e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

 

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ.

ή Desperately seeking.... "R".

 

Στο γυάκι το μικγό, τγέχει γάγ-γαγο νεγό. Γαμώ τα υπουγ-γεία σας και το Αλτσχάιμέγ σας. Παγακαλώ, μία γαβάτα με γαμάς. Δεν έχουμε. Α, ή με γαμάς, ή φεύγω!!!

Κυγία Μαγιέτα Γιαννάκου μην πεγδίζετε εις την κεφαλήν των παιδιών μας. Κοινώς, μην κλάνετε στα κεφάλια τους. Συγχωγεμένη, αν εκείνη την αποφγάδα μέγα που βγάλατε την απόφαση για δεύτεγη ξένη γλώσσα στα σχολεία, είχατε άσχημα γυναικολογικά, κοινώς πεγίοδο, ή είχε κλείσει το πεγίπτεγο και μείνατε χωγίς σεγβιέτα. Αμάν κακομοίγα μου, μας πλημμύγισες στο αίμα !!! Γοάαγγγ!!! Γοάααγγγ!!! Βγυχήθηκε το λιονταγάκι.

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ  ΓΙΑΤΙ  ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

Θα ψηφιστεί λέει νόμος, (πάλι χωρίς την υπογραφή μας) να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε και όχι εκεί που είμαστε γραμμένοι. (Εντάξει, δεν τίθεται θέμα ντε !!! Δεν γίνεται να ψηφίσουμε πάνω στα αμελέτητα του κυρίου-κυρίου υπουργού τάδε. Εννοείται ότι εκεί είμαστε γραμμένοι από αυτούς.) Εκεί να δεις συνωστισμός και ταλαιπωρία. Να αφήσεις την δουλειά σου και να τρέχεις Αθήνα-Κρήτη ή οπουδήποτε, και να ξανάρχεσαι πίσω για να μην χάσεις μεροκάματο, πάλι μες την ταλαιπωρία και στο τέλος να βλέπεις στα αποτελέσματα ότι το Πανελλήνιο Σοκ ξαναβγήκε πρώτο κόμμα, χάρις στην ευγενή ψήφο των ευγενών και αξιαγάπητων και αξιολάτρευτων σε μας τους Έλληνες αδερφών μας Αλβανών, Ρουμάνων, Ρώσων και νυν Έλληνες με πλαστή ταυτότητα. Να σας δω ρε άμα γίνει πόλεμος με ποιό καράβι θα εξαφανιστείτε πρώτοι για να μας βοηθήσετε. (μέσα από τα σπίτια σας, ηθικά.) Άντε, να αναπνεύσουμε και λιγάκι !!!

 

ΕΝΑ ΤΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Και εν σωτηρίω έτος 1992 πάω στην Ακρόπολη με μία συνάδελφο από την Φινλανδία που είχε έλθει εδώ για διακοπές. Στο φευγιό μας, μου λέει να την τραβήξω μία τελευταία φωτογραφία. Για να έχω καλύτερη οπτική γωνία, έφυγα από το ξύλινο δάπεδο και ανέβηκα πάνω στο μαρμάρινο πάτωμα της εισόδου όπως μπαίνουμε στην Ακρόπολη. Ξαφνικά, μία μάγκικη φωνή από μία ΓΥΦΤΙΣΣΑ που κάπνιζε τσιγάρο και το είχε εκείνη τη στιγμή στο χέρι, με ΔΙΕΤΑΞΕ να κατέβω αμέσως από εκεί γιατί απαγορεύεται. Δηλαδή απαγορευόταν να πατάω εκεί που πατούσε αυτή. Να βγάλω μία φωτογραφία της λέω. Άκουσες τι σου είπα; μου λέει φωναχτά και σβήνει το τσιγάρο πετώντας το και πατώντας το στριφτά στο πάτωμα. (της Ακρόπολης. Στο πάτωμα του σπιτιού μου δηλαδή.) Εσύ λες σε μένα να φύγω, αλλά εσύ σβήνεις το τσιγάρο σου στα μάρμαρα. Ποιά είσαι μωρή; της λέω. Να μιλάς καλύτερα να μη σου αστράψω κανένα χαστούκι, μου λέει. Άντε ρε άντρα φύγε από δω να μην έχουμε τίποτα ιστορίες, μου είπε ένας που την είχε από δίπλα και την έψηνε και κάπνιζε κι αυτός. Ε, αφού θέλετε ιστορίες, τους λέω, τότε ας γράψουμε και την δική μας πάνω σε αυτά τα μάρμαρα. Τραβάω μία μπουνιά στα δόντια της ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ που αμέσως λιποθύμησε. Συνεχίζω, χτυπώντας το κεφάλι του EUROγκόμενου στον τοίχο και αν δεν έμπαιναν μέσα να με τραβήξουν κάποιοι τουρίστες, τώρα θα ήμουνα στην φυλακή για φόνο. You are a Barbarian μου είπε μία τουρίστρια. Και όταν της εξήγησα το τι συνέβη, μου είπε ότι: <<αν οι βάρβαροι ήταν σαν και σένα, τότε ο κόσμος όλος θα είχε γεμίσει με Ακροπόλεις.>> Κομπλιμέντο, αλλά δεν ήμουνα ο μόνος Έλληνας εκεί εκείνη την ώρα που έγινε το κακό. Γιατί δεν μίλησε κανείς; Και για να τελειώνω, η ΓΥΦΤΙΣΣΑ είχε προσληφθεί από το δημόσιο για να φυλάει κάποιο σημείο της Ακρόπολης και να το διατηρεί καθαρό. Άραγε την επόμενη φορά θα προσλάβουνε Πακιστανό; Ναι ρε !!! Είμαι ρατσιστής. Τρέχει τίποτα; Χαθήκανε οι ευγενικοί Έλληνες με ήθος να πάνε να τους προσλάβουνε να δουλέψουνε να ζήσουνε την οικογένειά τους; Αγράμματους και βρώμικους Γύφτους βρήκανε; Δεν έχω τίποτα εναντίον των τσιγγάνων. Με τσιγγάνους όμως σαν κι αυτούς, γίνομαι ΒΑΡΒΑΡΟΣ !!! Εύκολο να γεννηθείς στην Ελλάδα. Δύσκολο όμως να είσαι: ΕΛΛΗΝΑΣ !!!

 

 

ΚΑΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

 

Πριν αρχίσω να γράφω αυτές τις γραμμές, άνοιξα ένα πακέτο τσιγάρα και βρήκα μέσα μία σημείωση από αυτούς που προσέχουν για την υγεία μου που έλεγε: <<Εκφράσου ελεύθερα.>> Και από κάτω: <<Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία.>> Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή που καπνίζω τον καρκίνο μου, κρατιέμαι από την φράση: <<Εκφράσου ελεύθερα>> και αυτό θα κάνω εδώ. Πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι ΘΑ ΒΡΙΣΩ. Ναι, μα το πουλί του Γανυμήδη, θα βρίσω.

 

Ώρα 6 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 13 Ιουλίου 2002 βρίσκομαι στην Ακρόπολη με την γυναίκα μου, τον εξάχρονο γιό  μου,  τα 3 μηνών δίδυμα μωρά μου και έναν υπουργό της κυβέρνησης των Φιλιππίνων με την γυναίκα του, που ήλθαν 17 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για μία εβδομάδα και τους φιλοξενούσαμε.

Φτάνω επιτέλους στην Ακρόπολη και αφού αντίκρισα εκείνον τον πεζόδρομο που σε αναγκάζει να πας Ακρόπολη μέσω Ηγουμενίτσας, ανεβήκαμε επάνω. Πώπω συγκίνηση ο υπουργός που πάτησε επιτέλους στα Άγια μάρμαρα. Στον ανεβασμό όλο μου μιλούσε για την εκτίμηση που τρέφουν στις Φιλιππίνες για τους Έλληνες προγόνους μας. Πληροφοριακά, είναι και ξάδελφος του γενικού γραμματέα της βουλής των Φιλιππίνων και των 2 πρώην πρωθυπουργών. Η οικογένεια αυτή είναι ανοιχτόκαρδη, πολυδιαβασμένη και όλα τα παιδιά τους έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο. Αφού φτάσαμε επάνω και τον ξενάγησα και φωτογραφηθήκαμε καμπόσες φορές, κατεβήκαμε στο μουσείο να δει τα αγάλματα. Και ΕΔΩ αρχίζει το κατά Ιουδαίων ευαγγέλιο.

Οι Κρυφο-Σιωνιστές έβαλαν κι εδώ το χεράκι τους κι έκαναν πλύση εγκεφάλου στους ή μάλλον στις εργαζόμενες στο μουσείο ούτως ώστε ο Έλληνας εκτός από την προσωπικότητα και την γλώσσα του, να χάσει και την ταυτότητά του. Δώδεκα κεφάλια μέτρησα και σίγουρα μου ξέφυγαν κι άλλα. Καημένε φορολογούμενε. Δεν γνωρίζανε το πότε χτίστηκε η Ακρόπολη και το ποίος έκανε τα σχέδια. Όταν έκλεινε το μουσείο μπήκαν όλες ση σειρά σαν στρατιώτες και φύγανε αφού μας παρακολουθούσανε να μην κλέψουμε κανένα μάρμαρο. Δεν λέω καλύτερα τσιμέντο; Υπομονή. Σε λίγο θα το πούμε κι αυτό.

Όσο ήμασταν μέσα στο μουσείο έκανα τις αναγκαίες επεξηγήσεις περί των αγαλμάτων και ανασκαφών και ο φιλοξενούμενός μου θέλησε να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα άγαλμα και συγκεκριμένα αυτό του αγοριού που κρατά το πρόβατο στον ώμο. Εκεί αρχίζει η ξεφτίλα. Γεμάτη απόγνωση σε στυλ: <<Ααααα βοήθεια μας βεβηλώνουνε τα αγάλματα>> έτρεξε μία υπάλληλος του μουσείου και με χειρονομίες μπροστά από τον φακό με εμπόδιζε να τον φωτογραφήσω. Εγώ όμως τον φωτογράφησα. Και νομίζω ότι σε κάποια πόζα πρέπει να εμφανίζεται κι εκείνη, την στιγμή που χειρονομεί για να με εμποδίσει. Θα το μάθω την Δευτέρα που θα το εμφανίσω. Τον φωτογράφησα δίπλα και σε άλλα αγάλματα. Όποιος κάφρος θέλει, τον παρακαλώ θερμά να μου κάνει μήνυση. Του υπόσχομαι άφθονο σασπένς στο δικαστήριο. Το μόνο που δεν του υπόσχομαι είναι το αν θα αντέξει το βάρος του για πολύ καιρό ακόμα η πολύτιμη καρέκλα του. Σε όλα τα σημεία του μουσείου που τον φωτογράφησα, έκαναν τα ίδια όλες οι υπάλληλοι. Σας αναφέρω συγκεντρωτικά το γεγονός διότι τα ίδια λόγια ειπώθηκαν από όλες:

 

Υπάλληλος: Μη, μη, κύριε, απαγορεύεται να τραβάτε φωτογραφίες δίπλα στα αγάλματα.

Εγώ: Καλά, με δουλεύετε τώρα;

Υπ: Όχι κύριε, υπάρχει κανονισμός.

Ε: Ενημερώστε με λοιπόν για τον κανονισμό.

Υπ: Απαγορεύεται να τραβάτε φωτογραφίες δίπλα στα αγάλματα επειδή αυτό μπορεί να είναι πράξη ασέβειας προς το άγαλμα ή μπορεί να γίνουν άσεμνες χειρονομίες και το να μην υπάρχει άνθρωπος δίπλα από το άγαλμα είναι πράξη σεβασμού προς τα ευρήματα. Σεβαστείτε τα αγάλματα.

Ε: Δηλαδή το άγαλμα έχει ψυχή; Γιατί αν αυτό έχει κι εγώ δεν έχω, τότε να αλλάξουμε θέσεις και να παριστάνω εγώ το άγαλμά σας εφόσον κάποιοι θα με σέβονται.

Υπ: Όχι δεν εννοούμε αυτό αλλά είναι θέμα σεβασμού.

Ε: Είδες αυτόν τον άνθρωπο να κάνει άσεμνες χειρονομίες;

Υπ: Όχι, αλλά δεν με καταλαβαίνετε, είναι σεβασμός το να μην φωτογραφίζεστε δίπλα στο άγαλμα. Μπορείτε να το κάνετε μόνο στο ίδιο το άγαλμα και όχι με άνθρωπο δίπλα από αυτό.

Ε: Εντάξει αφού το θέλετε έτσι, θα το ρισκάρω. Εγώ θα φωτογραφίζω ότι ώρα θέλω τον άνθρωπο που φιλοξενώ και σε όποιο άγαλμα θέλει εκείνος κι αν εσείς νομίζετε ότι γνωρίζετε τα περί σεβασμού, τότε δεν γνωρίζετε απολύτως τίποτα. Με λένε Γιάννη Φραγκούλη. Να σας συστήσω τα βιβλία μου να πάτε να τα αγοράσετε να μορφωθείτε λιγάκι και να αποκτήσετε προσωπικότητα και μετά τα ξαναλέμε, που θα έχετε μάθει τί πάει να πει σεβασμός στα αγάλματα. Και για να το μακρύνουμε το θέμα, αν ήμουν ο γλύπτης ή αν ήμουν άγαλμα, θα αισθανόμουν μεγάλη ντροπή που κανείς δεν φωτογραφίζεται δίπλα μου. Δίνεις αξία στο άγαλμα που φωτογραφίζεσαι μαζί του. Δίνεις αναμνήσεις και στην ζωή σου, ότι κάποτε επισκέφτηκες την Ελλάδα και ήσουν δίπλα στο τάδε άγαλμα. Τότε όλοι αυτοί που φωτογραφίζονται με φόντο τον Παρθενώνα, δεν τον σέβονται. Και συνεχίζοντας μικρή μου παρθένα φύλακα του Παρθενώνα, το μάθημα περί σεβασμού, για πες μου σε παρακαλώ ποιός παλιομαλάκας έχυσε τόσους τόνους τσιμέντο στα αριστερά του μνημείου για να κάνει ράγες για τον κωλογερανό και κατάστρεψε το μνημείο και τις αναμνήσεις μας, καθώς και το πώς θα φύγουν τώρα αυτά τα τσιμέντα από εκεί; Και ποιός ευρύπρωκτος χειριστής γερανού έχει άλλες σπάσει και άλλες ραγίσει με τον γερανό τις συγκεκριμένες κολώνες που άμα βγούμε έξω θα σου δείξω; Μην μου μιλάς εμένα για σεβασμό, γιατί αν θα συνεχίσω το μάθημα, άμα έχεις φιλότιμο το κλάμα θα φτάσει μέχρι το σερβιετάκι σου. Αυτά όλα που έχεις γύρω σου κοπέλα μου και αυτή την στιγμή είναι το μαγαζί που εργάζεσαι, ανήκουν στους παππούδες μου και οι παππούδες μου είναι δικοί μου, άρα κι αυτά είναι δικά μου και μπορώ όχι μόνο να φωτογραφίζομαι αλλά και να κοιμάμαι δίπλα τους όπως έκαναν και την εποχή του Κολοκοτρώνη. Και μιάς και μιλάμε περί παππούδων όπως θα ξέρεις αυτά τα 4 εισιτήρια κοστίζουν 48 Ευρώ, ήτοι 16.356 δραχμές. Το ένα τουλάχιστον, σε μένα που είμαι Έλληνας δεν έπρεπε να χρεώνεται. Γιατί να πρέπει να πληρώσω 12 κωλοευρώ για να δω αυτό που μου ανήκει; Τότε να πληρώσω και για να επισκεφθώ την μάνα μου που με γέννησε.

Υπ: ................

Ε: Τι με κοιτάζεις κι απορείς, πού τρέχει ο λογισμός σου; Μήπως δεν τα λέω καλά;

Υπ: Καλά τα λέτε, αλλά.....

Ε: Δεν έχει <<αλλά.>> Ή Ταν ή τον Πετάν άμα δεν είναι Καπετάν!!!

Και αυτόν τον κερατά που μας βάζει να πληρώσουμε για να επισκεφθούμε τους συγγενείς μας, πρέπει να τον πετάξουμε. Εσείς βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γιατί θα χάσετε την θέση σας. Μπορείτε όμως να καταγγείλετε έστω και ανώνυμα αυτά που συμβαίνουν. Διότι μόνον Εβραίοι δεν θα ήθελαν τους τουρίστες να φωτογραφίζονται δίπλα από τα αγάλματα. Αυτοί που τα κατάστρεψαν και ότι απόμεινε το καταστρέφουν με αυτό τον τρόπο ρίχνοντάς το στην αφάνεια αυτό το τόσο εμφανές. Και όταν ο τουρίστας που έχει πληρώσει του κόσμου τα λεφτά σε αεροπλάνα και γδαρσίματα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία δεν μπορεί να έχει την ανάμνησή του με μία φωτογραφία εκεί που θέλει αυτός, τότε αντίο τουρισμός, αντίο Ελλάδα. Πάω να φωτογραφήσω κι άλλα αγάλματα με ανθρώπους δίπλα, κι εσύ αν θέλεις, ακολούθα με κουνώντας τα χέρια μπροστά από την κάμερα, ούτως ώστε να αποτελέσεις για εμάς το αντικείμενο του γέλιου μέχρι δακρύων όταν θα βλέπουμε την πόζα και θα θυμόμαστε την στιγμή. Γκούντ μπάι, Αριβεντέρτσι, Αντίο, και συνέχισε να κινείσαι. Keep moving, keep moving!!!

 

Και συνέχισαν να με κυνηγάνε παντού. Όμως έχω αρκετά για να θυμόνται οι φιλοξενούμενοί μου οι οποίοι το διασκέδασαν αρκετά όταν παίζαμε κυνηγητό σε στυλ ολυμπιακού αγωνίσματος "Βάδην" και την Αμπάριζα μέσα στο μουσείο.

 

Εδώ στην φωτογραφία, βλέπουμε την έμορφη παρθένα, (ή τουλάχιστον μία από αυτές) την ώρα που ετοιμάζεται για επίθεση με τα χέρια σταυρωμένα και με ύφος κυρα-Κατίνας που πουλάει τσαμπουκά μη έχοντας γνώση του πού βρίσκεται. Και μιάς και μίλησε για σεβασμό, το τσεμπέρι ή πώς αλλιώς το λένε, στην.... κωλιακή χώρα, τι γύρευε;

 

Και ερωτώ κύριοι Υπουργοί: <<Άμα θα μπουκάρουνε οι Τούρκοι κάποια μέρα, η οι όποιοι επίδοξοι επιβήτορές μας, θα πρέπει εγώ να πάρω όπλο στα χέρια μου για να τους εμποδίσω; Θα πρέπει να υπερασπίσω τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μου; Θα πρέπει να δώσω την ζωή μου γι αυτήν; Αμ δε!!! Μάλλον θα τους καλωσορίσω, ή θα πρέπει να σας στήσουμε όλους στον τοίχο που δεν μας σέβεστε και μας βλέπετε μόνο σαν κομμάτια κρέας με πόδια, και μετά να πάμε να πολεμήσουμε. Σεβασμός στον Έλληνα, σεβασμό στον άνθρωπο. Άντε, γιατί ο εμφύλιος είναι κοντά. Ο νοών Νοήτω.

 

ΟΙ  ΝΕΟΓΛΕΙ-Φ-ΤΕΣ  ΦΕΙΔΙΕΣ 

ΚΑΙ  Η  ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ  ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

<<ΑΧΧΧΧ !!! Κωλόπαιδο. Πάει το κινέζικο βάζο των δυόμισυ χιλιάδων δολαρίων. Αλλά δεν πειράζει. Μιάς και δεν τόχουμε πληρώσει εμείς αλλά κάποιοι μαλάκες που αρχίζουν από Ε, θα τους βάλουμε να το ξαναγοράσουνε. Μόνο που αυτή τη φορά θα το κλωνοποιήσουμε και θα κρατήσουμε το αυθεντικό στο πατάρι για να μην χαλάσει.>>

Καλό αυτό, αν πρόκειται για βάζο. Όταν όμως πρόκειται για το οικόπεδο του παππού μου που έχει και μερικά σπιτάκια επάνω (και πριν το πηδήξουν οι Τούρκοι και οι Άγγλοι είχε πάνω του μία ολόκληρη πόλη) και το λένε Ακρόπολη, τότε να πάτε να γαμηθείτε. (Και αν το ρήμα γαμέω-γαμώ σημαίνει: κάνω γάμο, τότε δεν προσέβαλλα κανέναν σας.) Πήρανε τις Καρυάτιδες και βάλανε ψεύτικες. Πήρανε τις μετώπες και βάλανε ψεύτικες. Γι' αυτό αναρωτιέμαι το γιατί δεν με πιάνει δέος πιά όταν είμαι πάνω στην Ακρόπολη. Πάει όλος ο μαγνητισμός. Έφυγε. Εσείς πότε θα φύγετε; Χρειάζεται εμφύλιος για να σας διώξουμε; Για αυτούς που έδωσαν την διαταγή για αντικατάσταση των μαρμάρων μιλάω. Άορνος πέτρα σου λέει. Με τόσα όρνια που την κατασπαράζουν, πάει ο όρος περίπατο, και μαζί με αυτόν και οι δυνάμεις της Ακρόπολης. Γιατί αν σας είπαν ότι πρόκειται για ένα απλό κτίσμα, γελαστήκατε. Εδώ πρόκειται για έναν ολόκληρο μαγνητικό πόλο. Για μία μπαταρία μιλάμε. Για την μπαταρία που δίνει ζωή και ενέργεια στην ζωή των Αθηναίων. Για να μην πούμε κι ότι είναι και πυραμίδα, αλλά αυτό θα σας το πουν άλλοι αργότερα. ΔΙΑΒΑΣΕ - ΣΚΕΨΟΥ - ΠΡΑΞΕ !!! Αλλά άμα το κάνεις, εγώ θα κάνω παρέα με τον Γανυμήδη !!!

ΦΟΣ-ΝΑΙΡΩ-ΤΟΙΛΑΙΦΟΝΩ-ΕΙΚΩΠΑΙΔΑ  ΜΑΙ ΔΩΣΟΙΣ.  Ο  ΘΑΙΩΔΟΣΟΙΣ.

Και είπεν ο Θεός Μητσό κάποια ωραία πρωία: <<Ας βομβαρδίσωμεν την ατμόσφαιραν με χι-ψι κι ωμέγα βόμβες ούτως ώστε να γεννήσει ο ουρανός νερό. Κοινώς, να βρέξει. Ας το κάμνωμεν με Αμερικάνικα αεροπλάνα, γιατί εμείς οι πρώτοι διδάξαντες δεν έχωμεν. Τι διάολον ! Δεν έχωμεν ένα ανεμοσκάφος που να περδίζει την ατμόσφαιρα ! Γιαυτό ας ακριβήνωμεν το ύδωρ, ή μάλλον το νερό, για να τσεπώσωμεν τα ψιλά να αγοράσωμεν κι εμείς αεροπλάνον το οποίον περδίζει την ατμόσφαιρα με χι-ψι κι ωμέγα βόμβες και προκαλεί βροχήν, ούτως ώστε δεν θα διψάσωμεν ποτέ. Αμήν.>> Και τόκανε. Τόκανεεεεεε !!!!!! Όμως ξέχασε να μας φτηνύνει το νερό τώρα που τελείωσε το δήθεν πρόβλημα. Ούτε η τωρινή κυβέρνηση δεν θα το φτηνύνει. Το νερό που έρχεται τζάμπα από τον ουρανό, το πληρώνουμε, ενώ υπανάπτυκτες χώρες δεν το πληρώνουν. Ολυμπιακούς αγώνες θέλετε για να φανείτε; Κάντε έργα υποδομής πρώτα στις βασικές ανάγκες του Έλληνα, και οι αγώνες έρχονται δεύτεροι. Εμείς, τα μετάλλια τα παίρνουμε και εκτός Ελλάδας. Δεν μας καίει να τα πάρουμε και εδώ μέσα. Το δικό σας μετάλλιο, εχει το σχήμα της ανοιχτής παλάμης. Ελληνικότατο. Δεχτείτε το με όλη την εκτίμησή μας για τα μέχρι τώρα έργα σας. ΡΕΥΜΑ !!! Γιατί ρε παιδιά μας ακριβύνατε το ρεύμα; Ένα κιλοβάτ παραπάνω και πληρώνουμε διπλή τιμή. Ένα παραπάνω, τριπλή, και ένα παραπάνω, τετραπλή και πάει λέγοντας. Αυτά που μας ΚΛΕΒΕΤΕ, είναι οι οικονομίες μας που μαζεύουμε με τον ιδρώτα μας και για ώρα ανάγκης για κανένα νοσοκομείο, για να πληρώσουμε το φακελάκι. Κι αφήστε τις μαλακίες ότι αυτά έχουν τελειώσει. Το έζησα προσωπικά. Να σας πούμε και την ΠΟΥΣΤΙΑ σας; Κάνατε να πληρώνουμε ΕΝΑΝΤΙ και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ. Διότι αξιολύπητοι κύριοι, με μικρό πάντα κάπα, μέσα σε 2 μήνες δεν θα προλαβαίνανε τα κιλοβάτ να ανέβουνε τόσο ώστε να μας τα παίρνετε διπλά και τετραπλά. Και το κάνατε τετραμηνία. Ντροπή σας.

<<Πατέρα, Αναπαύσου. Συνεχίζω Ολοκληρωτική Καταστροφή.>>

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  (Α)ΛΟΓΟΥ.

Κι ένα βράδυ πούβρεχε, πούβρεχε μονότονα, σκέφτηκε ο κύριος ΣΟΙΜΟΙΤΕΙΣ: <<Αυτές οι κωλοκεραίες των ραδιοσταθμών θα ρίξουνε κανένα αεροπλάνο. Άσε που κάνουν παράσιτα όταν μιλάνε για μένα. Τέτοια γκαντεμιά ρε παιδάκι μου ! Ούτε ο Μητσοτάκης να ήμουνα !!! Πρέπει να κλείσω αυτούς τους σταθμούς, και να αφήσω μόνο αυτούς που δεν κάνουν παράσιτα στην λέξη: ΣΟΙΜΟΙΤΕΙΣ.>> Και έτσι έπραξε. Μέγας είσαι αρχηγέ !! Σου κάνω δώρο μιά Καπότα για το κρύο, να την φοράς, όταν με προσπερνάς. <<ΕΨΙΛΟΝ>>. <<Παπανδρέου, Αναπαύσου. Συνεχίζω Ολοκληρωτική Καταστροφή.

Ο  ΠΑΡΑΛΙΓΟ  ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και ξαναείπεν ο Θεός Μητσό ένα ωραίο μεσημέρι: <<Αλβανοί....(sorry)...Βορειοηπειρώτες αδέλφια μας, ελάτε στην μαμά πατρίς που σας αγαπά τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ, για να ζήσετε ελεύθερα σαν τους Έλληνες και λοιπά και λοιπά, και τα σύνορα είναι ανοικτά για σας. Περάστε για μιά νέα ζωή. Και ξαναλοιπά και ξαναλοιπά.>> Και τους άνοιξε τα σύνορα και ήρθανε μέσα όλοι οι δολοφόνοι και μας ξεσκίσανε και πιά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε στο μπαλκονάκι μας το καλοκαίρι γιατί φοβόμαστε μη μας έρθει κανένα μαχαίρι στην κοιλιά, μην μπούνε και μας κλέψουνε, μην μας βιάσουνε, μη μας, μη μας, μη μας. Εδώ οι Πακιστανοί τόσα χρόνια που είναι εδώ, δεν έχουνε ακουστεί καθόλου. Και είναι και μουσουλμάνοι. Και τα αδέλφια μας τα Χ.Ο. μας ξεκληρίσανε από τον πρώτο μήνα. Και ενώ δεν αρκεί παρά ένα φτού να κάνουμε και να τους διώξουμε πίσω, η κυβέρνηση αδιαφορεί. Θα μας πούνε ρατσιστές; Γιατί; Τους σκοτώνουμε; Απλά τους στέλνουμε από κει που ήρθανε, για να βρούμε και μείς και τα παιδιά μας την υγειά μας. Μέσα στα ξερά αναγκαστικά θα καούνε και τα χλωρά. Και ας βρούνε στη χώρα τους το ποιός φταίει. Εμείς όμως θα είμαστε και πάλι ήρεμοι και θα γυρίσει το χαμόγελο στα χείλη μας, που τώρα έχει γίνει άφαντο και είμαστε επιφυλακτικοί να ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας ακόμα και στον ταχυδρόμο. Οι ΕΨΙΛΟΝ όμως κατάλαβαν την πλεκτάνη που πήγε να παιχτεί εις βάρος του Έλληνα. Και εδώ, σας την αναλύουμε:

<<Σκεφτήκαμε ότι επρόκειτο να γίνει ένας πόλεμος Γιουγκοσλαβίας - Αλβανίας και για να μην σκοτωθούν οι Βορειοηπειρώτες, τους φέρανε εδώ ώστε να μην είναι εκεί και να  μείνουν εκεί οι Αλβανοί που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο στρατό και θα πάθαιναν τα πλήγματα αυτοί και όχι οι Βορειοηπειρώτες. Ότι οι στρατηγοί τα είχαν συμφωνήσει με τον μεσιέ Μιλόσεβιτς και το κράτησαν μυστικό. Αλλά μέσα στούς γνήσιους, μπλεχτήκανε και οι φονιάδες και έχουμε αυτό που έχουμε σήμερα.  Έλα όμως που κάτι έγινε και άργησε το μακελειό να γίνει μερικά χρόνια !!! Και φτάνουμε στον πόλεμο του Κοσσυφοπέδιου που έγινε της...απαυτής και νόημα ή αποτέλεσμα ΔΕΝ βγήκε και το μόνο που καταφέρανε είναι να πληρώσει η υγεία ακόμη κι αυτών που δεν είχαν ανάμιξη και θα την πληρώνει για εκατοντάδες χρόνια ακόμα.>>

Πουτάνα Αμερική. Φύγανε όλα τα παράσιτα της Ευρώπης και πήγανε να εγκατασταθούνε σε νέα γη αφού φροντίσανε να εξοντώσουνε τους γνήσιους κατοίκους αυτής της γης. Που αγοράζανε και πουλάγανε ανθρώπους κλεμμένους από άλλη γη και τους βασάνιζαν ή σκότωναν σαν να ήταν ζώα προς σφαγή. Που δημιουργήσανε την φράση: φυλετική διάκριση. Που βάλανε την Θεά Αθηνά στην μέση της θάλασσας και την ντύσανε με άσπρη χλαμίδα και της βάλανε στο χέρι και ένα δαυλό και την ονομάσανε <<Άγαλμα της ελευθερίας.>> Ποιάς ελευθερίας ρε;;;; Της ελευθερίας που τους συμφέρει; Έτσι είναι η ελευθερία; Άσε που έχουν βάλει το τσουτσούνι τους σε όλους τους πολέμους μας. Από πρίν τον βαλκανικό, μέχρι αυτόν που θα γίνει σύντομα. Αυτοί που στην χώρα τους δεν τολμάς να κυκλοφορήσεις μετά τις 9 το βράδυ γιατί θα σε σκοτώσουν κάποιοι κομπλεξικοί, μιλάνε για ελευθερία. Αυτοί που μπήκαν στο Βιετνάμ και σκότωναν μωρά, μιλάνε για ελευθερία. Αυτοί που σκότωναν αμάχους στο Κόσσοβο, μιλάνε για ελευθερία. Όποιος στηρίζει την οικονομία του στην πώληση όπλων, ΔΕΝ είναι ελεύθερος. Όποιοι έχουν για αρχηγό κράτους έναν λεμέ που εγκρίνει την κατασκευή ατομικών υπερόπλων, ΔΕΝ είναι ελεύθεροι. Ελευθερία είναι να γράφεις αυτά που γράφουμε τώρα εμείς και να μην σε τρέχουνε στις φυλακές. Να μπορείς να βγείς στο δρόμο και να φωνάξεις ότι αυτός με τις ελιές στη μάπα σε φορολογεί άδικα και να μην σε κυνηγήσουν οι μπάτσοι. (δόξα τον Θεό, τώρα βγαίνει καλύτερη γενιά αστυνομικών.) Τελικά κύριοι, για όλα έφταιγε η πολύ ελευθερία. Η λάθος ελευθερία. Όπως αυτή της TV που στα Cartoon δείχνουν μαχαιρώματα και άντερα έξω και τα βλέπουν τα παιδάκια και θέλουν να κάνουν τα ίδια. Μόλις και προλάβαμε ένα παιδάκι την ώρα που πήγαινε να βάλει καρφίτσες στα μάτια του, επειδή το είχε δει στα παιδικά προγράμματα. Νόμιζε ότι και αυτό δεν θα πάθαινε τίποτα, όπως και ο ήρωάς του στο τάδε Cartoon. Μήπως πρέπει να πουμε για τις δολοφονίες που κάνουν πεντάχρονα παιδιά (μωρά) στον παιδικό σταθμό ή τελοσπάντων ότι είναι αυτό; Το έχετε δει στην TV πολλές φορές, να συμβαίνει στην Αμερική.  <<Η μεγάλη Πόρνη>> όπως την αναφέρει ο Νοστράδαμος. Αυτή που πάει με όλους και τους κερατώνει τι άλλο μπορεί να είναι; Αρχίσαμε από τον Θεό Μητσό και το φτάσαμε εδώ. Τελικά κάνετε καλή παρέα. Και επειδή με τους κρυψίνους και δειλούς που έχουμε μπλέξει, ένα πόλεμο δεν θα τον γλιτώσουμε, τουλάχιστον ζητήστε τους να βγάλουν νόμο να ορκίζονται και οι στρατιωτικοί όχι μόνο πίστι και αφοσίωση στην πατρίδα όπως βάλανε εσάς και μας να κάνουμε, αλλά και ΣΕΒΑΣΜΟ στον Έλληνα στρατιώτη που είναι υποχρεωμένος να υπακούει έστω και σε λάθος διαταγές που θα του στοιχίσουν την ζωή του. Και για να τελειώνουμε με αυτό το κεφάλαιο, σας θυμίζουμε να μην ξεχνάτε ότι ΕΣΕΙΣ φτιάχνετε το μέλλον σας. Αν σεβαστείτε το μυρμήγκι, θα σεβαστείτε τον εαυτό σας. Αν σεβαστείτε τον εαυτό σας, θα σεβαστείτε τα παιδιά σας. Κι αν σεβαστείτε τα παιδιά σας, τότε το μέλλον σας ανήκει, γιατί και εκείνα θα βαδίζουν στις βάσεις που χτίσατε εσείς. Οι ΈΛΛΗΝΕΣ !!!

 

Η  ΤΙΜΩΡΙΑ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑ.

Τον Μανωλιό τον βάλανε σ' ένα καράβι μούτσο και βγήκε ένα σκυλόψαρο και... τούπε καλημέρα. Του λέει το σκυλόψαρο: Εγώ που ξέρω τα πολλά και συ τα τόσα λίγα, μήπως ξέρεις από που βγαίνει η λέξη ΣΟΙΜΟΙΤΕΙΣ; Από κάποιον που είναι κολλητός με τους Εβραίους...είπε ο Μανωλιός. ΑΑΑΑ, μα έτσι εξηγείται λοιπόν !!! (λέει το σκυλόψαρο). Τί εξηγείται; (ρωτάει ο Μανωλιός.) Και του απαντάει το σκυλόψαρο: Φίλε μου, μόλις μου έλυσες ένα ερώτημα που με βασανίζει τόσα χρόνια. Να, ψάχνω αυτόν τον ...σούστη τον Ιούδα να τον φάω ζωντανό και δεν ήξερα το πότε θα είναι η επόμενη μετενσάρκωσή του και σαν ποιός θα εμφανίζεται τώρα. Λέω, δεν θα κάνει ένα μπανάκι στη θάλασσα; Θα τον γραπώσω να πάρω εκδίκηση για την ώρα που ο Χριστός έπιανε τα ψάρια και τάκανε χριστόψαρα, εκείνος μου πέταξε πάνω μου ένα σκύλο και μ' έκανε σκυλόψαρο. Και τώρα ξέρω ποιός είναι. Άκου λοιπόν: Ο Ιούδας φίλησε τον Χριστό στο όρος των ελαιών, για να γνωρίσουν οι ρωμαίοι ποιόν να συλλάβουν. Μετά από αυτό, ο Θεός τον εκδικήθηκε και του έβαλε στη φάτσα για να τον γνωρίζουν όλοι, ολόκληρο το όρος των ελαιών, ΜΑΖΙ με τις ελιές. Και του έδωσε και το ανάλογο όνομα για να ξέρει ο κόσμος με ποιούς το μέρος είναι και ότι ΑΥΤΟΣ είναι η μετενσάρκωση του Ιούδα. ΣΟΙΜΟΙΤΕΙΣ.  (καλά το έγραψα;) Ρε συ...Μήπως ξέρεις σε ποιά παραλία κάνει μπάνιο;;;!!!;;;

 

ΠΕΡΙ  ΑΡΧΗΓΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ. 

(Για να μαθαίνουν οι μικροί και να ξαναμαθαίνουν οι μεγάλοι.)

Αρχηγός κράτους, δεν είναι αυτός που σε κυβερνά, αλλά αυτός που ΕΣΥ του δίνεις εντολές να κάνει για σένα. Κυβερνώ ένα καράβι = το πάω όπου θέλω εγώ. Είσαστε καράβια; Αν όχι, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω μήπως και ξυπνήσετε. Η λέξη ΑΡΧΗΓΟΣ έχει παρεξηγηθεί ηθελημένα τον τελευταίο καιρό κι έχει χαθεί η έννοιά της με την πάροδο του χρόνου. Έχει συγχωνευθεί με την λέξη ΗΓΕΤΗΣ. Ενώ ΗΓΕΤΗΣ βγαίνει από το ρήμα ΗΓΟΥΜΑΙ που σημαίνει πάω μπροστά, καθοδηγώ. Άρα, αυτός που καθοδηγεί δεν καθοδηγείται. Κι έτσι αφαιρεί από τους άλλους το δικαίωμα να του λένε τι θέλουν από αυτόν και κάνουν ότι θέλει εκείνος αναγκαστικά. Με τον τρόπο αυτό, χάνεται η δημοκρατία και δημιουργούνται οι διάφοροι -ισμοί. Όπως ο Μαρξισμός, ο Κομμουνισμός, Λενινισμός, ΣΟΙΜΟΙΤΕΙΣΜΩΣ, και λοιπά. Αυτοί οι -ισμοί δημιουργούν κάποιους αρχηγούς τους οποίους και εσείς ακολουθείτε. Γιά να πάει ο κόσμος μπροστά, θα πρέπει να αλλάξει η λέξη ΑΡΧΗΓΟΣ - ΗΓΕΤΗΣ και να γίνει: ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ή ΕΚΛΕΧΘΕΙΣ. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν ΗΓΕΤΗΣ. Ο Θεμιστοκλής, ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ήταν ΗΓΕΤΕΣ. Ο αρχηγός - ηγέτης, δημιουργείται στις μεγάλες και κρίσιμες στιγμές. Πριν από αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές, λεγόταν: ΕΚΛΕΧΘΕΙΣ - ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ. Είδατε πόση δύναμη έχουν οι λέξεις; Αρχηγός του κράτους; Αρχηγός του εαυτού σου δηλαδή; Εάν δεν είσαι εσύ αρχηγός του εαυτού σου, τότε είσαι υποχείριο. Διότι ΕΣΥ είσαι το κράτος. Χωρίς εσένα, δεν υπάρχει κράτος. Αν φύγετε όλοι από την Ελλάδα, τότε θα υπάρχει μόνον <<Πρώην Ελληνική Γη.>> Εφόσον είστε ακόμη εδώ και πατάτε σε αυτά τα χώματα, είστε το ΚΡΑΤΟΣ που ΚΡΑΤΕΙ αυτή την γη. Ειδάλλως αν φεύγατε και πηγαίνατε αλλού, θα ήσασταν ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. Όπως κάνουνε τα πολυ-α-γαμημένα μας αδέλφια οι Αλβανοί. (μήπως έκανα κανένα ορθογραφικό λάθος;) Δώστε λοιπόν στον ΡΥΘΜΙΣΤΗ σας να καταλάβει ότι πρέπει ΑΥΤΟΣ να πράττει αυτά που θέλετε εσείς και όχι ΕΣΕΙΣ αυτά που θέλει ΑΥΤΟΣ. Να προσπαθεί με τις γνώσεις του να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον των συμπολιτών του. Αυτών που τον εξέλεξαν σαν καλύτερο γνώστη των πραγμάτων, μεταξύ άλλων συμπολιτών του. Αυτών, που ελπίζουν ο εκλεχθείς τους να χρησιμοποιήσει την σοφία του για σωστές επιλογές, προγράμματα και πράξεις.

 

ΑΘΗΝΑ  ΚΑΛΕΙ  ΚΡΗΤΗ. OVER !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι καλλιεργείτε γη και ζείτε από τα έσοδα των καρπών της. Μην αγοράζετε σπόρους πατάτας ή οτιδήποτε άλλο από ξένες εταιρείες, ιδίως Αμερικάνικες. Διότι οι σπόροι είναι μολυσμένοι και δηλητηριάζουν την γη και είναι και κλωνοποιημένοι. Δεν θα μπορέσετε πλέον να έχετε σωστή σοδειά επειδή θα χαλάσει το χώμα και εκτός αυτού υπάρχει ολόκληρη πλεκτάνη στη μέση. Οι σπόροι αυτοί δεν ξαναφυτεύονται, δεν ξαναβγαίνει φυτό παρά μόνο εάν τους αγοράσετε από την ίδια εταιρεία. Που σημαίνει ότι η μάννα γέννησε μιά κόρη και την έκανε έπειτα στείρα για να γεννάει μόνο αυτή και να πουλάει τα παιδιά της. Που ξανασημαίνει ότι αν καταστραφεί η εταιρεία που παράγει τους κλωνοποιημένους σπόρους, ζήτω που χαθήκατε και ζήτω που εξαφανίστηκε από προσώπου γης η ντομάτα, πατάτα, και λοιπά. Να φυτεύετε και να σπέρνετε ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΡΟΥΣ. Θέλουνε να σας κρατάνε δικούς τους. Παγκοσμιοποίηση βλέπετε. Μην γίνετε ρομπότ. Θέλετε απόδειξη για του λόγου το αληθές; Αγοράστε ένα μήλο εισαγωγής, και κατα προτίμησιν Αμερικάνικο. Και άμα δείτε σπόρο μέσα, εμείς θα κάτσουμε να μας γεμίσετε τον κ.... με μπέικον. Μόνο ένα μικρό σπόρο μουχλιασμένο θα βρείτε. Αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι όλα τα προϊόντα που παράγει η γη να έχουν χάσει την γεύση και το άρωμά τους. Μήπως δεν το ζείτε κάθε μέρα; Και επιτέλους, λένε ότι η Κρήτη γεννάει άντρες. Πολεμήστε τους να το αποδείξετε. Δεν καταλάβατε ότι και το ψωμί έχασε την γεύση του από τότε που ο Παπανδρέου κατάργησε τα μεν αλεύρια για να φέρει τα δε ;!;! Από το 1981. Τι σιτάρι φυτεύουνε; Προσοχή λοιπόν και μετά από όλα αυτά όποιος ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ, μόνο Κρητικός δεν είναι. Θα σας κάνουνε να φοράτε φουστάνια.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της 25 Μαϊου 2001:  Πριν 3 μέρες είχαμε βάλει την πιό πάνω ανακοίνωση για τα κλωνοποιημένα προϊόντα και σπόρους. Σήμερα, 25 Μαϊου 2001, ανακοινώθηκε στο ράδιο και τηλεόραση κάτι σχετικό για κλωνοποιημένα προϊόντα που θα αποσυρθούνε από την κυκλοφορία. Αυτό σαν απόδειξη να μην λέτε ότι γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι. Εμείς, σας προειδοποιήσαμε. Τώρα όσον αφορά το από που τα ξέρουμε, αφήστε το σε εμάς. Αρκεί εσείς να ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, και η τιμωρία για τους ενόχους είναι πολύ κοντά.

 
 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com