να κινείται όταν πάσχει ο Έλλην και τούτος πάλιν δι' εκείνον και αμφότεροι δια τον Aλβανόν και τον Bλάχον».

 

Όλο αυτό το παπαδαριό που ποτέ του δεν βοήθησε κανέναν, εκτός από μερικούς ιερείς που τους βλέπεις και τους χαίρεσαι, μέχρι και τις μέρες μας, κρατάει τα ηνία των δημιουργημάτων του. Όπου τα στρίβουν, πάνε. Διδάσκουν δήθεν αγάπη αλλά ποτέ δεν τόλμησαν να διαβάσουν στην εκκλησία δημόσια όλα αυτά που σας έγραψα σε αυτό το βιβλίο. Μάλιστα ότι διαβάζουν το λένε ψαλτά και σε μία γλώσσα που μας κάνει να πιστεύουμε πως μας θεωρούν μαλάκες. Είναι το κόλπο για να μην καταλαβαίνει ο κόσμος το τί ακριβώς ψέλνουν, είναι σαν να σε βρίζουν κι εσύ να χαμογελάς νομίζοντας πως σου κάνουν κομπλιμέντο. Σε λίγο καιρό, πεθαίνει και η τελευταία γενιά «κυρα-κατίνων». Οι απόγονοι, είναι ήδη με επίγνωση. Έχουν αρχίσει και το νοιώθουν αυτό καλά στο τρίξιμο της καρέκλας οι απανταχού ιερείς κι αρχίζει μία νέα συνωμοσία.

Σας την αποκαλύπτω πριν γίνει. Κανείς δεν θα με κατηγορήσει, γιατί εγώ δεν ξέρω ποτέ τί λέω. Ούτε με τα καλαμπόκια, ούτε με τα κοτόπουλα, ούτε με τα εμβόλια, ούτε με τα πορτοκάλια ήξερα τίποτα, ούτε με τις Κρητικές ντομάτες, ούτε με το πέσιμο του γερανού από «κεραυνό» στην Δραπετσώνα το 2004 και λοιπά. Κατά τύχη έγιναν όλα.

 

Με την ενθρόνισή του, ο νέος πάπας Βενέδικτος, άρχισε τις κοτσάνες. Πέταξε κάτι φράσεις που δήθεν προσέβαλλαν τους μουσουλμάνους κι έγινε το σώσε μέσα στο 2006. Η μία απειλή διαδεχόταν την άλλη και ήμασταν στο χείλος του πολέμου με όλη την μουσουλμανία. Την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου του ιδίου έτους, πηγαίνει στην Τουρκία. Αρχίζουν διαδηλώσεις, απειλές κατά της ζωής του κι άλλα τέτοια που μόνο ηλίθιοι μπορούν να πιστέψουν πως αληθεύουν κι ότι δεν είναι προκατασκευασμένα για σκόνη στα μάτια. Τί εννοώ;

 

ΟΛΑ τα υπόγεια «ιερατεία» έχουν από το έτος 2.000 καταλάβει πάρα πολύ καλά, ότι ο Έλληνας, ο εχθρός που τόσες χιλιετίες πολεμούσαν, «μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!!!»

Ότι ο Έλληνας ΞΥΠΝΗΣΕ!!! Το είδαν, το αισθάνθηκαν, το νοιώθουν, και δεν τους προκαλεί καθόλου «ηδονή». Μέχρι τώρα, είχαν συνηθίσει να έχουν τον Έλληνα να σέρνεται στα γόνατα και να τους φέρνει στο κρεβάτι το έτοιμο φαΐ. Ήρθε ο καιρός που θα δουλέψουν μπετατζήδες για να δούνε τον τρόπο που βγαίνει το ψωμί που μας έτρωγαν. Το ιερατείο με τα ράσα και χωρίς αυτά. Τί παιχνίδι παίζεται πίσω από την πλάτη μας, ή μάλλον κάτω από τα πόδια μας;

Όταν κινδυνεύει να χαθεί η αυτοκρατορία στο σκάκι, θυσιάζεις και λίγα πιόνια. Όπου πιόνι, βάλε ανθρώπινη ζωή. Οι μασόνοι αυτοί, ετοιμάζουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο. Σε λίγο καιρό θα έχουν έτοιμα τα σχέδια για το σενάριο που θα παιχτεί, εμείς θα είμαστε πάντα τα θύματα κι εκείνοι θα βλέπουν από το παράθυρο του κάστρου τους. Θα γίνει μία βίαια ενέργεια από μουσουλμάνους εναντίον των χριστιανών και θα κληθούμε όλοι να πολεμήσουμε «υπέρ πίστεως» και πατρίδος. Οι μουσουλμάνοι (τούρκοι) θα εισβάλλουν στην Ελλάδα και θα αρχίσει και πάλι το μεσαιωνικό σκοτάδι. Έτσι, θα μπορέσουν και πάλι να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους οι χριστιανοί, με την προστασία των μουσουλμάνων που όπως προαναφέραμε μάλλον χαϊδεύονται αντί να μαχαιρώνονται. Όλα αυτά γίνονται «για τα μάτια». Ναι, για τα μάτια θυσιάζονται τόσοι παπάδες. Πότε θυσιάστηκε ένας αρχηγός; Μία κεφαλή ιερατείου; Ποτέ!!! Και μην μας πείτε για τον Γρηγόριο τον Ε΄τώρα. Αλλού αυτά, μα εκείνος ήταν πιόνι. Δεν ήταν αρχηγός.

Επειδή όμως όπως είπαμε οι Έλληνες ξυπνήσανε, για να μην πω ότι ποτέ δεν κοιμόντουσαν αλλά παρίσταναν τους κοιμισμένους, έχουν γνώση κάποιοι στρατηγοί που δήλωσαν ευθέως ότι αποτάσσονται τον χριστιανισμό και τον θεωρούν βάρβαρο. Εκείνοι θα πράξουν όπως πρέπει και ενώ θα γίνει έξω ο χαμός, εδώ δεν θα σπάσει ούτε νύχι. Μπορείτε όμως να προμηθεύεστε από τώρα τα έπιπλά σας γιατί θα πάρετε πίσω μέρη που σας ανήκουν. Έτσι, για πλάκα. Ούτε νύχι!!!!!!

Από εκείνη την ημέρα, ο χριστιανισμός θα αποτελέσει ένα θλιβερό παρελθόν που θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν στο μέλλον. Αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές, ετοιμάζονται τα υποχθόνια σχέδια. Το προηγούμενο στα μέσα του 2006 με την σύγκρουση των 2 στρατιωτικών αεροπλάνων σαν αιτία πολέμου, απέτυχε. Ενώ είχαν σηκωθεί από το αεροδρόμιο περίπου 30 με 50 τουρκικά αεροσκάφη, μία δύναμη τα εμπόδιζε να πάρουν ύψος κι αναγκάστηκαν να προσγειωθούν για να μην πέσουν. Τί ηλεκτρομαγνητική δύναμη ήταν αυτή κι από πού ερχόταν; Άλλη φορά να μην είστε δύσπιστοι σε κάτι οφθαλμοφανές. Πιστεύετε σε χριστούς και δεν πιστεύετε σε αυτό που έχετε δίπλα σας; Τα ίδια σας τα παιδιά που υπηρετούν, δεν μπορούν να σας μιλήσουν για αυτό. Μην γίνεστε πιεστικοί, απλά κάντε υπομονή κι όλα στην ώρα τους.

Έπειτα από αυτό το μεγάλο ξεσκέπασμα σε αυτό το βιβλίο, με διάφορα βασικά σημεία της Βίβλου και του Ταλμούδ, πιστεύω να κατάφερα να σας φέρω σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σας. Είδαμε τον τρόπο που αγαπάει ο καλός πατέρας θεός τα παιδιά του, καθώς και την αποκαλυπτική φράση υλιστή θεού «εμόν το αργύριον κι εμόν το χρυσίον» που αναφέρει στον Αγγαίο. Είδαμε την παραποίηση της ιστορίας μας και την αιχμαλωσία του Προμηθέα από τους αποστάτες, άρα ΟΧΙ από τον Δία. Είδαμε το παραμύθι που στήθηκε γύρω από το όνομά του καθώς και το ότι ο Αμερικάνος ΔΕΝ πάτησε ΠΟΤΕ στην σελήνη, επειδή εκεί ήταν ήδη οι Έλληνες τους οποίους από παλιά γνωρίζουμε. Σας έδωσα την απόδειξη με την εκκλησία, το διαστημικό αεροπλάνο και την φράση του Ομήρου. Το όχημα των Αμερικάνων πήγαινε γύρω μα ποτέ πάνω στην σελήνη. Οι Έλληνες νίκησαν στο Ίλιον (Ιλιάδα), για την Ελένη, σελένη, σελήνη. Η κατοχή της σελήνης είπαμε ότι ήταν το κλειδί για την κατοχή του πλανήτη. Είδαμε τα περί Μελχισεδέκ αρχιερέως και το «χρίσιμο» του «χριστού» σαν πρώτο αρχιερέα της τάξης Μελχισεδέκ. Επί Μελχισεδέκ τηρούσαν το Ταλμούδ. Γενικά μάθαμε πολλά για όλους σχεδόν που έπαιξαν ρόλο στην αρχή του σκοταδισμού του πλανήτη. Οπότε, πιστεύω πως έχουμε ήδη σχηματίσει μία εικόνα για το ποίος είναι ο θεός, ποιόν θεό υπηρετεί και σε ποιόν θεό απολογείται. 

ΠΑΡΤΕ  ΤΟΝ !!!

 

Αριστερά, ο πραγματικός Soulifer = Lousifer. Δεξιά, ο πραγματικός πατέρας επινοητής του Lousifer. Και κάτω.....

Ανφάς και προφίλ σαν τους καταζητούμενους......

    

Ο πραγματικός ΠΑΤΕΡΑΣ και των δύο και Θεός της Βίβλου.

Ο πραγματικός «Πεπτωκός Άγγελος». DropasGreys.

 

Ναι, είναι αυτός που έδωσε τις εντολές στον Μωυσή, που διέταξε να θανατωθούν με τον πιο βάρβαρο τρόπο εκατομμύρια αθώα μωράκια, που για να σώσει τον γιο του από τον Ηρώδη, ήτοι ένα μωρό μόνο, προτίμησε να θανατωθούν 3.000 άλλα. Είναι ο Γιεχωβάς ή με όποιο από τα πάρα πολλά ονόματα που του έχουν δώσει πείτε τον. Είναι αυτός που φυλάκισε την αποστολή «Προμηθεύς» στην γη και τους εξανάγκασε σε νέα γενετικά πειράματα για δημιουργία σκλάβων κι όχι νοημόνων ελεύθερων όντων. Είναι ο θεός που υπηρετεί ο κάθε εβραίος, Ισραηλίτης που διδάσκει το Ταλμούδ και την βίβλο που ο ίδιος του την έφτιαξε. Δείτε την φωτογραφία με μαθητή που διαβάζει το Ταλμούδ και την σημαία του Ισραήλ που διακρίνεται στα δεξιά. Είναι ο ίδιος ο «θεός» που εδώ και 12 με 16.000 χρόνια «έπεσε» στην γη και άρχισε να την καταστρέφει μαζί με ότι ζωντανό υπήρχε επάνω της. Ο δημιουργός της Λίλιθ της Εύας και του Αδάμ. Η αποκωδικοποίηση της σαύρας που σκοτώνει ο Απόλλωνας. Ο σαυρόμορφος θεός, γένους Οφιονιδών. Ο εφευρέτης του χρήματος, του δολαρίου, του εξαναγκασμού της καταπίεσης του ανθρωπίνου είδους με αντάλλαγμα την ενέργεια, (πετρέλαιο) ο μπαμπάς ενός ανύπαρκτου γιου, ο εφευρέτης όλων των δολοφονικών θρησκειών εκτός του Βουδισμού, το αφεντικό ΟΛΩΝ των προέδρων της Αμερικής και Ισραήλ, ο υποχθόνιος που τον έκλεισε πάλι μέσα ο μέγας Αλέξανδρος, (Γωγ και Μαγώγ) ο παρέχων μυστικά στην Αμερικάνικη, Ρώσικη, Κινέζικη αεροπορία και στρατό μα και στον Χίτλερ, ο διοργανωτής του «Ολοκαυτώματος» των εβραίων προς λύπηση του υπόλοιπου κόσμου, ο υποκινητής των εκστρατειών των Περσών εναντίων των Ελλήνων, ο δημιουργός της εξολόθρευσης του Ελληνικού γένους από Τούρκους και χριστιανούς, ο διαβολέας των Ελλήνων στους άλλους λαούς και ακαταμέτρητα άλλα κακά. Είναι εκείνος που ήταν ντυμένος με τον λευκό μανδύα που ανήκε στους Έλληνες. Τον πήρε και του άλλαξε χρώμα. Παρουσίασε στην ανθρωπότητα το άσπρο για μαύρο και το μαύρο για άσπρο. Είναι εκείνος που καταριόταν τις γυναίκες, σίγουρα επειδή εκείνες μπορούσαν να γεννήσουν ενώ αυτός κλωνοποιούσε!!!

 

Δείτε την πάνω φωτογραφία παρμένη από υπόγεια μασονική στοά, που φαίνονται οι πάπυροι με την Torah, το Talmud και το άστρο του Ισραήλ μαζί με το γνωστό εβραϊκό κηροπήγιο. Δείτε και την προσεκτική τοποθέτηση του Talmud πάνω στο άστρο του Ισραήλ, ώστε να σχηματίζει το γνωστό σχήμα με τον γωνιο-χάρακα και τον διαβήτη. Όπως είδαμε, πήραμε σχεδόν βήμα-βήμα τα στοιχεία και μας οδήγησαν μόνα τους στον ένοχο. Βρήκαμε ότι οι εβραίοι δεν υπήρξαν ποτέ τους ο υποτιθέμενος αγαπητός λαός του θεού, ούτε υπήρξαν ποτέ τους εξόριστοι. Ήταν κλέφτες και δολοφόνοι, που αιχμαλωτίστηκαν από τους Αιγυπτίους και πέρασαν τα δεινά που γνωρίζετε. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα μας.

Εδώ, τελειώνει κι αυτό το βιβλίο. Αισθάνομαι να αναπνέω ελεύθερα πια, νιώθοντας ότι έχω κάνει το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, την πατρίδα μου και τα παιδιά μου. Γράφοντας αυτά τα τρία βιβλία και ειδικά το παρόν, αισθανόμουν σιγά-σιγά σαν να αφορίζω τον εαυτό μου με τα χέρια μου. Και το καταευχαριστήθηκα. Μόλις βάλω και την τελευταία τελεία, θα φύγει από πάνω μου το βάρος από τις αλυσίδες που εδώ και χιλιάδες χρόνια μου φόρεσαν. Θα έχω το πραγματικό μου όνομα. Θα είμαι ελεύθερος και μαζί με εμένα θα είστε κι εσείς, που καταφέρατε να έρθετε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας, με τα μέχρι τώρα «πιστεύω» σας και να νικήστε. Από δω και πέρα, όχι πια βλέμματα πίσω. Μονάχα μπροστά. Η Ελληνική σκέψη είναι και πάλι ελεύθερη να μπορεί να πετά όσο μακριά θέλει.

Πάντα θα επιστρέφει στον αληθινό εραστή της.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑ !!!

Η πρώτη αλυσίδα σου, έσπασε.

Από μένα, είσαι ελεύθερος πια να συνεχίσεις το έργο σου.

Θα σπάσουν και την άλλη οι υπόλοιποι,

την ώρα που το καράβι.... θα  πλευρίσει στον Καύκασο!!!

 

Φίλοι μου, ευχαριστώ για την παρέα σας.

 

Ιωάννης  Αισχύλος  Γ.  Φραγκούλης.

 

 

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ:

Λόγω ελλείψεως πραότητας και λόγω εαυτολογίας και προσωπικής εξύψωσης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε ορισμένους κύκλους συγγραφέων και λοιπών βασικών συνδέσμων μας, αποφασίσαμε για την ασφάλεια της αποστολής μας, να διακόψουμε προσωρινά έως δια παντός την επαφή μαζί τους, εάν δεν συνετιστούν σύντομα.


Σταματήστε το ποτό.

Υπάρχει κίνδυνος να γίνετε χριστιανοί και να βλέπετε το μαύρο για άσπρο.

Η παρακάτω φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

 

 

Στο επόμενο κεφάλαιο θα αποκαλύψουμε τον αληθινό ρόλο της ανύπαρκτης ομάδας Έψιλον. Τί ρόλο να έχει κάποιος που είναι ανύπαρκτος; Τον ρόλο που του έβαλαν εκείνοι που προσπάθησαν να τον κάνουν υπαρκτό. Στο τέλος όμως την πατήσανε γιατί μερικοί δεν μασάμε κουτόχορτο. Ξαναδείτε πάλι το πιο πάνω σκιτσάκι και σκεφτείτε ότι μερικά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως σας τα παρουσιάζουν μερικοί. Κάποιοι από αυτούς, ισχυρίζονται μέσω TV ότι είναι γνώστες των Ελευσινίων μυστηρίων και μπορούν να βλέπουν την αύρα των απέναντί τους. Τους έχουμε χεσμένους πατόκορφα, διότι αυτοί που πραγματικά βλέπουν την αύρα, έχουν κάνει και κωδικοποιημένα εξώφυλλα στα βιβλία τους, αποκαλύπτοντάς τους.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Και κατάλαβαν πολλοί.

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com