e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

( Με τόσες καμπάνες που μας σπάνε τ' αρχίδια πώς να κοιμηθούμε; )

 

Δείτε εδώ το χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν, (ξέρετε εσείς, εκεί που εκστράτευσαν οι Γιουγκοσλάβοι πριν γίνουν σπέρμα στ' αρχίδια του πατέρα τους) αποθηκεύστε το στο PC σας, και διαβάστε τα παρακάτω κείμενα που ήρθαν στο mail μαζί με την φωτογραφία του χαρτονομίσματος. Έβαλα βελάκια στα καίρια σημεία. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.

Καιρός είναι, κάποιοι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

 

Κατεβάστε το word document με το χέσιμο στον Νίμιτς και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

Πατήστε ΕΔΩ.

 

\

 

Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.

 

 

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΣ ΑΡΑΓΕ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ .... ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΕ ΑΨΟΓΑ.... ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ !!! :   "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

"DR". (?) ΝΑΚΡΑΤΖΑ, ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓ/ΣΜΟ ... ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΦΓΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ‘81 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ Ή ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ "ΠΕΦΤΕΙ" ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ !!!!!

 

***************

 

Εύγε Στέφανε γιά την ευρηματικώτατη ανακάλυψη !!!

Σε επίρρωση της δικαιολογημένης γιά πολλοστή φορά Ελληνικής υπερηφάνειας προσθέτω:

Παρατηρήστε το γεωμετρικό διάκοσμο στο αριστερό τετράγωνο με το γαλάζιο φόντο = Είναι η γνήσια Μακεδονική - Ηπειρωτική- Θεσσαλική χειροτεχνία μείξης των δύο μυθικών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμβόλων, τού Κηρυκείου τού Ερμή και τού θεού - ποταμού Αχελώου (Ασπροπόταμου) πού απαντάται εν αφθονία στά Μετσοβίτικα και λοιπά Ελληνικά υφαντά και κεντήματα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!

Προωθώ το εκπληκτικό αυτό εύρημα σε όλους τους αποδέκτες τού καταλόγου μου και αιτούμαι να κάνουν το ίδιο όσοι μοιράζονται μαζί μου την ανατριχίλα από την υπερχείλιση συγκίνησης Ελληνικής ΕΘΝΙΚΗΣ υπερηφάνειας, πού αυτό επιφέρει. «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ;»

«ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» κύριοι μικροί αντιεθνικιστές, ανθέλληνες, δοκτορίσκοι και λοιποί (β)Ρωμηοί συμπορευόμενοι με τούς βαρβάρους της πνευματοκτόνου παγκοσμιοποίησης.

Ζείρων

Από Μαδαγασκάρη.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο:

http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/02/blog-post.html


 

Στην είσοδο του κράτους (χάαα-χα-χα-χα) των Σκοπίων, πάνω στην πόρτα είχανε ένα μεγάλο Σ. Το αρχικό γράμμα της λέξεως Σκόπια.

Απ’ το πολύ το ντάκα ντούκα στην πόρτα, έφυγε ένα καρφάκι από το πάνω μέρος του Σ και αυτό έκανε ένα σχεδόν ημικύκλιο. Σταμάτησε σκαλώνοντας σε ένα μικρό αγκαθάκι-πριονιδάκι της πόρτας και απότομα άλλαξε από Σ σε Μ.

Βγαίνει κάποια στιγμή ο διευθυντής έξω, το βλέπει κι αναφωνεί: Μα κι εδώ;!;!;

(δηλαδή, σε όσες πόρτες το κάρφωναν, πάλι έπεφτε).

Έτσι του έβγαλαν το παρατσούκλι: Μακιεδών. Αποφάσισαν δε, να ονομάσουν την περιοχή σε Μακιεδωνία. (Τί κι αν γίνει έτσι; Αφού ούτως ή άλλως ΚΑΙ ανορθόγραφο είναι, ΚΑΙ καμία σχέση με τον Μακεδόνα Αλέξανδρο δεν έχει.)

Αν το Σ έπεφτε από την άλλη πλευρά, θα σχηματιζόταν το αμεφρικάνικο γράμμα W. Λέτε να ζητούσαν να μετονομαστούν σε Washington? (Wamo to kerato mou?)

Βλέποντας λιγάκι στο μέλλον:

Ενώ ήδη έχουν μετονομαστεί σε Μακιεδωνία, πάει ένα σκουλήκι της πόρτας, από αυτά που τρώνε ξύλο, και τρώει την μία μεριά από το Μ, πέφτει πάλι από το καρφί και σχηματίζεται το γράμμα Ζ.

Από τότε έχουν εμφύλιο και είναι διχασμένοι για το νέο τους όνομα.

Δεν μπορούν να βρουν μία μέση λύση για το αν θα λέγονται.... Ζορό ή Ζούπερμαν.

 

Γιάννης Φραγκούλης.

 


ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

Κύριε Νίμιτς.

 

Θα ήθελα αρχίζοντας, να αποφύγω την ερώτηση περί της Σλαβικής καταλήξεως σε 

«-ιτς» του επιθέτου σας, το οποίο μάλλον μαρτυρεί και το ΓΙΑΤΙ διάλεξαν εσάς για μεσολαβητή του Μακεδονικού ζητήματος. Δεν την απέφυγα όμως, επειδή δεν καταφέρατε ακόμη να μου κάνετε λοβοτομή στην σκέψη. Ως συνήθως, όποιον σκέπτεται, εσείς οι Αμερικάνοι τον εξαφανίζετε κι ασχολείστε μονάχα με τους ανεγκέφαλους, τους οποίους και μπορείτε να χειρίζεστε σαν τα κουρδιστά ρομποτάκια. Δυστυχώς για όλους εσάς, εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια μη λοβοτομημένα από εσάς μυαλά τα οποία θα σας εμποδίσουν στο κατάπτυστο έργο που έχετε διατεταγμένη υπηρεσία να διαπράξετε.

Συνήθως, για τέτοια σοβαρά θέματα πρέπει να υπάρχει ένας μεσολαβητής έξυπνος, αντικειμενικός  και μορφωμένος, μάλιστα με ειδικές γνώσεις επί του περιεχομένου του θέματος. Εσείς κύριε Νίμιτς όχι μόνον δεν είστε αντικειμενικός, αλλά είστε και ο πλέον ανενημέρωτος και άσχετος για το θέμα της Μακεδονίας αλλά και γενικά της Ελληνικής αρχαίας ιστορίας. Όσο για την αντικειμενικότητά σας, αυτή ανήκει σε άλλες σφαίρες άλλου πλανήτη διότι μάλλον το μυαλό σας βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό έξω από την γήινη ατμόσφαιρα.

Όχι κύριε Νίμιτς, δεν είστε ο πλέον ειδικός για να μας λύσετε το πρόβλημα, όχι επειδή είχαμε ποτέ πρόβλημα αλλά επειδή ΕΣΕΙΣ με το «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ» σας το δημιουργήσατε, με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήσατε και την κατεδάφιση των διδύμων πύργων σαν αιτία για άλλον έναν πόλεμο. Κανείς αεροπειρατής δεν επέβαινε των αεροσκαφών, αλλά είχατε φροντίσει να τοποθετηθούν τσιπάκια στον αυτόματο πιλότο που να οδηγούν τα αεροπλάνα πάνω στους πύργους κι ακριβώς στο ίδιο σημείο και τα 2. Σύμπτωση; Το γνωστό άσπρο ιπτάμενο αντικείμενο που όλος ο πλανήτης είδε πίσω από τους πύργους, κατεύθυνε τα αεροπλάνα που είχαν το μικροτσίπ, στο ακριβές σημείο. Όπως και στο πεντάγωνο, που όχι μόνο δεν υπήρχε ούτε συντρίμμι από αεροσκάφος, αλλά ούτε και..... πτώματα.

ΔΕΝ είστε μεσολαβητής, είστε καλοπληρωμένος κατασκευαστής συκοφαντιών, κατασκευαστής πολέμων ενάντια σε όποιον αντιτίθεται στα Εβραιο-Αμερικανικά σας συμφέροντα, είστε ένας ΗΛΙΘΙΟΣ χωρίς πατρίδα που απλά πατάει πάνω σε κάτι χωρίς να του έχει δώσει μία ονομασία.

Σας παρακαλώ να με μηνύσετε, σας θεωρώ ΗΛΙΘΙΟ και ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ. Πρέπει το κάνετε, επειδή έχω διασπείρει στον πλανήτη μέσω διαδικτύου την άποψή μου αυτή (σε μετάφραση) για το ΗΛΙΘΙΟ πρόσωπό σας. Στο δικαστήριο να έλθετε προσωπικά και να μην φέρετε μονάχα τον απεσταλμένο σας, γιατί θα πρέπει ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ να υπερασπίσετε τον εαυτό σας απέναντί μου και να αποδείξετε στον πλανήτη ότι δεν είστε όπως σας περιγράφω αλλά ένας πανέξυπνος, δημιουργικός, με όλο ανθρώπινα αισθήματα αγάπης για τον πλησίον σας άνθρωπος.

Και μην ξεχάσετε να αποδείξετε και το ΠΟΙΟΝ εσείς θεωρείτε σαν «Πλησίον» σας.

Μία απόδειξη της ασχετοσύνης σας και της διατεταγμένης υπηρεσίας σας, είναι και τα παρακάτω που θα διαβάσετε. Είστε «ΆΠΑΤΡΙΣ» κύριε Νίμιτς.

 

Πρώτα θα πρέπει να βρείτε ένα όνομα για την χώρα σας κι έπειτα να ασχολείστε με άλλους, που ΚΑΙ ιστορία έχουν, ΚΑΙ όνομα είχαν κι έχουν. Πράγμα που από μόνο του δηλώνει ότι μάλλον ΔΕΝ θα πρέπει να ασχολείστε, εφόσον τα πράγματα είναι ήδη στην θέση τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εκτός κι αν αποφασίσατε να αλλάξετε διακόσμηση στον πλανήτη. Αν βαρεθήκατε δηλαδή κι αποφασίσατε να βαφτίσετε το λιοντάρι σε πίθηκο.

«Ήταν κάποτε ένα ποντίκι που ήθελε να γίνει γάτα. Και ντυνόταν σαν γάτα, μέχρι και ειδικό σαμπουάν για να μακρύνει η γούνα του έφτιαξε. Και η γούνα μάκρυνε και η ουρά κόπηκε, αλλά όσο και να προσπάθησε να μοιάσει με την γάτα, ήταν απλά πάντα ένα ποντίκι, με κομμένη ουρά και μεταλλαγμένη τρίχα. Μετά, άρχισε να διαδίδει ότι ήταν μία γάτα «νάνος». Έτσι, για να το πιστέψουνε. Όταν όμως έβλεπε ή μύριζε την αληθινή γάτα, το έβαζε ΠΑΝΤΑ στα πόδια.»

 

ΑΜΕΡΙΚΗ κύριε Νίμιτς, ονομάζεται η ήπειρος κι όχι η χώρα σου, που είναι «χήρα» από όνομα. Η δήθεν χώρα σου ονομάστηκε εν συντομία Η.Π.Α., δηλαδή Ηνωμένες Πολιτείες (της ηπείρου) Αμερικής. Κι ότι είναι ενωμένο, ξεκολλάει, δεν είναι ΟΜΟΟΥΣΙΟ. Η κάθε πολιτεία σας, έχει τους δικούς της νόμους. ΠΟΥ είναι η ομοιομορφία του κράτους σας κύριε ειδικέ στο να λύνετε τα προβλήματα των άλλων που εσείς δημιουργείτε; Ας «σας» δίνατε ένα όνομα. Επί 500 χρόνια δεν το καταφέρατε και έχετε την απαίτηση να λύνετε τα προβλήματα των άλλων; Ονομαστείτε «Νέα Λατινία» και μετά το ξανασυζητάμε !!!

 

Όπως και να το κάνουμε, ακόμα κι Ελληνικά κι Ελληνική παιδεία να αποκτήσουνε οι Σκοπιανοί, η Μακεδονία είναι εκεί που ήταν ανέκαθεν και δεν πρόκειται ποτέ να πάει αλλού, όσο κι αν το προσπαθήσουν. Το συγκεκριμένο γεωγραφικό μας κομμάτι λέγεται Μακεδονία. Δεν ξεχειλώθηκε λίγο προς τα δεξιά ή αριστερά. Αυτή ήταν κι αυτή είναι. Την Ελληνική γλώσσα μιλούσαν και μιλάνε εδώ, την αλλοδαπή ανέκαθεν «εκεί». Με την ευκαιρία, μιάς και έχετε πολλές πόλεις με Ελληνικά ονόματα στην δήθεν χώρα σας, παρακαλείστε αν έχετε την ευγενή ευχαρίστηση, να αλλάξετε ένα από τα αστέρια της σημαίας σας με το Ελληνικότατο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αστέρι της ΒΕΡΓΙΝΑΣ.

Κι επειδή πιστεύω ότι είστε αρκετά αργόστροφος τεμπέλης και ΗΛΙΘΙΟΣ για να σκεφτείτε τί ακριβώς εννοώ, απλά σας λέω για την πολιτεία της ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. Δηλαδή την «ΒΕΡΓΙΝΑ» μας, που δώσατε ονομασία σε πολιτεία σας και τώρα κάνετε ότι δεν ξέρετε, συν το ότι αποκαλέσατε τον Αλέξανδρο σφαγέα των εθνών. Το ονοματάκι όμως της περιοχής μας, το χρησιμοποιήσατε !!!

Και το χρησιμοποιήσατε όταν ακόμη δεν ήταν ο Τίτο σπέρμα στα αρχίδια του πατέρα του μα ούτε κι αυτός στα του δικού του πατέρα και πάει λέγοντας. Και κανείς από τους Σκοπιανούς δεν είχε ιδέα για το αν υπάρχει Μακεδονία. Επειδή απλούστατα δεν υπήρχαν και τα Σκόπια.

Δεν τους είχε ανακαλύψει η μάνα τους ακόμη.

Μας χρωστάτε τον πολιτισμό σας, τις τέχνες σας, τα πάντα. Αντί να μας προστατεύετε εσείς προσπαθείτε να μας αφανίσετε. Σας πληροφορούμε, ότι εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝΔΙΑΝΟΙ που τους διώξατε από το σπίτι τους, κατακρεουργήσατε και αφανίσατε από την ίδια τους την γη για να μείνετε και να εξαπλωθείτε σαν το μικρόβιο εσείς επάνω της.

Ποτέ στις χιλιετίες που πέρασαν δεν μίσησε κανείς τον Έλληνα παρά μόνον οι βάρβαροι μέσα στους οποίους συγκαταλέγεσαι κι εσύ.

Η διαφορά είναι στο ότι εμείς εκπολιτίσαμε τους βαρβάρους, αλλά εσείς είστε ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ – ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ νέων βαρβάρων made in U.S.A.  (Ηνωμένοι Βάρβαροι δηλαδή).

Δεν σας προκαλεί ερώτημα το ΓΙΑΤΙ σας μισεί ολόκληρος ο πλανήτης; Τί άλλο εκτός από πολέμους, συμφορές και Χολιγουντιανές ταινίες με το πώς να σκοτώνεις πιο επώδυνα τον γονέα σου και να βιάζεις την αδερφή σου με την απειλή τσεκουριού προσφέρατε στον κόσμο;

Σας επισυνάπτω την σημαία σας, από την οποία και σας καλώ να αλλάξετε το αστέρι σας με το δικό μας το Ελληνικότατο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, που δικαιωματικά μας ανήκει κι αν δεν σας κάνει και κόπο, αλλάξτε και τις κόκκινες γραμμές σας που θυμίζουν αίμα, με τις μπλε τις δικές μας που θυμίζουν γαλήνη, θάλασσα και ουρανό.

 

Θα σας συνιστούσα να πάτε να παίξετε καμία παρτίδα γκολφ, να πάτε κανένα θέατρο, να κυνηγήσετε κανέναν.... Ινδιάνο όπως παλιά και να μας αφήσετε ήσυχους. Έτσι, να δούμε άμα δεν θα υπάρχετε εσείς από πίσω να σπρώχνετε τους Σκοπιανούς, αν θα τολμήσουν για οποιαδήποτε ονομασία ή ξαφνικά γνωρίζοντας το τί τους περιμένει, θα πάθουν ξαφνικά..... Μακεδονική Αμνησία.

Εμείς, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τον τρόπο να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας με τον ίδιο τρόπο που θα γνωρίζατε κι εσείς αν είχατε προσπαθήσει να μάθετε λίγη από την ιστορία μας. Αλλά λιγάκι δύσκολο για έναν επαγγελματία δολοφόνο με γραβάτα το να μαθαίνει την ιστορία των λαών που σκοπεύει να δολοφονήσει.

Τελειώνοντας, σας παραθέτω ένα μικρό μάθημα ιστορίας του λαού που προσπαθείτε να δολοφονήσετε, για να σας προφυλάξω από το να γίνετε περισσότερο ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ από όσο ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ήδη είστε:

(Α... και μην ξεχάσετε εκείνη την μήνυση !!! Δουλεύω όλη την ημέρα μέσα σε 4 τοίχους, με το κρύο, την ζέστη, δεν βλέπω ήλιο και τα μάτια μου δακρύζουν όταν βγαίνω στο φως. Σαν να είμαι ήδη στην φυλακή. Τον τάφο θα φοβηθώ; Εδώ είν’ Ελλάδα ΗΛΙΘΙΕ !!!)

 

*************************

********* ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ********

 

Όλες οι ιστορικές πηγές συμφωνούν αναφορικά με τη γεωγραφική θέση της αρχαίας Μακεδονίας της οποίας τα όρια ήταν τα ακόλουθα:

* Το Αιγαίο Πέλαγος και τα βουνά Καμβούνια, Πιέρια και Όλυμπος προς νότον.

* Οι λίμνες Οχρίδα και Πρέσπα και τα βουνά Βαμβούνα, Σκόμιο και Ροδόπη προς βορράν.

* Ο ποταμός Νέστος προς ανατολάς και τα βουνά Γράμμος και Πίνδος προς δυσμάς.

Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, οι Μακεδόνες, ανήκαν σε μια από τις αρχαιότερες ελληνικές φυλές. Οι πλησιέστεροι συγγενείς τους ήταν οι Θεσσαλοί και ειδικότερα οι Μαγνήσιοι με τους οποίους μοιράζονταν την Αιολική καταγωγή.

* Η γλώσσα που μιλούσαν ανήκε στους αρχαιότερους τύπους της Ελληνικής και είχε συγγένεια με τις διαλέκτους της Αιολικής, Αρκαδικής, Κυπριακής και Μηκυναϊκής.

* Η θρησκεία των Μακεδόνων ήταν η ίδια με τη θρησκεία των άλλων Ελλήνων οι δε μύθοι και παραδόσεις τους ήταν τα ίδια που συναντούσες σε όλο τον ελληνικό κόσμο.

* Ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β΄και ο γιος του Αλέξανδρος ο Μέγας, στον οποίο οι Σκοπιανοί προσπαθούν επισταμένα να προσδώσουν «Σλαβομακεδονική» ταυτότητα ενεργούσαν όχι απλώς σαν Έλληνες, αλλά σαν Πανελλήνιοι Αρχηγοί με την έννοια ότι έκαναν πράξη την παλιά ιδέα του σχηματισμού ενός ενιαίου ελληνικού κράτους με τη συγχώνευση των ελληνικών πόλεων-κρατών.

* Στις χρονικές περιόδους που ακολούθησαν, και ειδικότερα μετά την εμφάνιση στη Βαλκανική των Σλάβων και των Βουλγάρων (6ο και 7ο αιώνα μ. Χ.) η γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας όπως προσδιορίσθηκε προηγουμένως εξακολούθησε να είναι η έπαλξη και ο προμαχώνας του Ελληνισμού όπως ακριβώς ήταν και κατά την αρχαιότητα.

* Η Παλαιά Διαθήκη, οι αρχαίοι συγγραφείς, σύγχρονοι ερευνητές, αμέτρητες επιγραφές σε αγάλματα, τάφους, στήλες με ελληνικά ονόματα και αναθήματα, χιλιάδες νομίσματα, όχι μόνο στη Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού όπως στη Λιβύη, την Αίγυπτο και την Ασία, μέχρι τις Ινδίες, επιβεβαιώνουν κατηγορηματικά ότι, οι Μακεδόνες ως Έλληνες, είχαν τους ίδιους θεούς, τις ίδιες θρησκευτικές λατρείες, και ότι ήταν αυτοί που διέδωσαν τη γλώσσα τους, που ήταν η ελληνική, και το ελληνικό πνεύμα σε όλο το γνωστό τότε κόσμο.

* Η Παλαιά Διαθήκη περιλαμβάνει ακαταμάχητα και αδιάσειστα αυτούσια στοιχεία στα κείμενά της. Σε ένα από αυτά, ο Προφήτης Δανιήλ, 200 περίπου χρόνια πριν από τη γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προέβλεψε ότι «ο Βασιλιάς των Μήδων και των Περσών θα κατατροπωθεί από έναν Έλληνα Βασιλιά και ότι αυτόν τον πρώτο μεγάλο Βασιλιά θα τον διαδεχθούν τέσσερις Βασιλιάδες από το ίδιο Βασίλειο».

* Οι Αρχαίοι συγγραφείς και ιστορικοί δίνουν επίσης αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία. Η πρώτη ιστορική αναφορά δίνεται από τον Όμηρο ο οποίος στην Ιλιάδα μνημονεύει τα ονόματα διαφόρων Πελασγικών και Ελληνικών φυλών που ζούσαν στη Μακεδονία.

* Ο Στράβων αναφέρει: «Φυσικά η Μακεδονία είναι μέρος της Ελλάδας».
* Ο Ηρόδοτος γράφει : «Οι απόγονοι του Περδίκα, του πρώτου Βασιλιά των Μακεδόνων, είναι Έλληνες, όπως οι ίδιοι το θέλουν και όπως εγώ ο ίδιος το ξέρω».

* Ο Θουκυδίδης αναφέρει ότι : «Οι Μακεδόνες αποτελούνται από διάφορες ελληνικές φυλές κάτω από διάφορους Βασιλιάδες».

* Ο Πολύβιος λέει : «Οποία και πόσο μεγάλη τιμή πρέπει να ανήκει στους Μακεδόνες οι οποίοι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους δεν έπαψαν ποτέ να μάχονται εναντίον των Βαρβάρων για την ασφάλεια των Ελλήνων».

* Ο Αρριανός, στο βιβλίο του «Ανάβαση του Αλεξάνδρου» αναφέρει ότι μετά τη μάχη του Γρανικού, ο Αλέξανδρος έκανε τα εξής : «Έστειλε στην Αθήνα, την πρώτη πόλη όλων των Ελλήνων, και όχι στην Πέλλα που ήταν η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τριακόσιες πανοπλίες και άλλα Περσικά λάφυρα, για να ανατεθούν στην πολιούχο Αθηνά με την αφιέρωση: «Αλέξανδρος ο Φιλίππου και οι Έλληνες, πλην Λακεδαιμονίων, από των Βαρβάρων των την Ασίαν οικούντων». Επίσης λέει ότι 2.000 Έλληνες μισθοφόρους των Περσών που συνέλαβε αιχμαλώτους, τους έστειλε δέσμιους στη Μακεδονία για να εργασθούν εκεί σαν δούλοι «ότι παρά τα κοινά δόξαντα τοις Έλλησιν, Έλληνες όντες, εναντία τη Ελλάδι υπέρ των Βαρβάρων εμάχοντο».

Με τις ενέργειές του αυτές ο Αλέξανδρος, εκτός από την απογοήτευσή του για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στην Πανελλήνια εκστρατεία εναντίον των Περσών και για τις πολύ λίγες περιπτώσεις που Έλληνες πολέμησαν στο πλευρό των Περσών, δείχνει κυρίως πόσο περήφανος αισθανόταν για την ελληνική καταγωγή του, ότι το επίτευγμά του το θεωρούσε καθαρά ελληνικό και ότι το ίδιο θα έπρεπε να αισθάνονταν και οι άλλοι Μακεδόνες αφού ο Αλέξανδρος δεν έκανε καμιά ξεχωριστή αναφορά σ΄ αυτούς.

* Ο Παυσανίας επιβεβαιώνει ότι οι Μακεδόνες ήταν μέλη των Δελφικών Αμφικτιονιών λέγοντας:

«Την εποχή μου οι Αμφικτιονίες ήταν τριάντα. Οι περιοχές της Νικόπολης, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας έστειλαν η κάθε μια από έξη αντιπροσώπους» δεδομένου ότι, όπως είναι γνωστό σε όλους, μόνο Έλληνες ήταν μέλη Αμφικτιονιών. Επίσης ο Παυσανίας επιβεβαιώνει ότι οι Μακεδόνες συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου μόνο Έλληνες μπορούσαν να αγωνιστούν, με πολλές συμμετοχές και πολλούς νικητές.

* Ο Γιόχαν Γουσταύος Ντρόϊζεν, διαπρεπής Γερμανός φιλόλογος και ιστορικός στην ιστορία που έγραψε για το Μέγα Αλέξανδρο τονίζει ότι : «Και οι δύο, και ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος, μετέφεραν και μετέδωσαν στους λαούς της Ασίας όχι το Μακεδονικό πολιτισμό, γιατί δεν υπήρξε ποτέ ανεξάρτητος, αλλά τον ελληνικό πολιτισμό».

 

Δεν υπάρχει ομοιογένεια στον πληθυσμό των Σκοπίων.

Σύμφωνα με ένα άρθρο στο περιοδικό Christian Science Monitor, στις 28 Οκτωβρίου 1992, στη σελίδα 19, από τον C.M. WOODHOUSE, πολύ γνωστό ιστορικό και πρώην μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου ο οποίος υπηρέτησε τη Μεγάλη Βρετανία στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια και μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, ανέφερε ότι: Ο πληθυσμός τους αποτελείται από 40-45% Σλάβους, 30% Αλβανούς, 10% Έλληνες και 10% Τσιγγάνους και λοιπούς.

 

**************

Σε χαιρετώ πανέξυπνο άτομο του πλανήτη και κατάπτυστο καμάρι της ενωμένης χώρας σου. (Αυτής, χωρίς όνομα.) Ν.Ν.L. (No Name Land).

Και μην ξεχάσεις όταν θα πας στα Σκόπια, μιάς και δηλώνουν Μακεδόνες,  να τους πείσεις να σου μιλήσουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ, την ίδια γλώσσα που μίλαγε κι ο Αλέξανδρος. Και τα ονόματα ΔΕΝ κατέληγαν σε «–ιτς.» Περδίκοβιτς !!! Πτολεμαίωφ !!!

Ρώτα τους πριν 100 χρόνια αν είχανε ιδέα για κάποιο αστέρι της Βεργίνας και προς τα πού έπεφτε αυτή η περιοχή.

Και μία συγγνώμη εκ μέρους του θείου μου του Αλέξανδρου, που δεν πέρασε από τα μέρη σου τον καιρό εκείνο, αλλά..... να..... δεν είχατε εφευρεθεί ακόμη !!!

(Μην ξεχάσετε το αστεράκι μας !!!)

 

Γιάννης Φραγκούλης.

Συγγραφέας θεμάτων που αφορούν τα δίκαια του Ελληνισμού.

 

Υ.Γ.: Σκεπτόμουν να καταγγείλω τον πρωθυπουργό της χώρας μου στην εταιρεία προστασίας ζώων επειδή βασανίζει το ανθρώπινο είδος που κατοικεί στον Ελλαδικό χώρο. Μάλλον τελικά θα συμπεριλάβω κι εσάς μαζί, αλλά για βασανισμό όχι μόνον των ανθρώπων του Ελλαδικού χώρου μα ολόκληρου του πλανήτη. Να συμπεριλάβω και τον δικό σας πάνσοφο πρωθυπουργό στην λίστα;

Υ.Γ. 2: Ατλαντικός, Ατλάντα, Γεωργία, Αριζόνα, (από τον Θεό ΆΡΗ-ΖΟΝΑ) Καλιφόρνια, (από το Καλός Φούρνος) κλπ. Όλα αυτά δικά μας, Ελληνικότατα. Αλλά το «προς τα πού πέφτει η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δεν συμφέρει να το αποκαλύψουμε εάν δεν έχουμε συμφέροντα για να δημιουργήσουμε έναν πολεμάκο για να πουλήσουμε και κανένα όπλο !!! Έτσι ΚΑΦΡΕ;!;!;! Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι μιάς και τα χρησιμοποιείτε γνωρίζετε την ιστορία μας, τότε αυτά εδώ σας ενοχοποιούν ότι είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία εξαφανίσεως του Ελληνισμού. Διότι εάν τα γνωρίζετε, τότε «γνωρίζατε» και την Μακεδονία μιάς και υπάρχει η Βιρτζίνια-ΒΕΡΓΙΝΑ σε όνομα πολιτείας σας. Μήπως ήρθε η ώρα να την μετονομάσετε σε «Σκόπια;» ή σε «Σκοπιανή Βιρτζίνια;»


 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com