e-mail:

epsilonband@yahoo.com

 

Αρχική Σελίδα

Βιογραφικό

Τα Βιβλία μου

Μακεδονικό Ζήτημα. (Σκορπιανό)

ΤΑΛΜΟΥΔ

Ο Πατριάρχης ΣΑΣ

Τα Άγια Ρεμάλια ΣΑΣ

Εγκύκλιος Αλλοδαπών

Οι Πωλητές του Βυζαντίου

Οι ΜεταΠωλητές του Βυζαντίου

ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ

Έτσι Άρχισαν Όλα

Ιερατείο σφαγέων του πλανήτη

Η Αλήθεια για τους ΕΨΙΛΟΝ

Αποκωδικοποίηση του ΜΑΛΑΚΑ

Υπέρ  Ελλήνων

Ο Μύθος του Κρίνου

BIG BROTHER

Περί Αρχηγού Κράτους

Πολιτικο - Ποιήματα

Κλαυσίγελοι

Διάφορα Χαμογελαστά

Βραβεία ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ

Βραβεία  "Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι"

Διαμαρτυρίες

Προτάσεις

Η μουσική μου

Διάσημοι ΕλευθεροΜασόνοι

Φωτογραφικό Υλικό

Αναμνήσεις μου

Σχόλια Αναγνωστών Ιστοσελίδας

 

 

 

Κόλαση  Forever !!!

 

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Το να γράφει κανείς βιογραφικά, είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη σαν να δίνεις στον άλλον στοιχεία για να αποφασίσει αν του κάνεις για να σε διαβάσει ή να σε απορρίψει χωρίς να σε έχει διαβάσει πρώτα. Κι αυτό είναι άδικο. Το θέμα είναι ότι ΚΑΠΟΤΕ, γεννήθηκα. ΚΑΠΟΤΕ θα πεθάνω. Γιατί λοιπόν να σας παραθέσω την βιογραφία μου εφόσον κι εσείς θνητοί είστε; Δεν θα με κρίνει κανείς εκτός από τον πιο αυστηρό κριτή, τον εαυτό μου. Και είναι πιστέψτε με, πάρα πολύ αυστηρός σε μένα.

Μόνο σε γενικές γραμμές μπορώ να σας δώσω μερικά στοιχεία.

 

1) Δεν είμαι αμόρφωτος.

2) Έχω πολλά βραβεία στο ενεργητικό μου.

3) Πήγα φαντάρος το 1980 με το "Έτσι Θέλω". Επειδή είχα πρόβλημα στο αυτί δεν με παίρνανε και αναγκάστηκα να βρίσω και να ξεφτιλίσω έξι άτομα του επιτελείου για να με πάρουν. Και με πήραν με τιμητική άδεια για αργότερα. Έτσι, τώρα δεν μπορεί κανένας γαμημένος ιερέας του "ιερατικού πανεπιστημίου Απατεώνων" που δεν πιάνει όπλο στα χέρια να μου την βγει από πουθενά, γιατί θα τον λιώσω.

4) Έχω σπουδάσει κι ανωτάτη πεζοδρομιακή. Σέβομαι τις πόρνες μα δεν σέβομαι τους πόρνους. Ειδικά ιερωμένους που παίρνουν ΠΙΠΕΣ. Κι όχι απ' το περίπτερο.

5) Ασχολήθηκα επιτυχώς με τις επιχειρήσεις.

6) Ασχολήθηκα επιτυχώς με την συγγραφή βιβλίων.

7) Μουσικός με Νο.1 επιτυχίες Rock σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

8) Προγραμματιστής σε Φινλανδικό studio μουσικής.

9) Απέρριψα θέση στην πολιτική από κόμμα που ήδη είναι στην βουλή, για να μην προδώσω τον Έλληνα, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν ουρά γι' αυτήν.

10) Την ξανα-απέρριψα, όταν ήμουν στο 12μελές Πολιτικό Συμβούλιο του Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) σαν επίτροπος παιδείας, Γραμματέας διαφωτισμού και Εκπρόσωπος Τύπου, επειδή εκεί μέσα βαράγανε μαλακία και δεν παρήγαγαν πολιτικό  λόγο, δεν είχαν πολιτικές θέσεις και ήταν επικίνδυνοι για το ανθρώπινο είδος. Τους καρφώθηκε η πολλή Ελλάδα στον ανεγκέφαλο εγκέφαλο.

11) Γραφίστας, φωτογράφος, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, μηχανικός αυτοκινήτων και πλοίων, επιπλοποιός, λουστραδόρος, κεραμιστής και πολλά άλλα επαγγέλματα που με βοήθησαν να ζήσω μέχρι και σήμερα, ενώ κάποιοι δήθεν ιερωμένοι ζούσαν αδούλευτα από αυτά που ρίχνατε εσείς στο καλάθι τους για τους πτωχούς. Ξέχασαν εξ' επίτηδες να συνεχίσουν μετά την λέξη "Φιλόπτωχον" με την λέξη "ιερέων". Κι όχι πτωχών συμπολιτών μας. Το "Τσεπ-Τσεπούμ" καλά κρατεί ακόμη.

Από το 1985 και βλέποντας ότι η ζωή πάει κατά διαόλου λόγω παπαδαριού και φιμωμένης σκέψης κι έκφρασης, αποφάσισα να σταματήσω να υπάρχω στα σαλόνια και πήγα οικειοθελώς στα αλώνια. Κατάφερα να κάνω το Αλώνι να γίνει Σαλόνι μου.

Έτσι, δεν πρόκειται να ακούσετε από μένα πλέον να αποκαλώ "κυρίους" κάποιους που δεν το δικαιούνται, ούτε και να ομιλώ στον πληθυντικό σε ένα μόνο άτομο, διότι δεν είμαι τυφλός ούτε και μεθυσμένος, δεν πίνω, δεν μεθώ.

Τις επιστημονικές ντοκτορές δεν τις γράφω γιατί δεν σας αφορούν. Αν τις γράψω, κάποιοι που βγαίνουν στην TV και παριστάνουν τους ειδήμονες θα πάνε  απευθείας στον Καιάδα.

Αυτά τα ολίγα.

Καλή περιήγηση και καλό ξύπνημα από τον λήθαργο.

 

 

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

 

Κατείχα κάποιες θέσεις που μπορούσαν να με οδηγήσουν μέσα στην Βουλή.

Όμως επειδή τις καρέκλες τις φτιάχνω εγώ κι όχι εκείνες εμένα, όταν είδα ότι έχω να κάνω με άτομα επικίνδυνα και ανόητα, δήλωσα παραίτηση από το κόμμα και πήγα στο σπιτάκι μου αφήνοντας τους Ελληναράδες να σώσουν την Ελλάδα μόνοι τους.

Άτομα που κυνηγούσαν τον οποιονδήποτε δεν απότασσε τα όσα του ζητούσαν, άτομα σχετικά μορφωμένα αλλά με τάσεις επιδείξεως και μερικοί από αυτούς τα βράδια βρίσκονταν στα μπαράκια με τις Ρωσίδες κι αυτό το ονόμαζαν: Δημόσιες Σχέσεις. Μάλλον Σεξουαλικές Σχέσεις είναι η σωστότερη φράση.

Δεν κινδυνεύουμε από καμία κυβέρνηση τόσο πολύ, όσο κινδυνεύουμε από ορισμένους που αυτο-αποκαλούνται Έλληνες επειδή έχουν διαβάσει ορισμένα βιβλία. Πατήστε στον σύνδεσμο παρακάτω για να κατεβάσετε όλα τα κείμενα παραιτήσεων εμού και υπολοίπων από το Π.Σ. και να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να μαντρώνεστε.

 

paraitiseis.zip

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2000. Giannis Fragoulis.

 

 

 

Ζούμε σε μία χώρα όπου με θυσίες αίματος καταφέραμε να έχουμε ελευθερία Λόγου και Έκφρασης ιδεών. Μπορούμε να γελάμε με οτιδήποτε. ΔΕΝ ζητάμε συγγνώμη από όσους προσβάλλονται είτε με τα γραφόμενα είτε με τις φωτογραφίες, διότι εμείς απλά γελάμε όταν εκείνοι μας σφάζουν όταν δεν τους προσκυνάμε. Μόνον όταν θα σταματήσουν να γκρεμίζουν τους αρχαίους ναούς μας (την ιστορία μας) και δεν αναγείρουν δικούς τους επάνω τους, τότε θα σταματήσουμε κι εμείς το ξεκατίνιασμα. Αφού όμως πρώτα δηλώσουν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ στο ήθος και στο έθος κι όχι χριστιανοί όπως ο πρώτος πατριάρχης Κων/πόλεως επί τουρκοκρατίας Γεννάδιος Σχολάριος, που δήλωνε ότι είναι χριστιανός άρα όχι Έλλην. Ποτέ δεν υπήρξε κι ούτε θα υπάρξει χώρα που να λέγεται "Χριστιανία".

Σταματήστε να μας λασπολογείτε και θα σταματήσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε τις απάτες σας.

 

    

 

 

Google
Search WWW Search www.geocities.com