e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.

Μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας όποια και να είναι, πατώντας πάνω στο εικονίδιο αριστερά, του e-mail. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται σε αυτή την σελίδα και με την πρώτη ευκαιρία θα υπάρξουν οι απαντήσεις μας από κάτω.

 

 

* ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ !!! *

Άρθρο σκεπτόμενων πλέον Ελλήνων.

Ο χριστιανισμός πνέει τα λοίσθια.

Όταν διαβάσετε το παρόν άρθρο, του αναγνώστη με το ψευδώνυμο "Ιουλιανός", πηγαίνετε και στον κάτω σύνδεσμο για

ένα τελικό χτύπημα στους γλοιώδεις δολοφόνους του έθνους μας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΩΡΑ !!!

http://www.roussos.hellasforever/yehoshua2.html

 

Όταν στην μέση ηλικία, μου προέκυψε η ανάγκη να ερευνήσω και πάλι την θρησκεία –την «δική μας» φυσικά την ορθοδοξία- μετά από 5 χρόνια μελέτης και ενώ είχα ξεκινήσει με θετική προσέγγιση, κατέληξα στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Και ξαφνικά διαπίστωσα γύρω μου, ότι στο ίδιο με εμένα συμπέρασμα , ανεξάρτητα με εμένα, είχαν καταλήξει και όσοι είχαν μελετήσει και αυτοί τις «άγιες γραφές».

Οι υπόλοιποι, οι οποίοι συνέχισαν να λένε ότι ο χριστιανισμός είναι κάτι καλό ή άκακο ή αδιάφορο, ήταν απλά αυτοί οι οποίοι δεν είχαν ΙΔΕΑ τι γράφουν οι ‘άγιες γραφές’, αλλά ούτε ήθελαν να μάθουν.

 

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι αρνητικό για τον βουδισμό, ινδουισμό, σιντοισμό, κλπ.

 

Μελετώντας τον χριστιανισμό μου λύθηκαν όλες οι απορίες σχετικά με το θέμα της διαφοράς της οπισθοδρομικής σημερινής Ελλάδας από τις πολιτισμένες χώρες (γιατί άραγε οι ξένοι είναι πιο οργανωμένοι, δίκαιοι, αξιοκρατικοί, απλοί, αγαπούν τη γνώση, περισσότερη δημοκρατία, όχι οχλοκρατία, καθόλου σχεδόν διαφθορά, τέχνες, επιστήμες, γράμματα, κλπ, κλπ.;). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ή ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Δανία, η Φινλανδία, κλπ.,κλπ.. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ‘ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ’ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. Όλα ξεκινούν από το μυαλό μας, από την παιδεία. Εκεί η παιδεία είναι ανεξάρτητη! Δεν μαθαίνουν άγιος ο θεός , άγιος ισχυρός, και έχει ο θεός, κλπ. Μαθαίνουν την ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΗΣΗ, ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ , όχι τις ασυνάρτητες αηδίες κάποιου αρρωστημένου εγκέφαλου.

 

Το παρόν το αφιερώνω σε όλους τους φίλους και γνωστούς μου, οι οποίοι –‘συμπτωματικά’ ΟΛΟΙ -δεν έχουν μελετήσει την αγία γραφή (στην οποία όμως συνεχίζουν να πιστεύουν!) ή υποστηρίζουν ότι όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο, ή δεν ασχολούνται, αλλά πιστεύουν ότι είναι μια καλή διδασκαλία και πρέπει να διδάσκεται στα παιδιά, αλλά κυρίως το αφιερώνω σε αυτούς που πιστεύουν ότι ο χριστιανισμός δεν παίζει πλέον κανένα αρνητικό ρόλο στην κοινωνία μας.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί κατάστρεψε ότι ποιο πολύτιμο είχε δημιουργήσει ο άνθρωπος από την στιγμή που εμφανίστηκε στην γη: τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, τις τέχνες, το θέατρο, τις επιστήμες, την φιλοσοφία, τον αθλητισμό και άλλα αναρίθμητα!

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί κατάργησε τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (τους πραγματικούς, όχι τους Coca Cola σημερινούς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μίλησε για ΑΓΑΠΗ αλλά έφερε το ΜΙΣΟΣ: θρησκευτικές μισαλλοδοξίες, κυνήγι Εβραίων, αιρετικών, εθνικών, κά (ο πρώτος ρατσιστής- εναντίον των Εβραίων – στον κόσμο ήταν ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος με πλούσια βιβλιογραφία εναντίον αυτού του λαού με τις χειρότερες των ύβρεων)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μίλησε για ΙΣΟΤΗΤΑ και εννοούσε τη ΣΚΛΑΒΙΑ. Η μισή αφρικανική ήπειρος μεταφέρθηκε από χριστιανούς εμπόρους σάρκας στην Βόρεια Αμερική κάτι που δεν είχε παγκόσμιο προηγούμενο του.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μίλησε για ΕΙΡΗΝΗ αλλά έφερε τον ΠΟΛΕΜΟ (Σταυροφορίες, συνεχείς κατακτητικούς πολέμους των Ισπανών, Πορτογάλων, Άγγλων, σε όλο τον κόσμο, με μοναδικό σκοπό την καταλήστευση του φυσικού πλούτου των άλλων λαών). Και πριν γινόντουσαν πόλεμοι, αλλά πχ. Οι Ρωμαίοι, ο Μ Αλέξανδρος δεν άλλαξαν την θρησκεία ή τον πολιτισμό του κατακτημένου. Εκτός αυτού έφτιαξαν δρόμους, πανεπιστήμια , ιατρικά κέντρα (Ασκληπεία) με αποτέλεσμα να αναδειχθούν οι ‘κατακτημένοι ‘ πολλές φορές σε υψηλότερο επίπεδο από τον κατακτητή όπως η Αλεξάνδρεια, η Αντιόχεια, κλπ.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μας ζητάει να απέχουμε από τις αμαρτίες του ΣΕΞ, ποτού, διασκέδασης και οι παπάδες κάνουν ΟΡΓΙΑ που οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα έκανε ποτέ.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μίλησε για ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ και ανεκτικότητα αλλά έφερε το ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΑ (ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΚΑΨΙΜΟ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ).

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί αφιέρωσε πάρα πολλή φαιά ουσία για να επινοήσει όσο το δυνατόν φρικτότερα βασανιστήρια ανθρωπίνων πλασμάτων, τα οποία το μοναδικό τους θέμα ήταν ότι εικάζετο ότι είχαν διαστρεβλώσει κάποιο κόμμα ή άλλο σημείο στίξης ή είχαν ερμηνεύσει διαφορετικά τις …άγιες  γραφές του εκάστοτε χριστιανικού ιερατείου.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί οι πρώτοι χριστιανοί (που υποτίθεται ότι ήταν και πιο αγνοί) έπιασαν στα καλά των καθουμένων στον δρόμο-στην Αλεξάνδρεια-την μαθηματικό ΥΠΑΤΙΑ, την έκοψαν σε κομμάτια χρησιμοποιώντας όστρακα ενώ ήταν ζωντανή, έψησαν τα υπολείμματα της  στα κάρβουνα, και τα περιέφεραν στους δρόμους ευχαριστημένοι από την πράξη τους. Από τότε ποτέ κάποιος ορθόδοξος κληρικός δεν παραδέχθηκε επίσημα ότι αυτό δεν αποτελούσε κάποια σωστή πράξη. Το έτος 2000 μάλιστα ορίστηκε ως το έτος Κυρίλλου (της Αλεξανδρείας, αυτός που προέτρεψε το χριστιανικό πλήθος σε αυτό το έγκλημα). Πιστεύω ότι ο ανθρώπινος νους αλλά και ο εγκέφαλος οποιουδήποτε ΖΩΟΥ ή ΖΩΝΤΑΝΟΥ οργανισμού (αν δεν έχει πρωτύτερα βέβαια μυηθεί στον μουσουλμανισμοχριστιανισμό) δεν μπορεί να συλλάβει ή να εκτελέσει παρόμοια πράξη.    

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί εμφανίστηκε ως ο προστάτης των ΑΔΥΝΑΤΩΝ και έγινε ο αποτελεσματικότερος μηχανισμός ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ στα χέρια της εξουσίας

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μας έχει καταντήσει ξενομανείς, ενώ οι ξένοι μελετούν και θαυμάζουν τους αρχαίους προγόνους μας, ενώ εμείς έχουμε μάθει ότι είναι ‘ξεπερασμένοι, αρχαίοι, ειδωλολάτρες, κλπ.’

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μαζί με τα κυκλώματα των κατάλληλων εργολάβων είναι ο πρώτος ο οποίος καταπατά τα καμμένα δάση (πχ. Πεντέλη-μαιζονέτες για τους κληρικούς)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί στην τελευταία μεγάλη καταστροφή δασών στην Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα ανακοίνωσε ότι από όλη την αμύθητη περιουσία του θα δώσει το φοβερό ποσό των 500.000 € με αδιευκρίνιστους όρους για το αν θα δοθεί τελικά ακόμα και αυτό, που, πως , σε ποιους, κλπ. όταν σε αντίστοιχους εράνους που θα έχει διενεργήσει θα έχει μαζέψει πολλαπλάσιο ποσό και όταν ιδιώτες δίνουν ποσά πολλαπλάσια αυτού.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έκανε τους μεγαλύτερους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ στην ιστορία ΑΓΙΟΥΣ (Κων/νος, Θεοδόσιος, Ιουστινιανός), ενώ τους ήρωες παπάδες που πολέμησαν για την ελευθερία και την αποτίναξη του ζυγού ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ δεν τους έκανε ΤΙΠΟΤΑ!!!

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ακόμα και σήμερα ο μεγάλος ηγέτης που δηλώνει φανατικός χριστιανός (ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ν.) είναι ίδιος και  απαράλλακτος με τους ΑΓΙΟΥΣ χριστιανούς δολοφόνους του παρελθόντος (μεσαίωνα).

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έφερε τον υποτιθέμενο αληθινό ένα και μοναδικό (αλλά και στυγνό, ζηλόφθονο, αιμοβόρο) θεό στα πολυποίκιλα, διαφορετικά,  και δημοκρατικά ανθρώπινα μυαλά των ανθρώπων και τον επέβαλε με τη ΒΙΑ στους Έλληνες, Ρωμαίους, Πολυνήσιους, Αυστραλούς, Αμερικανούς, Καναδούς αυτόχθονες, ΙΝΚΑΣ, ΜΑΓΙΑ, Αφρικανούς, Ασιάτες, οι οποίοι μέχρι τότε ζούσαν σε αρμονία με το περιβάλλον.

   

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μας έμαθε ότι το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, τα ζώα, τα δένδρα, η φύση ολόκληρη είναι ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ, απλά κατασκευάσματα του θεού τους για τον άνθρωπο, ο οποίος μπορεί να τα χρησιμοποιεί κατά βούληση προς το συμφέρον του και έτσι απέκοψε τον άνθρωπο από το ΤΗ ΦΥΣΗ και κατάστρεψε την αρμονία που υπήρχε (ΒΛ. σχετικά παλαιά διαθήκη).

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ο μοναδικός σκοπός του ήταν , είναι και θα είναι να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία μην έχοντας κάποια σταθερή ιδεολογία, αλλάζοντας την κατά το δοκούν και τα εποχιακά συμφέροντα του: οι πρώτοι χριστιανοί δεν έπιαναν όπλο στα χέρια τους , μόλις ανέλαβαν την εξουσία – αυτοκράτωρ Κων/νος- ΕΠΡΕΠΕ ξαφνικά να πολεμούν για την πίστη του θεού. Απαγόρεψαν την μουσική και το θέατρο και τώρα εμφανίζονται ως παπαροκάδες και διοργανώνουν συναυλίες για να μαζέψουν πελατεία. Απαγόρεψαν τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και τον αθλητισμό και τώρα τρέχουν στα στάδια να υποδεχθούν την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ή όποιον άλλον διαπρέπει. Απαγόρεψαν τις επιστήμες και την ιατρική και οι άνθρωποι πέθαιναν με ματζούνια και προσευχές, χωρίς ιατρούς στον μεσαίωνα αλλά τώρα πάνε στα νοσοκομεία και  στο ΜΑΙΑΜΙ να θεραπευτούν!

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ήταν σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα η πρώτη θρησκεία στον κόσμο, η οποία άσκησε σε επιστημονικό επίπεδο (οι πρώτοι ‘Άγιοι’ πατέρες και προπαγανδιστές σπούδασαν στις καλύτερες ακαδημίες της εποχής –πριν τις καταστρέψουν) την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κάνοντας το ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ. ‘Άξιοι’ συνεχιστές του ήταν ο ΣΤΑΛΙΝ και ο ΧΙΤΛΕΡ οι οποίοι μιλούσαν για ειρήνη και εννοούσαν πόλεμο (υπουργείο ΑΜΥΝΑΣ αντί ΠΟΛΕΜΟΥ, arbeit macht frei – η εργασία …ελευθερώνει, στα στρατόπεδα φυλακισμένων, κλπ)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ενώ μου λέει ότι αν έχω φάει πριν μεταλάβω ή αν δεν εξομολογούμαι τακτικά θα πάω στην κόλαση, ενώ δεν μου απαντάει που θα πάει ο Γιαπωνέζος , ο Ινδός ή ο Κινέζος, ο οποίος δεν έχει μεταλάβει ποτέ του ούτε έχει εξομολογηθεί.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μας φέρεται ως ηλίθιους, ποίμνιο και δούλους ακόμα και σήμερα: ο αρχιεπίσκοπος του μας λέει ότι δεν τον αφήνουν οι ιατροί να πάει 20 λεπτά με το αεροπλάνο στην ΤΗΝΟ να προσευχηθεί (προτρέπει να πάνε όμως οι αφελείς να δώσουν λεφτά και να προσευχηθούν και για αυτόν) αλλά του επιτρέπουν να πάει υπερατλαντικό ταξίδι 12 ωρών στο ΜΑΙΑΜΙ! Ενώ και στις 2 περιπτώσεις θα έκανε το ταξίδι με σκοπό να γίνει καλά!!! Και μάλιστα η κοντινότερη περίπτωση της ΤΗΝΟΥ, θα ήταν και σύμφωνη με τα πιστεύω του.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έχει αποβλακώσει τα ανθρώπινα λεγόμενα δημοκρατικά μυαλά –όπου έχει επικρατήσει- έτσι ώστε: οι αριστεροί, οι φιλελεύθεροι , οι επιστήμονες και όλοι σχεδόν οι νοήμονες άνθρωποι να μην του κάνουν –δημόσια κριτική, με αποτέλεσμα να τον αφήνουν να συνεχίζει την καταστροφική δράση του.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί όποιος έχει γράψει για τα εγκλήματα του έχει αφιερώσει τόμους ολόκληρους (πχ. Ο Σύγχρονος DESCHNER) ενώ τα εγκλήματα των πιο στυγνών  δολοφόνων ή θρησκειών ή πολιτικών κινημάτων (ναζισμός, κουμμουνισμός, κλπ) μπορούν να αναφερθούν το πολύ στις  λίγες μόνο σελίδες ενός βιβλίου.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έχει βάλει στο μυαλό των ανθρώπων ότι γίνονται θαύματα όποτε θελήσει ο καλός θεούλης του, με το αζημίωτον πάντα, αφού κανείς δωρίσει στην εκκλησία το σπίτι του, την περιουσία του, ή ότι άλλο έχει δυνατότητα! Ενώ ο καθολικός ΠΆΠΑΣ, επειδή απευθύνεται σε περισσότερο νοήμονες ανθρώπους πλέον (βόρεια και κεντρική Ευρώπη) και ελέγχεται καλύτερα ως προς αυτά που λέει, αναγνωρίζει μετά από διεξοδική μελέτη ως ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑΥΜΑΤΑ πχ. Ανανήψεις από ανίατες ασθένειες κλπ., περιπτώσεις οι οποίες στατιστικά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ μέσα στα στατιστικά ΠΛΑΙΣΙΑ που θεωρεί και η επίσημη επιστήμη ότι μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί (το ποσοστό αυτό-ίασης μάλιστα των επίσημων θαυμάτων της καθολικής εκκλησίας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ από αυτό της επίσημης επιστήμης!!!!!!)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έχει μάθει τον Έλληνα να μην βασίζεται πλέον ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, στην (Αριστοτέλεια) ΛΟΓΙΚΗ , τον ΝΟΜΟ (ούτε οι Θεοί του μπορούσαν να τον υπερβούν), τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (εκτός αν πιστεύετε ότι η οικογενειακή φαυλοκρατία που έχει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει κάποια σχέση με τη Δημοκρατία. Των Αθηνών, της Σπάρτης ή της σημερινής Νορβηγίας, Δανίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Γαλλίας, κλπ.)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί επέβαλε με τη ΒΙΑ τη θρησκεία της ΕΡΗΜΟΥ (η οποία φτιάχτηκε από τον Μωυσή για τους σκλάβους τους οποίους οδήγησε ελεύθερους, αλλά στην έρημο, και έπρεπε να τους πειθαρχήσει με κάποιο τρόπο) σε ελεύθερους, νοήμονες, ανδρείους ανθρώπους οι οποίοι αγαπούσαν τη φύση τις επιστήμες, τη ζωή , τη διασκέδαση, τις τέχνες το θέατρο, τον αθλητισμό, τη φιλοσοφία και τους μετέβαλε σε άβουλα όντα, δούλους, ποίμνιο, οι οποίοι έπρεπε να ζουν μέσα στην μεσαιωνική αθλιότητα χωρίς ελεύθερη γνώμη, δημοκρατία, διασκεδάσεις, ιατρική περίθαλψη, αποχέτευση, έρμαιο του αφέντη τους, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ! Γιατί ταίριαξαν ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ και όχι το αντίθετο και λογικό, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί έκλεισε το μακροβιότερο πανεπιστήμιο στην ανθρωπότητα, την επί 1000 χρόνια λειτουργούσα ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Πλάτωνα.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ο σημερινός κάτοικος του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ δεν γνωρίζει που βρίσκεται το μακροβιότερο και αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου, ενώ είναι δίπλα στο σπίτι του, ενώ γνωρίζει που είναι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, το έκτρωμα που έκτισε ο μέγας δολοφόνος Ιουστινιανός και το θεωρεί μάλιστα και αρχιτεκτονικό θαύμα, ενώ έχει γκρεμιστεί από ασήμαντους σεισμούς πολλές φορές ήδη- επί Ιουστινιανού την πρώτη φορά- και ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό-το ΑΝΤΙΘΕΤΟ, χτίστηκε πάνω στον Ελληνικό ναό της Αφροδίτης.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί εξαιτίας του, ο σημερινός κάτοικος του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ θεωρεί ότι η νέα Ρώμη και το σκοτεινό, κατάμαυρο νεορωμαϊκό κράτος, το οποίο ονομάζει Βυζάντιο, ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Το οποίο Βυζάντιο, ενώ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία της παγκόσμιας πολιτισμένης ανθρωπότητας (λόγω των εγκλημάτων, της βίας, της οπισθοδρόμησης και της καταστροφής του πολιτισμού) θεωρεί ο σημερινός Έλληνας ότι αποτελεί …………θετική εξέλιξη της ιστορίας του και ενώ δεν είχε ποτέ στα 1000 χρόνια ούτε έναν Έλληνα αυτοκράτορα. Και το οποίο αποδεδειγμένα κατάστρεψε όχι μόνο τον Ελληνικό πολιτισμό αλλά εντελώς ρατσιστικά και τον ΕΛΛΗΝΑ τον ίδιο ……!!!!!!! (στα συγγράμματα των χριστιανών πατέρων αλλά και στα διατάγματα των αυτοκρατόρων αποκαλούσαν ΕΛΛΗΝΑ και ΕΛΛΗΝΙΖΕΙΝ ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ότι χειρότερο μπορούσε να φανταστεί κανείς, έως  ότου το να σε αποκαλέσουν ΕΛΛΗΝΑ, ήταν ήδη αρκετό για να καταδικαστείς σε θάνατο. Το όνομα ΕΛΛΗΝ εξαφανίστηκε για αιώνες – ως το 1800+) .

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί κάποιοι από τους σημερινούς κατοίκους του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ πιστεύουν στα συναξάρια που διδάσκονται στο κατηχητικό, τα οποία περιγράφουν θαύματα στα οποία κάποιοι άγιοι κόλλησαν πάλι το κεφάλι τους ενώ τους το είχαν κόψει, έβρασαν σε καμίνια χιλιάδων βαθμών κελσίου αλλά δεν έπαθαν τίποτα και τα ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί ο σημερινός κάτοικος του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, απόγονος του Λεωνίδα, του Κίμωνα, του Αλκιβιάδη, του Μ. Αλεξάνδρου προσπαθεί να αποφύγει να υπηρετήσει την πατρίδα του στο σώμα του στρατού και αν το καταφέρει θεωρείται και ΜΑΓΚΑΣ. Ενώ αυτός που την υπηρετεί ΒΛΑΚΑΣ και επιπλέον ασχολείται και με το να πλένει τουαλέτες , να κάνει τον οδηγό κάποιων φαύλων, τον μουσικό, τον καψιμιτζή, κάθε άλλο παρά να μαθαίνει την πολεμική τέχνη για την άμυνα της χώρας του.

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί κατάντησε την ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, τον τελευταίο τροχό τη ΕΥΡΩΠΗΣ σε πανεπιστημιακό επίπεδο, παιδεία γενικότερα, σε αξίες, σε οργάνωση, αλλά πρώτο σε διαφθορά, τεμπελιά, απάτη, αδιαφορία ως προς τα κοινά (μόνο σε συζητήσεις άνευ ουσίας, για να περνάει η ώρα!). ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ (βλ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

Όπου θρησκευμάτων = ορθοδοξιστάν)

 

ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί μετά από όλα αυτά τα εγκλήματα (τα οποία αναφέρονται σε ολόκληρους τόμους, παρόλο που οι σχετικές πληροφορίες έχουν φροντίσει να εξαφανιστούν επιμελώς), οι εναπομείναντες ‘λογικοί’ χριστιανοί στις προηγμένες χώρες ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στο ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Ο ΓΙΕΣΟΥΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ που δεν ενήργησαν σύμφωνα με το θέλημα του!!!!!

 

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!

 

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ, ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!!!!!!

 

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΞ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΟΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΗΛΘΕ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ).

 

ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ;

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ (και τα Mcdonalds του, το παραμυθο-χόλυγουντ, το αυτοκινητάκι, το σπιτάκι, τον καφέ του-το χρυσό κλουβί, το οποίο απλά έγινε χρυσό γιατί κάποιοι κάποτε πριν 200 χρόνια-Γαλλική. Επανάσταση- ξύπνησαν και έβαλαν τον χριστιανισμό εκεί που του αξίζει-στο περιθώριο).

 

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ!!!!! ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99% ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΣΩΣΤΟ;

ΔΙΟΤΙ:

1. ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΙΔΑΞΕ, ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ή ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΜΟΙΧΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ, ΝΑ ΦΟΝΕΥΕΙΣ, κλπ.!

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ.

 

2. ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ (ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ) ΟΤΙ ΔΙΔΑΞΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ (η λέξη ΑΓΑΠΗ,  χωρίς να αναλύεται καν το γιατί, το πως, το μεταφυσικό ή φιλοσοφικό νόημα της,  αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο μόνο σημείο της διδασκαλίας του Γιέσουα, 2 συνεχόμενες φορές πχ. στο κατά ΜΑΡΚΟΝ. Ενώ η πραγματική διδασκαλία του χριστιανισμού, η Π. Διαθηκη, η οποία δεν πολυδιαφημίζεται την εποχή μας και η οποία μιλάει μόνο για  φόνους, απάτες, δόλο είναι αυτή η οποία απετέλεσε την ουσία και πράξη του ανά τους αιώνες!

 

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ τον χριστιανισμό γιατί

ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΠΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΒΙΒΛΟ ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΣΕ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;)!!!!!!!!!!! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!

 

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ Η’ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ή ΣΤΑ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ.

 

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΝΕΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ, ΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ, ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ.

ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.  

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΩ.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ,

ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΑΚΟΣ, ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΜΝΙΟ (ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΩ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΛΛΟ, ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ, ΔΡΟΜΟ).

 

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ:

 

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ/ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ (ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, κλπ.) ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΤΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ). ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ‘’…ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ’(?) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΕΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κλπ.

 

Και γιατί απορρίπτω μόνο τον χριστιανισμό και όχι άλλες θρησκείες; Απορρίπτω ΟΛΕΣ τις μονοθεϊστικές θρησκείες (ιουδαϊσμό και τις 2 αιρέσεις του: μουσουλμανισμό, χριστιανισμό). Γιατί βασίζονται στην ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δηλαδή κάποιος μίλησε με τον κυρίαρχο του σύμπαντος (Αλλάχ, Μωυσής, κλπ.) -αν είναι δυνατόν!!!-  και του αποκάλυψε ΟΛΗ την αλήθεια. Αυτό και μόνο είναι η αιτία που οδηγεί σε φανατισμό, μη ανεκτικότητα των άλλων, μίσος, κατάργηση της λογικής και όλα τα προαναφερθέντα.

 

Ελπίζω και εύχομαι να σας προβλημάτισα λίγο.

Αυτό και μόνο με ικανοποιεί.

Ποια είναι η απόλυτη αλήθεια δεν την γνωρίζω.

Το μόνο που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι ούτε πρόκειται να την μάθω.

Το γιατί το εξηγούν ο Πλάτων στον Τίμαιο, ο Σωκράτης (εν οίδα ότι ουδέν οίδα), κά.

Μόνο να την πλησιάσω μπορώ.  

ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com