e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΗΣ  ΛΕΞΕΩΣ:

"ΜΑΛΑΚΑΣ"

 

Πριν αρχίσω να γράφω για αυτήν την τόσο μάλλον εξ' επίτηδες παρεξηγημένη λέξη, λέω καλύτερα να σας δώσω πρώτα μία ωραία εικονίτσα της παναγίας της δουλευταρούς από την μουνή "Εκνευρισμένου". Πού στο διάολο πήγε, εδώ την είχα. Άσε, όταν την βρω θα την βάλω. Προς το παρόν πάρτε μία άλλη υπέροχη να δείτε στάχτη στα μάτια που σας έβαλαν.

 

Είναι η εκκλησία της Sacre Coeur στην Γαλλία. Είδατε ΤΙ βλέπατε αλλά "δεν το βλέπατε;" Σχεδίασαν το Columbia πριν από το Columbia. Μέχρι και τον πιλότο (αστροναύτη) έβαλαν εκεί πέρα που είναι το πιλοτήριο. Τον διακρίνετε καθαρά στην φωτογραφία. Ένας άγγελος. Με τον ίδιο τρόπο που σχεδίασαν τον χριστό ενώ δεν υπήρχε. Με τον ίδιο τρόπο που σας εμπέδωσαν ότι ΜΑΛΑΚΑΣ είναι εκείνος που βαράει αλύπητα το πτηνό του μέχρι να του τα ξεράσει όλα. Τα λέω λίγο χύμα και πεζοδρομιακά, αλλά η εποχή είναι χυδαία και θέλει χυδαιότητες. Την χυδαιότητα της λέξεως ΜΑΛΑΚΑΣ όμως, εγώ θα τους την βάλω στον πισινό για να θυμούνται ότι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουν να παίξουν με τους Έλληνες, κινδυνεύουν να τους φτύνουν στον δρόμο ακόμη και τα νεογέννητα μωράκια.

Ο Ελληνικός λόγος κρύβει πολλά μέσα του. Είναι προφορικός, ή αλλιώς ακουστικός και γραπτός. Η Ελληνική γλώσσα είναι Συμπαντική και σίγουρα η γλώσσα που κυριαρχούσε σε αυτόν τον πλανήτη από γενέσεως του ανθρώπου. Ας δούμε τί κρύβει μέσα της η λέξη "Μαλάκας" ή "Malakas".

Θα την αποκωδικοποιήσω από την Αγγλική πρώτα, για να δείτε ότι και οι Άγγλοι Ελληνικά μιλάνε χωρίς να το ξέρουνε.

Στις Φιλιππίνες, η ιστορία για την δημιουργία του πρώτου ανθρώπου, λέει ότι ο πρώτος άνθρωπος ονομάστηκε.... Malakas.

Η αλήθεια κρύβεται εκεί που δεν υπάρχει περίπτωση να την ψάξετε. Εδώ θα διαπιστώσετε ότι η λέξη "Μαλάκας" σημαίνει "Άνθρωπος" και τίποτα άλλο.

 

MA - L - AKAS

MA = Γη, Μητέρα.

ΑΚΟΣ = Φάρμακο, Γιατρικό, Χημικό.

Το φάρμακο είναι ένα χημικό προϊόν.

L ή EL ή ΕΛ, = Φως, φωτεινός. Εξ ου και οι "πεφωτισμένοι" ή αλλιώς οι γνωστοί μας illuminati.

 

Αποκωδικοποίησις:

Προσέξτε ότι στην μέση βρίσκεται το L (ΕΛ).

Αναμειγνύοντας την Γη (ΜΑ) με ένα συγκεκριμένο Χημικό, (ΑΚΟΣ) έχουμε ένα δημιούργημα από αυτή την ένωση. Το Ονομάζουμε ΜΑΑΚΟΣ ή ΜΑΚΟΣ. Επειδή είναι δημιούργημα προερχόμενο από κάπου κι επειδή είναι αρσενικό, το ΑΚΟΣ αλλάζει σε ΑΚΑΣ. Δηλαδή, ο ΑΚΑΣ. Επειδή έπρεπε να μείνει στους μυημένους η κρυφή αυτή γνώση, έβαλαν και την υπογραφή τους στην μέση. Δηλαδή, στην μέση, αυτοί που εμπλέκονται με την δημιουργία της ΜΑ με το ΑΚΟΣ είναι οι L ή ΕΛ. Με λιγότερα λόγια τώρα:

Οι δημιουργοί του ΜΑΑΚΑ είναι οι ΕΛ.

Οι δημιουργοί του ΜΑΛΑΚΑ είναι οι ΕΛ.

Οι δημιουργοί του MALAKA είναι οι L.

Οι δημιουργοί αυτού που έγινε με Γη και χημικό, είναι οι ΕΛ.

Οι δημιουργοί του ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι οι ΕΛ.

 

Με περισσότερα λόγια τώρα:

Αυτοί που πήδηξαν, εκφύλισαν, έκαναν γενετικά πειράματα με το ανθρώπινο είδος, είναι οι ΕΛ. Το ανθρώπινο είδος ήταν τέλειο πριν καταλάβουν τον πλανήτη οι ΕΛ και το εκφυλίσουν. ΝΑ πώς βγαίνει μόνη της η αποκωδικοποίηση της ιστορίας του Προμηθέα. ΝΑ γιατί δολοφόνησε το ιερατείο τον Αισχύλο όταν αποκάλυπτε. Να γιατί........ κ.λ.π, κ.λ.π.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το ΕΛ δεν σημαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ. Σημαίνει "Φωτεινός, πεφωτισμένος, μύστης, γνώστης".

Αυτοί οι ΕΛ, ήταν οι Κλέφτες του φωτός, της γνώσης ας πούμε. Διότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν οι φωτεινοί, οι γνώστες, οι μύστες. Δεν ήταν ονομασία αλλά τίτλος. Οι συνεργάτες των ΕΛ, των κλεφτών του φωτός, της γνώσης, του μυστικού, είναι αυτοί που πουλάνε βιβλία και τους εκθειάζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012.

Θα γίνει το μεγάλο σχέδιο της καταστροφής μας, όπως το προσχεδίασαν για όταν θα ξυπνήσουμε. Τώρα έχουμε αφυπνιστεί. Για τους χριστιανούς ούτε λόγος να γίνεται. Είναι οι στρατιώτες τους. Θα δείτε ΠΩΣ θα γυρίσουν τα πράγματα και θα τα κάνουν να φαίνονται όπως θέλουνε εκείνοι. Να είστε παρατηρητές των γεγονότων. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει το κακό. Αυτά τα ψιλά γράμματα, μία άλλη φορά. Μπορείτε όμως να στέλνετε τις απόψεις σας στο e-mail μου και να τις δημοσιεύω στην σελίδα των σχολίων σας. Μέσα εκεί θα βρείτε και τον τρόπο να σταματήσει ο επικείμενος χαμός που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα. Στο κεφάλαιο "Η αλήθεια για τους Έψιλον", θα βρείτε κι άλλα πολλά ξεσκεπαστικά πράγματα.

 

Εγώ, ανήκω στους σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Εσείς; Αποφασίστε !!!

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com